Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 59 342
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
Да, и аз това виждам при Марсел. Отсъствие на майчина фигура, съответно няма уважение към жената, към нежното и милото. Изгради си някакъв идеал в главата за докторката и не се съобразява, че може да нарани чувствата на друго момиче. Държа се като малко момченце, което си е наумило нещо и просто иска да се държи зле, за да получи това, което иска.

Май са направили грешка с това несъответствие в годините. Елена и Джулия на около 22 и Николай и Стоян на 38 и 35. Евгения също изглежда малка, не знам на колко е.
Разбирам я Елена, че не хареса Стоян, но ми се стори грубо така да отговори на въпроса му за предишна връзка. Явно й е трудно да го отреже по друг начин.
Стоян изглежда добър човек, има стабилно излъчване на мъж, но твърде пошло ми идва да споменава в първи разговор сексуални неща.
Всички жени харесват Марио, разбираемо, отношението му е грижовно, старае се да е добра компания, не се натрапва, няма пошли изказвания към жените, за мен това е базово нещо, всичките мъже там би трябвало да го имат това и вече от там нататък да се мисли за сходства, привличане и т.н.

Радо е себичен, но пък е енергичен, естествен и слънчев. Около Николай тениса, Божин и Марсел има някаква тъмнина. Николай тениса е проницателен, веднага усети Сузана като почна да говори как са груби и че трябва по-галантно да се държат с жените. Добре, ама вместо да се замисли и да си каже, абе вярно, ние доста студено се държим и дръпнато, той почва да си мисли и подозира, че някой е наприказвал лоши неща за тях. Ами да така е, ама тези неща като са истина, какво правим?

# 331
Че и визуално какво му има на Марио, на фона на останалите селски ергени. Не са красавци повечето.  Радо не е лош, ама не знам кой се е изгаврил така с главата му.  Иначе за Марио, който го представиха като актьор и мисля, че ми е познат от реклама, някаква някога,  имам червен флаг като с всеки актьор.

# 332
Потвърждавам това за Марсел, не мисля, че е редно да споделям прекалено лична информация за него, но предположението, че му липсва майчина фигура/разделени родители е близко до истината🙂От години не живея в моя роден град и диалекта го махнах, но при него си седи и това в допълнение със “страхотното” му държание определено му пасва прякора МарСЕЛЬО.

# 333
Някой назад беше писал, че Сузана била непривлекателна.

Намирам я за величествено красива - като гръцка богиня ми е. И ми прилича на смесица между Мария Калас и Фрида Кало. Като поведение (засега) и като история зад себе си също много ми допада.

Стоян пък напротив, отблъсква ме външният му вид.

И колко заблуден е, че Елена го харесвала, докато тя изобщо не се опитва дори да  скрие неприязЪНА си - реже го на всяка дума.

Засега са ми интересни всички. Ще ги следя Simple Smile

# 334
  • Варна
Трудно ми е да харесам някой от момчетата и момичетата, може би е рано още.

# 335
Разбор на еп. 3 и 4:

Игрите този сезон, за разлика от първия, бяха по-интересни и добре изпълнени. Победителите бяха донякъде предвидими, но е нормално да има и силови предизвикателства.

Сузана не успя да "счупи гипса" и твърде строгият ѝ тон към мъжете не ѝ помага. Разговорът ѝ с Божин бе изключително потресаващ и най-вече въпросът от негова страна: "На колко си години? Питам, за да върви разговора." За мен е безхарактерен и в бъдеще очаквам доста разочаровани жени. Изборът ѝ за гривна - изключително неподходящ. Едно, че си създаде проблем с друго момиче, а и избра мъж, от когото едва ли ще получи гривна.

Стоян притежава твърде самодоволно и надменно излъчване. Изглежда си самодостатъчен, с голямо его и малко отегчен от участието. Вероятно е свикнал да получава женско внимание и играе "по-тежкия". Макар да има стабилно излъчване и добра професия, споменаването на сексуални теми още в първия разговор ми идва твърде пошло.

Радо е комичният център - не се взима на сериозно, ръси шеги и създава непринудена атмосфера. Жените около него се отпускат, защото не ги напряга. Прилича на Симеон от сезон 1 в това отношение. Любопитно ще е да видим дали ще запази рейтинга си, когато най-накрая ги съберат заедно.

Ивелина изглежда премерена и смятам, че действа със скрит мотив - проявява интерес към Радо вероятно само за да си осигури "match" с който да върви напред. Реално почти всеки би я избрал, защото е красива, но желанието ѝ е да остане по-дълго "в окото на бурята".

Фалшивият подкаст с Чефо беше неловък за гледане, но пък в едно беше прав - момичетата се отпуснаха много пред него. Елена като че ли би си паснала с него, но той май се е насочил към Ивелина. Предполагам, че с нея малко или много са се срещали или познават, защото са в "инфлуенсърските среди". От друга страна, и при Рената видяхме една по-отпусната и забавна страна, която ми допадна.

Марсел направи сериозен автогол - държанието му беше грубо и просташко. Дори на шега не е оправдано. Джулия реагира твърде меко - още при отказа му да си каже името трябваше да прекрати разговора. Жал ми е за нея - млада, естествена, готина и възпитана, но все попада на неподходящи мъже. Първо Николай (тенисистът), после Марсел, а преди това и Божин.

За двойната среща: Елена не хареса Стоян, но отговорът ѝ на въпроса за предишна връзка прозвуча грубо. Вероятно това беше начинът ѝ да го отреже. Марио се очертава да бъде "любимецът" - грижовен, внимателен, ненатрапчив и без пошли изказвания. Това е базово ниво на поведение, което останалите мъже също би трябвало да имат. Коментарът на Стоян към мъжете за Сузана, че "липсва химия помежду им", е достатъчно показно, че по всяка вероятност няма и да прояви интерес към по-дълбоко опознаване. Очевидно Сузана се хвана прекалено за Стоян, което може да ѝ коства оставането.

Очаквам в следващия епизод да отпаднат двама - един мъж и една жена.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 15:27 от KittyLounge

# 336
Интересно ми е как е направен каста за мъжете. Реално погледнато повечето от тях са социални "инвалиди" - не могат да комуникират нито с мъже, нито с жени.
За Марсельо / Joy / няма шанс - чувства се значим само ако е пил. А това го прави дъно. И най-вероятно наистина се е "захапал" за докторицата, защото няма шанс в реала някоя дори средноинтелигентна мома да го забележи, та камо ли  лекарка! Уау! В неговото село ще припаднат от завист! Дори визитката  му, че е "специалист телекомуникации" ме съмнява дълбоко. Колко пък да е специалист човек, който влачи едни железа по баирите и ги сглобява по схема???
Марио е в ролята на "големия батко" - безопасен и винаги на разположение.
Стоян няма реална престава как изглежда в очите на околните явно. Сузи наистина не е за него - той е много ниска летва спрямо нея.

# 337
Не мисля, че Марсельо ще е аут толкова скоро. В промото, което въртяха по НОВА преди да стартира предаването (където не им даваха лицата), се виждаше ръката му с пръстените (на показалеца и безименния) как държи ръката на някоя от девойките, явно има някакъв романс.

# 338
Изказване, което показва единствено това, че Марио има изключителна ниска самооценка, за да го види по този начин.
За мен това изказване бе част от "странния" хумор, за който говореше Марио в представянето си. На мен този хумор доста ми допада Smiling Imp  
Направо си ги пусна по пързалката.
Както направи и Ванеса. По-лабилните клъвнаха въдицата за "Омъщението на бръснаря".
Радо си няма идея как да бъде галантен с дамите. Прави там разни работи, които е гледал по чалга клиповете, дава сако, но до там.
Елена беше достатъчно ясна, без недомлъвки, без повдигнатинки, защото човек като Стоян, може да има мозък, за да е добър в работата си, но в човешките взаимоотношение няма такт! Стоян слуша, но не чува.
Божинката и той е някакъв инфантил, която и да го вземе, ще трябва да му слуша кринджавите брътвежи. Надявам се бързо да остане без match, защото ме боли фронталния лоб като го слушам.

# 339
Твърде често се коментира , като грешка на участник , ако заговори за бивши .
На никого не му е приятно да слуша за бившия/бившата, няма какво да се лъжем.

# 340
  • София
Интересно ми е как е направен каста за мъжете. Реално погледнато повечето от тях са социални "инвалиди" - не могат да комуникират нито с мъже, нито с жени.
Колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че са ги хващали с капани в някоя гора, няма друг начин. Тези са пълни убитаци. Колко точно трябва да си прост, за да си покажеш простащината по такъв начин още на втория ден? Rolling Eyes
В искрен потрес съм какви мъже съществуват и в същото време съм безкрайно благодарна, че не съм на 20 и не ми се налага да търся партньор в днешно време.

# 341
От зората на риалитита у нас знаем, че има жадни за слава кукумицини готови на всичко за своите 5 Мин слава. Няма риалити без поне един двама такива. Тук направо фрийк шоу са направили..

# 342
Вие всичко сте казали, но ето и моите 5 стотинки по темата Simple Smile

Според мен МарСельо беше фиркан - той май обича да си налива от сутринта. Много, много червен флаг. Държанието му е под всякаква критика, но е хубаво да лъсне още в началото, че има разни се прикриват успешно повечко време.

Според мен това предаване е спестило пари от психолози и сценаристи. Не разбрах този предварителен етап на разделение мъже-жени каква роля изигра - абсолютно никаква динамика нямаше.

Мисля да не го гледам като цяло, ако закача нещо оттук и оттам - това ще е. Тука темите винаги са готини и май това е от причините да влизам.

# 343
Ся че мъжете са зле е ясно, Марсел се изложи зверски… Обаче и жените на какво отгоре това свръх самочувствие?! Леко пасивно агресивни, Сузана как ги овика на първо виждане като дружинна, как грубо как че никой не става, при положение че тя самата е далеч от нежна и стандартна хубавица… От много лайф коучове и женски гурута с енергии, валидации, претенции и прочее, расте едно поколение жени със свръх очаквания към мъжа, чакаща дъ уан енд онли, Принца на белия кон, а те самите не предлагат нищо! Нямат отношение, нямат кой знае какво образование и обща култура, някои лежат на един външен вид, други и това нямат, но изискванията са до небето. Не само в предаването и в реала го забелязвам, имам дъщеря на възрастта на някои от момичетата вътре, общувам много с моми на 23-28 г. Повчето необвързани, никой не им е на нивото… кое ниво бе?! Не могат да готвят, мързи ги да чистят, не им се бачка, не им се учи, но искат млад милионер да се влюби безпаметно в тях.
Разбира се има и много свястни млади жени, но има и много с грешна себеоценка и очаквания към мъжете.

# 344
Аз друго недоумявам. Джулката се прибра от срещата афектирана, Ренета после на МарсУльо му обяснява как не й вярва Joy

Общи условия

Активация на акаунт