Диви и красиви - сезон 2 (всеки делник по НОВА от 21:00 до 22:00 ч.)

• 58 976
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Джулия се е целувала с Божин ли?!?
За съжаление да, ще ѝ го простим и ще обвиним алкохола. 😁

# 616
Тъкмо стигнах до изтерясването на Ванеса... Това сега пиянски изпълнения ли са според вас, опит да получи екранно време или наистина е ревнива. Аз съм си малко Отело, ама те ей сега се видяха. На нея трябва да ѝ е ясно, че Марио е един от малкото мъже с които тия жени могат да водят някакъв разговор, а и не е като той да я е избрал, както той сам каза... Обаче я разбирам, донякъде. Не бих реагирала така, но като се знам и на мен щеше да ми стане неприятно. Изглежда ми интелигентна мацка, въпреки визията, дано и Марио го види това, затова мисля засега да ѝ го простя. Интересно би било ако вземе да им се получи, най-малко този мач очаквах и сега low key ги шипвам.

# 617
  • България
Подписвам се под това мнение на RoseofVersailles за Ванеса и Марио. Ванеса е права за отношението към нея, но прекали с реакцията си. Те вече обсъждаха дали да спят на едно легло. Редно беше Марио да се отнесе по друг начин с Ванеса и да я въвлече в разговора с Ивелина.

На мен епизодът ми хареса. Показа ни приказливите герои - Ивелина, Чефо, Марио. Джулия ми падна в очите. Божин ще играе ролята на глупавия и смотан по-малък брат.

Тъпо ми стана за Евгения, тя май си хареса Божин. Или да се преориентира към Николай тенесиста, или да си ходи скоро.

Слушайки мъжете да говорят Чефо ми е топ. Виждам го само с Маги-водещата, ако тя беше с 10см по-ниска. Joy иначе подходящи за него са Ивелина и Ванеса.

Елена се държи като кисела лелка, недостъпна кралица. Малко по-рафинирана версия на Ина от предишния сезон.

Според мен героите този сезон се държат по-естествено от тези в предишния.

И ако аз участвах в това предаване щях да се пробвам да направя мач с Ники,Чефо, а да печеля ефирно време в малоумни разговори с Радо и другия Николай. Марсел и Божин са ми кауза пердута.

# 618
Тази вечер около Божин се въртяха повече девойки отколкото около Ники манекена или Марсел, a Ники тениса направо беше като фикус. Как е монтирано това?

# 619
Колко трябва да е изпила Джулия, за да целуне още първата вечер някого, когото не познава, че и Божин на всичкото отгоре? Нищо лично де, просто мен на външен вид и като поведение и начин на мислене до момента не ми харесва изобщо. Жалко, че не показаха как се заформя цялата сцена, но ще е изключително грозно и жалко ако той е видял тя в какво състояние е и е решил да се възползва.

# 620
15 пъти го връщам това промо за следващия епизод и не мога да чуя какво каза Ренета, че така да ги възпали. То май не са настръхнали срещу нея де, не можах да захапя. Май казва "В момента говорим за твоята среща". Не разбирам как такива продукции продължават да има проблеми с микрофоните отново и отново. Въпреки че е по Нова пак ми изглежда аматьорски предаването, въпреки красивото място, нещо има в самите кадри. Не знам Тушев какво правеше в Ергена, но дори и да бяха грозили, всичко изглеждаше доста кинематографско. Последния сезон там с другия продуцент изглеждаше доста по-евтино, а Диви и Красиви все още си прилича на онлайн риалити. Иначе адмирации, че вече го качват в Youtube веднага след излъчването. 

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 00:45 от RoseofVersailles

# 621
От 1 сезон получиха ли се някакви трайни двойки ?

# 622
Епизодът бих го нарекла "Бях под влияние на алкохола".

Стефан е страхотно попълнение, което носи цвят на предаването и явно с тази идея се е присъединил. Потенциалните "match"-ове със сигурност са Ивелина, Елена и в краен случай - Ванеса. Не ми хареса, че историята, която разказа в началото, не съвпада с това да дава съвети как да се държиш с дамите, след като самият той не е успял да задържи някого за повече, поради "бохемския си живот" през 20-те си години. Добре е, че не съжалява, но от опит знам, че при такъв тип мъже този период трудно приключва, освен ако не се влюбят истински - а не мисля, че той е там за това.

Елена със сигурност си го е харесала и вероятно негативният вот е бил начинът да предизвика интерес към себе си, но със студеното и дръпнато отношение не знам докъде ще стигне.

Голяма част от коментиращите тук се оказаха прави за Марсел и историята с "нараненото и разбито сърце". Това обяснява много за поведението му на "жертва" подтикнато от собствените му високи очаквания. Личи, че е поредният, който смята жените за виновни за проблемите си, породили се в живота му. Ще видим как ще се развият отношенията му с Ренета.

Радо засега остава на заден план и ми е интересно на кого ще се преориентира, след като Ренета и Ивелина му дадоха "червен картон".

Ситуацията с несъществуващият "любовния триъгълник" - Ивелина, Марио и Ванеса - беше неочаквана. Разговорът реално се въртеше около срещата им с Ванеса и Николай, но Марио можеше да включи Ванеса, без това да навреди на никого. Ванеса очевидно се чувстваше застрашена от присъствието на Ивелина и реагира по-емоционално, отколкото е нужно. Марио се държи спокойно и адекватно - за това и той се превръща в "позитивен герой". По думите му, той не се е "match"-нал с Ванеса, което усложнява ситуацията. Разбирам донякъде реакцията на Ванеса - повечето от нас също бихме се почувствали по идентичен начин, но е важно емоциите да се държат под контрол, за да не изглеждаш "ревнива", "вманиачена" или "вкопчена" на 3-ти или 4-ти ден от предаването.

Божин, както винаги, се показа в своя стил - несигурен в очите на Стефан, който пък от своя страна реши да се държи като "по-голямото братче" и да му даде съвети, а после – под влиянието на емоциите, бушуващи у него и другите се натиснаха с Джулия навън "за по цигара". Не очаквах това да е първата целувка, но явно Джулия се подаде на "влиянието на алкохола". Дано Евгения не пострада от очакванията си, защото тя явно си хареса Божин, но той избра да действа на друго място - ще разберем в следващите епизоди.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 01:04 от KittyLounge

# 623
Трима от мъжете носят пръстени на показалеца, това някаква нова мода ли е? Ники Масурски, Марсел и другия Николай (манекена). Малко ми е metrosexual.

# 624
  • България
Още причини да ме радва влизането на Чефо:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 01:51 от ferencliszt

# 625
Явно видяха, че ютюб гледанията имат малко гледания като ги качват с 1 денонощие закъснение, та вече  епизодът в ютюб  се появява в 22 ч. Перфектно Grinning Тамън се прибрах и изгледах на 1.25х

А това дългокосо джудже с варненския диалект, дето не спря да философства, многооо дразнещ.

Джулката се изложи с това пиянстване и с целуването... камо ли па с Божинката.

Най- ме накефи Марсел, дето вика "Ква Марселка бе, да ти приличам на Марселка"? Хахахахахахахахахахаха Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 626

А това дългокосо джудже с варненския диалект, дето не спря да философства, многооо дразнещ.

Най- ме накефи Марсел, дето вика "Ква Марселка бе, да ти приличам на Марселка"? Хахахахахахахахахахаха Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Много го е яд, на Марсел. То злоба, то чудо - усети го като конкуренция и за това взе да го гъбарка с "Марселка".

# 627
  • София
Имаше въпрос дали е имало двойка от сезон 1.
Да, имаше. Между Харли Куин и Жокера. Пардон, между Теа и Симеон. 😊
Бяха заедно около година или по-малко, не знам точно. Но се разделиха.

Имаше въпрос и кой е гласувал против Чефо да остане в играта. Елена беше. Явно търси вниманието му.
Или е хлътнала или търси някакво по-специално отношение от него с някаква причина. Ще видим.
По-късно по време на разговора им беше солидно почерпена и не мисля, че могат да се вадят по-сериозни изводи от хора под въздействието на алкохол. И все пак, гласува срещу него и после го обсеби и през цялото време го гледаше право в очите.

Джулия се целуна с Божинката?!  😮
Също го отдавам на алкохола. Ако ли не, то голяма излагация за Джулия. Ще излезе, че е много лесна. Толкова бърза целувка (още на първата вечер) не помня и Евгени и Алек да са правили. В сезон 1 на ДиК също нямаше подобно чудо. 😀

Ванеса също изглеждаше пияна. Според мен е твърде обсебваща. Какви бяха тези сцени на ревност не знам. Та те все още не са официално 'матч' Почувства се застрашена от Ивелина, това е ясно, ама чак пък толкова. Познават се от 3 дена егати. Марио горкичкия не знаеше след това какво да прави и как да постъпи, хаха.
Но отдавам и това на алкохола. Още ми е рано за изводи. Няма и една пълна седмица с тях заедно в резиденцията.

Ники 'секса' изобщо не го отразиха в епизода. Не се учудвам, защото той изобщо не може да говори. Има голяма вероятност да си тръгне още тази седмица.

Чефо добре, че остана, защото е един от много малкото този сезон, които могат да говорят.
Разговорът му с Ивелина много ми хареса. И двамата се представиха на ниво. И двамата могат да комуникират. И на сериозна тематика и с майтапи. Получи им се много добре. Стояха добре телевизионно.

Чефо към Марсел: ''Марселка.''
Марсел:
"Ква Марселка бе, да ти приличам на Марселка"?
За теб съм ''Марс, богът на войната''
Хахахахахахаха
Ивелине между двамата не и стана приятно.
Ама Чефо се измъкна с некви лафове за баба му и Марсел се разсмя и се потуши напрежението.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 17:02 от Diavolo

# 628
Марселката явно все още не е чувал думичката "криндж". "Марс, бог на войната", бягащ със сърни из горите. Добре че няма кози...

# 629
Марселката явно все още не е чувал думичката "криндж". "Марс, бог на войната", бягащ със сърни из горите. Добре че няма кози...

Марсел може всякакъв да е, ама онова недоразумение Чефо не пада по-долу.
Даже едно от момичетата вчера го контрира като взе да я командори, с нещо от сорта:
- Абе как ще ми говориш така?
И е права. За какъв се взема тоя?

Общи условия

Активация на акаунт