VIP Brother 2 - 6

• 37 614
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Ямбол
Азо е е умно и хитро циганЕ и ще си излезе доброволно и стискам палци така да стане Twisted Evil

А не забелязахте ли или на мен така ми прозвуча, но Калин гласува точно срещу чалгата, затова номинира Деса и Азо.

# 1 171
Цитат
Азо е е умно и хитро циганЕ и ще си излезе доброволно и стискам палци така да стане

Няма да му разрешат, а ако го направят  ще се убедя още веднъж колко нечестна битка е тая , колко нечестна игра е това.
В такъв случай ще харесам венетиното поведение и ще стискам палци на Здравко.

# 1 172
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Аз и приятели ще се опитаме да спрем простотията. 50000 SMS. Уговорено е!!!
Кой си ти пък да говориш от името на 5000 души?!?!?!

А коя си ти, че да насаждаш простотията на чалгата?
Като искаш играй, пускай си SMS в подкрепа на който си искаш. И не говоря от името на 5000 човека, а ще пуснем 50000 SMS срещу чалгата и простотията.
Дай ми ги на мене тия 60 000 лв. Обещавам - ще ги дам да се боря с чалгата  hahaha
А може да склоня и на 30 000 евро, за борба срещу Катето Евро

# 1 173
# 1 174
Не забравяйте ,че Венета работи  в "Нова телевизия". Май ще има манипулиран вот.

# 1 175
Не забравяйте ,че Венета работи  в "Нова телевизия". Май ще има манипулиран вот.
да , защото ако Азис ще излиза те вече го знаят според правилата , и трябва да извадят следващия заедно с Венетка на гласуване за изгонване ,
но те понеже искат да я спасят , в последния момент ще кажат - А, Азис си излиза - Венетка остава

# 1 176
  • Има много детски смях.

Да бе, бедна като църковна мишка, нямало къде да живее, не можела да си позволи дете, нейните доходи помагат в плащането на сметките в къщи, ама иначе - ботокс,  фитнес в Японския, гащи Кавали, патъци за 1000 евро - искам и аз такова нямане Mr. Green

Именно тези й изказвания ме карат да си мисля, че бракът им с Тихомир е фиктивен  newsm78- не си купуват собствено жилище, все се говори как не се разбирали, как ходели при брачни консултанти и т.н.  А и вчера за пореден път сигурен източник ми каза, че всичко при това семейство е ПР.  Tired

# 1 177
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Темата е на изпроводяк, ама аз да се разпиша

# 1 178
Стигнах до извода, че външния и вътрешния вид наистина са в в много тясна зависимост.
Да вземем Венета Райкова- преди да влезе в къщата ми харесваше визуално- слабичка, миньонче, симпатяга. Сега обаче я намирам направо грозна, вижда ми се все по- слаба, изпита, противна и ужасна. И всичко това е явно, защото не мога да се абстрахирам от характера и.

Гледайте Росито по Нова в момента.

# 1 179
Цитат
Гледайте Росито по Нова в момента.
не можах да го гледам-как се представи росито

# 1 180
.............
Да вземем Венета Райкова- преди да влезе в къщата ми харесваше визуално- слабичка, миньонче, симпатяга. Сега обаче я намирам направо грозна, вижда ми се все по- слаба, изпита, противна и ужасна. .................

Абе и на мен вчера точно това ми направи впечатление, то тая от злоба и проклетия ще се свърши  Sick

# 1 181
Много весело това Роси Simple Smile Жалко, че излезе, образ беше. Предпочитам 100 пъти да бяха изгонили Здравко. Тоя наистина е много селски бек. Вчера се ожени, дето се вика, пък снощи разправя колко го възбуждала Деси. Ако имаше малко акъл, можеше поне от уважение към жена си трябваше да го премълчи това. Бати излагациите.
А вчера като гледах Христина и Зейнеб още след ББ1, как Зейнеб и се извинява, а оная я отряза и и забрани да се вижда със Здравко. И какво се оказа сега след време- въпреки забраните и ултиматумите, Здравко пак и е изневерявал с разни мадами. Не и ли минава през акъла, че не това е начинът?

# 1 182
.............
Да вземем Венета Райкова- преди да влезе в къщата ми харесваше визуално- слабичка, миньонче, симпатяга. Сега обаче я намирам направо грозна, вижда ми се все по- слаба, изпита, противна и ужасна. .................

Абе и на мен вчера точно това ми направи впечатление, то тая от злоба и проклетия ще се свърши  Sick

Отвратителна е. И с тия тъмни сенки, дето ги маже, ептен се сбабичосва Sick

# 1 183
.............

И на мен ми се вижда грозничка направо и въобще не ми харесва как се облича.

# 1 184

И аз така си мисля, иначе няма да има парички за КавалЧета Mr. Green

А Здравко е е'ати човека - чудя се тая Христина с какъв акъл се омъжи за него ooooh!

...а пък ако спечели Венетка или Здравко....мъкаааааааа Tired

Общи условия

Активация на акаунт