VIP Brother 2 - 6

• 37 568
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 245
Малеееееееее,колко сте изписали от снощи!Аз гласувах в анкетата,че ще излезе  Азис,не защото искам,а защото мисля,че той сега ще си тръгне доброволно  и не от страх,а защото така ще направи благороден жест към Венета,за да не я злепостави още повече,отколкото тя самата се злепостави.Той и без друго онзи ден каза,че иска да излезе,но му казаха,че не може да си тръгне преди да изтече договора му(15 дни).И не се хабете за sms-и,едва ли от Нова ще дадат наградата на някой друг,а не на Венета.Нали Азис си е взел 100 000 за участие!?Стигат му!

# 1 246
  • София-в сърцата на моите деца
Ще накарат Здравко и Ристана доброволно да си тръгнат и тогава Азис и Минетка ще останат. Щото то ще се превърне в готварско семейно  шоу и няма кой да иска да го гледа!!!!И освен това ще е пълна скука......с Калинко , сем .Василеви и Катето Евро/ ей тая я признавам за голяма лисица/. Пуска само фитилите тук и там и изчезва ! Гледа на другите сеира  и се прави на ощипана мома!!Ама и тя взе да не михаресва с това "Мило" на всеки!!!И тези умалителни имена-яйчице, лукче, яхнийчица, супичка ит.н........ #Crazy

# 1 247
  • София
Ама СИА, ако мислеха логично, трябваше да изкарат Здравко - той е 10 пъти по -скучен от Роси, но поне със сигурност се доказа, че смс-ите нямат никаква роля, както беше и при 3значките - всички ги мразеха, а те спечелиха. Дано този път не направят същото и с Венета, защото ако излезе Азис, аз поне няма да гледам злобарката вътре - такива комплексирани, дребни душици и навън има много, не е интересна.

# 1 248

А Здравко щял да се кандидатира за кмет...

Здравко се отърка у бат Бойко и му се прищяло кмет да става.

# 1 249
Азис ще излезе , днес сутринта си говориха Катето , как той ще й остави неговите цигари като излезе ..сега тя е на пътеката и си говореха колко е било хубаво ..

# 1 250
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, жалко ако излезе, ще се прехвърлим на Мюзик Айдъл:)

# 1 251
Аз мисля, че не е така. Според мен рейтинга на ВБ /ББ/ им е много по-важен от предаването на Венета или изобщо ниейния рейтниг.

Определено. Предаването на Венета е външна продукция. А от ВБ все пак се гълтат яко пари от смс-и.
Венета не е нито първата, нито последната, която може да води подобно предаване.

А и може да търсят вече нова водеща за Горещо.... Кой е казал,че Венетка е бракувана за него? Защо не и Маги да го води и да има нова визия предаването... Ако в последно време е прекалила с изискванията си... Е,че вече то не е магазинно предаване, а обикновено интервю.....

Незнам как върви Мюзик Айдъл - така ли се пише, ама за рейтинг какво ли не би направила нова ТВ....

А Василка весела ми се вижда външно... Струва ми се,че излиза.... Очите му са едни.... Китаеца като го пита за това дали излиза и нали няма да излезе по-рано от петък - ми се стори,че очите му се навлажниха... Азис пее и смятам,че така избива емоции, отрицателни......

# 1 252
  • София
Момичета, не мога да седна да уча за Държавния изпит, спирайте да пишете Simple Smile: ): Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

# 1 253
Деси и Венета си говорят за кредити, къщи, апартаменти и т.н. Венета не обичала да паркира и не го умеела много-много това..... Катето им съобщава какво ще има за обяд.

Василка е тъжна, гледа едно.... Колкото повече я гледам, толкова повече се убеждавам,че излиза.....

Вижте ТОВА.

Момичета, не мога да седна да уча за Държавния изпит, спирайте да пишете Simple Smile: ): Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile

Кога да се молим за теб? Praynig Praynig

# 1 254
Азис плаче за Галка - много му е мъчно за нея. Според мен тя е причината,поради която той иска да излезе. Sad

# 1 255
Азис плаче за Гала и бебчето си.
Липсват му- казва, че тя е в шести месец - голям рев е.

# 1 256
  • София

Кога да се молим за теб? Praynig Praynig

Към края на този месец.

# 1 257
Ако излезе Азис в петък дали има възможност на номинации с Венета да отиде следващия по точки? И примерно тези номинации да останат за понеделник? Ако не се лъжа, следващият по точки май беше Здравко newsm78

# 1 258
Ами щом пък всичко е толкова нагласено, пък им и плащат за да им гледаме задниците....ай сиктир......ни ще гледам, ни ще гласувам, кви са тия нагласени работи.
Тогава за третия вип да се бъркат по-дълбоко та да видим наистина интересни хора, а не цигани, китайци, минетки, бабички, дечурлига и т.н.
Да платят на Батето (вместо на Роси , по-забавен ми се струва)
да платят на Стичков (по-цветущи от Ката ги ръси
Да платят на Мигленка многоженка (и нейното предаване е с рейтинг-и тя е коза като Венета , но поне по-интелигентно се изказва
да платят на ония от  Пловдия с 11 деца (поне ще живеят в подредена къща  поне 15 дни пък и избор на деца ще имаме
Да платят на   Слави (що не платят на него -ааааааааа бая пари трябва да изръскат
умрели за пари-егати звездите, егати чалгаджийте-що влизат срещу пари-умрели са бедни, да влязат за шоуто-нали всички са НАД НЕЩАТА-МИЗЕРНИЦИ.

# 1 259
  • Русе
Защо гласуването в анкетата е до вторник (17 април)? Няма ли да гонят в петък (13 април)?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт