VIP Brother 2 - 6

• 37 575
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз пък чак сега сколасах да гледам Баш Брадър Нюню с Венетка и Азис...... Лелеееееееее, попиках се от смях...... Зуека е  Peace!!!!!!! Питам се едно - когато Венетка се види в Баш Брадъра дали ще приказва до живот на Зуека и дали на Зуека враговете му не станаха с един повече  newsm78????

Ристена била вече горда,че вчера пяла заедно с Десислава....

# 1 231
Тя пяла ли е или е мяцала?

# 1 232
  • София
Kак е атмосферата в къщата, че от снощи не съм гледала? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 233
Аз пък чак сега сколасах да гледам Баш Брадър Нюню с Венетка и Азис...... Лелеееееееее, попиках се от смях...... Зуека е  Peace!!!!!!! Питам се едно - когато Венетка се види в Баш Брадъра дали ще приказва до живот на Зуека и дали на Зуека враговете му не станаха с един повече  newsm78????

Ристена била вече горда,че вчера пяла заедно с Десислава....
Добре, че ми напомни и аз да го видя- не се бях смяла скоро така. Laughing

# 1 234
В момента Здравко кани Азис да му пее на есен за изборите.Щял да се кандидатира за кмет на Приморско.  Grinning
от името на ГЕРБ

Това истина ли е!??Аз не вярвам Thinking

# 1 235
Ако сегашния кмет се кандидатирал пак, и Здравко щял - за  да го измести... Wink

# 1 236
Тя пяла ли е или е мяцала?

Според Ристена е пяла.....
И сега няма да се целува с Мравко,че да не и отиде пеенето с Деси - моя коментар....

Kак е атмосферата в къщата, че от снощи не съм гледала? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

спокойна.... Калин готви нещо ... с лук и другите като чуха,че ще се пържи лук и казаха,че излизат за да не се вмиришат.... Хахахаха а на кого му се ядеше яхния преди време и с какво се прави тя????

Мравко каза,че си бил променил мнението за Азис след като живял с него в една къща, а Азис упорито приказва,че излиза.....

# 1 237
В едно от предаванията си говореха Азис ,Деси и не знам кой още беше.Говореха за излизането на Азис.Доколкото разбрах той си има някакъв ангажимент и за това му се налага да излезе.Защото Деси го попита -ами аз? И той каза - ще се оправя и без тебе.Ааа сетих се и Маги беше другата и тя се включи в разговора..и така останах с впечатлението че  имат снимки или участие...
така е не е старахливец Азо ,мисля че е наясно колко е пополярен той и колко венетка

# 1 238
В крайна сметка вече не знам кой ще излезе, кой ще остане, писна ми вече от това лигавене и детско поведение, но поне смятам,че стана ясно каква всъщност е Венета...... То е очевадно и без да говори какво и идеше да крещи като и казаха името за номинирана и реакцията и после.... Нали има един израз - морален победител... Та от тях двамата моралния победител е Азис....

И днес цял ден лежи, ни тя, ни Тишо са из Къщата - това ако не е пораженческо поведение... Да ви кажа честно нещо не вярвам да е болна... Пък как се разболя точно като я номинираха.....Или се прехапа и се отрови....

# 1 239
А възможно ли е Нова да му е дала условие,ако той и Венетка са на номинации, да иска да излезе, уж поради важен ангажимент, само и само да не срине рейтинга на Минетка???  newsm78 newsm78
Може за пари и на това да се е съгласил.Той знае, че е обичан от всички и не му пука така , както на оная злобарка. Тя затова преди дни говореше,че ако излязат двамата на номинации,щяла да го разбие, а той се подсмихваше

.. Пък как се разболя точно като я номинираха.....Или се прехапа и се отрови....
hahaha hahaha hahahaабсолютно

# 1 240
Звезди мога да нарека само онезил които се борят до край.

Туй са глупости! Ще седне една звезда да се бори публично да укроти една кобра с кавал! Как да не! Да се бори за световен мир, за спасяване на джунглите в Латинска Америка, за рециклиране на хартия-да разберем, пък то-с Венетка! На кой му пука?!

Азис попита още миналата седмица кога може да напусне. Казаха му: до понеделник вклЮчително имаш договор, във вторник можеш да обявиш, в петък-излизаш.

Изобщо не се страхува от Венета, изобщо не иска да напуска заради скандала му с китаеца, просто НЕ МУ СЕ ПЛАЩА ПОВЕЧЕ. Ако ВИП брадър се бръкне с още 100 000 лв., Василка ще остане до края. Но то пък и ВИП брадър не е бездънна касичка. Така че Азис си изкара сумата, за която беше нает да ни забавлява, писна му да гледа намусената Венета, да е ограничаван какво да яде, купонът позаглъхна и затова ще излезе.

Пък Венета ще се бори, милата, какво да прави. Хем и гъза си е показвала, и циците, ама пак не е станала толкова популярна като Азис и Деси, че да й дадат същата сума като наградата без да се налага да се бори за нея със зъби и нокти.

Ще се накефя, ако Азис, излизайки, каже на Венетка: "Хайде, Вени, оставям ти терен да се вихриш, мила!" или нещо такова...Ама това-защото съм си жлъчничка аз. Пък той сигурно ще си излезе ухилен и доволен, че е изкарал мангизите и че Галка го чака с пълнена кокошка с много лук и дреболии...Със 100 000 лева в България сигурно може страхотна детска стая да се обзаведе, че й някой лев за детето на влог да сложат, че и Азис да си позатегне още малко пръстена на корема да пуска по-малко храна... Blush

# 1 241
  • София
А възможно ли е Нова да му е дала условие,ако той и Венетка са на номинации, да иска да излезе, уж поради важен ангажимент, само и само да не срине рейтинга на Минетка???  newsm78 newsm78

Аз мисля, че не е така. Според мен рейтинга на ВБ /ББ/ им е много по-важен от предаването на Венета или изобщо ниейния рейтниг.

# 1 242
Сега ми дойде на ума, че тези от "Сиа" сигурно ще се изядат от яд, че шоуто ще позападне с последните си 10-ина дни и Слави пак ще стане по-интересен с "МЮзик Айдъл", след като Азис ще излезе. Като едното нищо може да се разтропат и да намерят още 100 000 за Азис само и само да остане и да кажат на Христина или Тишо да си заминават, за да спасят Венета...

# 1 243
Рейтингът на Венета вече е сринат. И единствният виновник за това е самата тя.
Според мен с който и да излезе на номининации, Венета ще е аут (говоря в случай, че няма манипулираме на гласове). Ако ще с Китаеца или Калин да излезе - все е аут.
Не само в този форум хората се радват на Азис - има си достатъчно фенове, които да го подкрепят. Въпросът е дали ще устиска.
Но дори да излезе в петък, много ми се иска да кажат на Венета колко процента от гласувалите са искали тя да е аут. Да видим тогава какво ще каже.

# 1 244
Аз мисля, че не е така. Според мен рейтинга на ВБ /ББ/ им е много по-важен от предаването на Венета или изобщо ниейния рейтниг.

Определено. Предаването на Венета е външна продукция. А от ВБ все пак се гълтат яко пари от смс-и.
Венета не е нито първата, нито последната, която може да води подобно предаване.

Общи условия

Активация на акаунт