VIP Brother 2 - 6

• 37 889
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 690
Май съм се объркала, че гледам на два фронта...коригирам веднага. Wink

Изневеряваш ни, така ли?Ще ядат някой хора бой.....

# 691
Тоа Здравко да си ходи!!!! Sick

# 692
Ох, какъв въргал ставааааааааа  Joy

# 693
  • София
Добре, бе - какво искаш Тишо и Мравко??? Азис и Деса правят шоуто (заедно с Катето Евро). Пък Здравко се изказва компетентно: "Хората не искат да гледат как Азис пее, искатт други неща!"
Сигурно хората искат заешкия секс на сем. Василеви Stop
Пеят хората това им е работата.И го правят много добре.Мравко и Тихомир и това не могат(не че могат да правят нещо друго)
Или те са много Ентелигентни и си говорят само за ядрена физика и висша математика.

# 694
Според мен Здравко просто не е мъж за брак. Той ще си остане вечният коцкар.

# 695
  • Варна
Според мен Здравко просто не е мъж за брак. Той ще си остане вечният коцкар.
да, повикал Христина в къщата да се оженят щото бил авантюрист

# 696
  • Балчик
Ха-ха, Ники Кънчев не може да вземе думата. Две жени и една патка- цял пазар. Joy

# 697
Абе, много му знае устата на Миро, ама като беше с Елена в Къщата и я вардеше непрекъснато от Мъро, докато и двамата не му го набиха... Tired

# 698
  • София
Чухте ли го тоя смешник - Всичко било започнало в къщата.
Значи ли това,че в следващия ВБ и той ще влезе за да се жени или развежда,вече му изпуснах нишката. newsm78

# 699
  • Варна
Чухте ли го тоя смешник - Всичко било започнало в къщата.
Значи ли това,че в следващия ВБ и той ще влезе за да се жени или развежда,вече му изпуснах нишката. newsm78
вероятно ни подготвя за следващия ВИП Брадър

# 700
Божкеееееее - Коелю е критерий за интелигентност и широк културен хоризонт! Joy Joy Joy Венетка заяви, че е един от най-великите писатели...  Joy Joy Joy
Миро е станал още по-голяма карикатура... Ужас! А Бони такава аларма вдига - никой не може да се вреди от нея! Laughing Но признавам, че е голяма сладурана - да вземат да я вкарат и нея в къщата... Laughing

# 701
Миро с тази "прическа" е  Sick

# 702
Миро с тази "прическа" е  Sick

Не само с прическа , ами като цяло е ....  Sick .Винаги ми е бил адски противен и смешен като мъж.

# 703
  • Варна
Божкеееееее - Коелю е критерий за интелигентност и широк културен хоризонт! Joy Joy Joy Венетка заяви, че е един от най-великите писатели...  Joy Joy Joy
Миро е станал още по-голяма карикатура... Ужас! А Бони такава аларма вдига - никой не може да се вреди от нея! Laughing Но признавам, че е голяма сладурана - да вземат да я вкарат и нея в къщата... Laughing
Куелю е много модерен за четене от всички манекенки и Венета да не остане по-назад
А бони ако я вкарат ... леле майко какъв купон ще стане, ама и Венета да е вътре  Joy

# 704
Бони може да е в следващия ВИП Joy Ще е много смешно тогава Peace

Общи условия

Активация на акаунт