VIP Brother 2 - 6

• 37 880
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде на път....
Миро с тази "прическа" е  Sick

Не само с прическа , ами като цяло е ....  Sick .Винаги ми е бил адски противен и смешен като мъж.
Ужасен е!  Close

# 706
Аз гледам Мюзик айдъл, та искам да знам номинациите след 22 часа ли ще са?

# 707
ми права е Христина да говори така на Здравко. Той пък съвсем не си барва детето.
А той какво, смокини ли ядеше?

# 708

Куелю е много модерен за четене от всички манекенки и Венета да не остане по-назад

Тъй де... Laughing Ама и Тишо много хитро вметна: "Всички манекенки и водещи четат Коелю!", а гУспУджа Венче хвърли укорителен поглед. Joy Понякога Тишо тъничко избъзиква Венетка (която пък си мисли, че дъжд я вали), но като цяло е тулуп. Sick

# 709
Малеееей, Миро е станал още по-нефелен... Tired

# 710
Аз гледам Мюзик айдъл, та искам да знам номинациите след 22 часа ли ще са?

Би трябвало.

# 711
  • Варна
хахахха, миро каза, че там има 15 човека, които могат да се грижат за това дете  hahaha Joy

# 712
Понякога Тишо тъничко избъзиква Венетка (която пък си мисли, че дъжд я вали), но като цяло е тулуп. Sick
да , така е , и аз го забелязах ...тупул е , това е добре за В. , защото иначе трудно някой би е търпял ...

# 713
  • София
Тъй като днес не трябва да се говори за една от обитателките на къщата -  #Cussing out Sick.
Коя е тя да каже на Деси какво да прави и какво виждат зрителите............. Пфуууу  #Cussing out

# 714
Абе, Венета мнооооооооого ме дразни.На каква се прави  newsm78 тъпа гъска .

# 715
Според мен в момента Венета се заяжда с Деси, защото самата В. искаше хората да я видят като кротка и добричка - само дето хич не й се получи. А Деси си е добричка по принцип и явно това е трън в очите на онази.

# 716
Тъй като днес не трябва да се говори за една от обитателките на къщата -  #Cussing out Sick.
Коя е тя да каже на Деси какво да прави и какво виждат зрителите............. Пфуууу  #Cussing out
Нещо съм изпуснала  защо не трябва да се говори за ........

# 717
  • Варна
Нещо съм изпуснала  защо не трябва да се говори за ........
щото прекалено много време и отделихме, много и вдигнахме акциите с нашето внимание

# 718
  • София
Намерил се точно Миро да говори за стратегия.........

# 719
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хаха... Венета Райкова живее в предаването си. Тя си мисли, че си е в 'Горещо' , не може да си излезе от образа, горката, и започна да ми става вече адски жал за нея... Отвътре й идва да е злобна водеща. Всичко, което й излиза от устата, си е за рубрика 'Горещо' , Нова телевизия... НЕ МОЖЕ да е различна. Сигурно е много гадно за мъжа й... и него съжалявам. И двамата ги съжалявам адски много, не вярвах че има такива хора...

Общи условия

Активация на акаунт