VIP Brother 2 - 6

• 37 712
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 110
Ако не си го е избрала сама нарочно или не е помолена - значи е глупава, което аз не го варвам.
Peaceсъвсем не е глупава, а и да са и платили има защо
Венета не е глупава , просто злобее , че те са се класирали някъде , в живота , където тя не е успяла ...и сега , тя трябва да ги гони с микрофона , а после да се прибере при скучния Тишо ...тя си се държи по същия начин в предаването , според мен ...не го излъчиха май , но аз слушах Маги онлайн , когато тя разказваше как Венета я е пресрещала с микрофона и я е питала пак глупости ...( понеже мъжът й е бивш борец , дали я бие и ей такива неща ) ...Маги си каза , че още навън я е забелязала , че си е такава

# 1 111
и аз не харесвам ЕврО. иначе Еврото си го уважавам Mr. GreenГрубичка ми идва..и не ми харесва, това че има вид като след тежък махмурлук..

# 1 112
  • България Сливен
Азис със сигурност излиза / коментираха го с Катя и Деса/, но на нас неговите фенове ще бъде малка утеха, че първо болната ще излезе преди него изхвърлена от зрителите.

# 1 113
kOLKO PATI VIDQHTE 4ALGARITE DA SE ZAQJDAT S NQKOI??????????A VENETA???????VENETA OSVEN DA SE QDE S HORATA DRYGO NE SAM Q VIDQLA DA PRAVI.MOJE DA SA TAPI 4ALGARI GEIOVE I T.N. NO PONE NI ZABAVLQVAT

# 1 114
Ей ся Тишо ако е мъж ще излезе доброволно  Rolling Eyes

# 1 115
ОК, да приемем, че голямата награда е предварително решена, което аз не го вярвам. (за какво им беше да дават кинтите на тризначките в предния сезон?) Но дори и да приемем, че на Венета да е обещана голямата награда, защо трябва да се кара с контингента си newsm78 Те са й нужни, правят й предаването...

По въпроса за плащането. От самият ББ обявиха официално, че подготовката на шоуто е струвала 2 млн. лева. И че на повечето участници е платено да влязат в къщата, което било нормално, тъй като повечето имали пропуснати ползи, заради престоя си в къщата. Което си е факт. Казаха още, че който спечели голямата награда, няма да получи други пари. Което означава, че сумите са били под 100 бона. Аз лично чух за нещо като 50 бона за Азис, 30 за Десислава, но това последното не е от достоверен източник, та не знам дали е вярно.

Колкото до тризначките - Сопраното ни уведоми (мисля, че вечерта преди финала), че те ще спечелят. Когато съответно обявиха последната останала за победителка, всичко живо на лайфа я освирка. Което ме накара да се зачудя тогава, защо хора,които се предполага, че са си дали смс-ите за нея,после я освиркват...Това го казвам във в/ка с това, че вече хич не вярвам на тея реалити шоута и "изненадите",които се случват съвсем спонтанно и непринудено. Както беше със Здравковата сватба - дори Кънчев не успя да се направи на изненадан...
За Венетка: цялото й държание ми е много необяснимо. И аз се чудех като теб в предишния ми пост защо плюе по най-различни светски личности, при положение, че благодарение на тях и интервютата с тях си изкарва хляба. Именно заради това смятам, че няма как да го прави нарочно, в смисъл да е по сценарий, защото това значи да си затвори много врати. И не би трябвало да има сума, която да оправдае подобна жертва.  Просто, ако наистина е умна жена и към нея има отправено следното предложение :"Влизаш в Къщата, даваме ти еди-колко си кинти, ти се държиш безобразно и плюеш всичко,което мърда!", тя би следвало да откаже. Все пак нали животът й е рейтинг и би трябвало да предвиди как подобно поведение, излъчвано на живо по 24-часов канал с лайфове 2 пъти в седмицата, гледано от 1 млн.всяка вечер, би й повлияло на кариерата и живота като цяло.

Или накратко : ако има подобна сделка, то тя хич не е умна за мен; защото ако са й дали пари, те все някога ще свършат (нали взе 75 хил. от "Сделка или не", а още живеят на квартира). Не си струва да продаде всичко, което досега е постигнала (и с което толкова обича да се хвали и изтъква) за някакви кинти. Поне ако е умна, би трябвало да разсъждава така.

И, разбира се, пак уточнявам че си правя свободни съчинения по темата и само си разсъждавам Sunglasses

# 1 116

Ъъъ,не мислите ли че Венета доста е погрозняла? newsm78

Точно това написах преди няколко страници.Отслабнала,с изпито лице.Явно злобата направо я изяжда отвътре (и от вън).
Не знам,може пък на нас да ни се вижда грозна,защото ни опротивя отвсякъде.

# 1 117
Ох дано се появи Сопрано да внесе малко ведрина в разтревожените ни сърца.  Grinning Той май е в кухнята на нещата... Лени, какви са твоите прогнози - дотук беше точна в преценките си...

хм, не и в това, че ще изгонят здравко  Mr. Green

ами какво мисля - мисля, че големите ще изгърмят, и ще отворят път на по-малките цацки, които сега една по една се виждат победителки))
венета ще излезе, азис ще излезе в понеделник доброволно.

разбира се, АКО няма нагласености, а имам и много голямо съмнение, че има мнооогггггооооо нагласени неща, поради което това шоу леко ми опротивя и мисля да не го гледам повече.

# 1 118

А къде е сега за да ни осведоми........ newsm78

# 1 119

А къде е сега за да ни осведоми........ newsm78

Според мен се скатава като "скрит" и се забавлява с нашите теории Mr. Green

# 1 120
Китаеца няма да ходи в "Горещо" - хаха,наби й го на Венета пак, щото тя го беше поканила, за да разкаже цялата истина за Азис и в/ката им. Simple Smile

# 1 121
Споко здравко ще спечели, но ако вкарат тризначките като алтернатива на излезлия доброволно Азис-шах с пешката Mr. Green

# 1 122
Според мен се скатава като "скрит" и се забавлява с нашите теории Mr. Green

И после да казва какво се пише тук на продуцентите,които не са елементарни??????

Да се крие, да се крие.... Все ще излезе на яве, няма да изтърпи дълго време само да чете....

Лека нощ, ВИП мами.....  bouquet

# 1 123
сега Азис казва , че няма да излезе чак в понеделник , а преди това ...не можел да издържи , чувствал се като в затвор ..
някоя от жените около него каза , че и тя ще си излезе...май беше Маги

# 1 124
Аз виждам Катето на финала- поне засега. И на мен не ми харесват някои нейни страни, но е играч и не се оставя на кой да е. Хитра е...
Калин много хубаво каза, че е въпрос на личен избор доколко ще се вържат на приказките на Венета. И аз не спирам да се чудя защо все държат да и се обясняват, че не е права за това или онова.

Само на мен ли ми прекъсва връзката с ББ?

Общи условия

Активация на акаунт