VIP Brother 2 - 6

• 37 622
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 155
Кажете за чалгаджийските клюки,за нас негледащите Rolling Eyes

# 1 156
Ами оплюха Малина-била танцьорка и лигла. Азис и помогнал, пеел песните и, а тя върху неговия глас...Смятат, че Венета няма шанс срещу Азис. Само Христина мисли обратното. друго ново не се сещам...Калин казва, че Деси не е нужно да я гледа-толкова хубаво пеела. Но щом изглеждала така било още по-добре. Бяха досега в джакузито, сега ще лягат. Росито им липсва...
Сега пак говорят, че Азис ще излиза в петък.
Лека нощ от мен...

# 1 157
Кажете за чалгаджийските клюки,за нас негледащите Rolling Eyes

Oбщо взето Маги оплю Малина - каква използвачка била и т.н.
Разказа един случай, където Малина се била напила в Син Сити и почнала да танцува на мъжа на Маги, да му сяда в скута, да му се умилква и такива неща. Разказа още как на сватбата на Азис всички чакали Малина да се нагримира,как била изнервила обстановката докрай и въобще не се съобразявала.
Деси се включи и каза как Азис и Малина веднъж много й се разсърдили защото Малина й се обадила и я извикала да отиде в някакво студио, за да пее в песен на Малина. Но точно тогава Деса излизала от зъболекар и половината й лице било изтръпнало от упойката, а имала й работна среща същия следобед. Малина я нарекла парцал, как може, каква приятелка била и т.н. Азис и той се включил в тирадата. А тримата заедно се били разбрали да ходят до Германия в една клиника за пластична хирургия и Деса била купила вече билети и Азис и Малина й извъртяли номер, като си отменили резервациите и само Деса заминала.
Говореха за Анелия - колко била земна, естествена и добродушна; че можела да пее превъзходно сръбско и циганско, но Пайнер не й позволявали.
Общо взето май това беше, ако съм пропуснала нещо някой, който е гледал - да допълва Simple Smile

# 1 158
Мацки, Азис ще си ходи в петък, а не в понеделник.
Много ми се иска поне да изчака резултатите...Деси и Катето това коментират, че е непоколебим засега. Дано да го убедят да останат.

# 1 159
Ееееееееееей.  Close

# 1 160
сега и Десислава говори за излизане ...не знам какво им стана на тия хора ...

# 1 161
сега и Десислава говори за излизане ...не знам какво им стана на тия хора ...

Свършил им е договора явно Rolling Eyes Което е жалко, ние губим.

# 1 162
  • UK
Какво им стана, изтече им срока на договорчетата и вече като не им плащат за тея дни, що да седят, като могат да си ходят?

# 1 163
Уааааааааааааа, стига беее  doh  На финала ще са семейство Василеви и противните им кумове.  Sick Най-много и някой Калин да е останал.

# 1 164
В.,милата има ботокс за 600 еуро в лицето, пък бедна като църковна мишка (ако я слуша човек) ooooh!
Говорят си за силикон,пластични операции. Катето казва, че е мачкала циците на Алекс Раева.

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 02:23 от KissTheRain

# 1 165
Аз малко късно да се включа, но може ли някой да обясни по-подробно как да гледам по телефона онлайн ББ?

# 1 166
  • София /Абсурдистан
В.,милата има ботокс за 600 еуро в лицето, пък бедна като църковна мишка (ако я слуша човек)

Да бе, бедна като църковна мишка, нямало къде да живее, не можела да си позволи дете, нейните доходи помагат в плащането на сметките в къщи, ама иначе - ботокс,  фитнес в Японския, гащи Кавали, патъци за 1000 евро - искам и аз такова нямане Mr. Green

# 1 167
В настоящия момент Венета е ТОЧНО 10 пъти по-мразена от Азис.

# 1 168
Трябва да излезне Венетка,защото се държи като селска клюкарка.Много ми падна в очите това момиче оказа се злобна комплексарка.Сега разбирам как "голямата звезда" обърна внимание на Тишо,че тя ако не е с нешто над някой мъж той просто няма да я търпи.Ако я оставим вътре ще докажем за сетен път на големите ни звезди,че допускаме да ни заблуждават.

# 1 169
не им стиска да отидат на номинации и публиката да ги гони аааааааааааааааааааааа.Звезди-какви звезди, ще стане като в първия вип, точно преди номинациите и хоп -ах, ох  излизам-не мога това , не мога онова.
Не харесвам Венета , но още по-малко харесвам Азис-нека да видим кой наистина ще предпочете публиката.(каквато и да е тя и каквото и да харесва като музика)
Дали пък Азо не се хвана на Венета, че ще лети с 200-като е сигурен в звезделъка си -що иска да бяга-нека си седи на задника и да чака да се издигне още.

Общи условия

Активация на акаунт