"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 16 555
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Не съм сигурна, че е точно за темата, но ще разкажа.
Преди седмица търсим място на паркинга на морската градина във Варна. Който е от тук знае, колко е малък и трудно се намират места. На паркинга има завой. На него 2 коли една след друга са спрели и двете жени шофьори се карат. Оказа се че първата кола е спряла малко след завоя, като запушва пътя. Съответно жената смяташе, че така си е добре и няма да мръдне колата, било й писнало да търси място. Докато това се случва, зад нас се освобождава място, съответно ММ върна назад и се мушна. При което, крещяща жената от първата кола тръгна към нас като викаше, че това място било нейно и ние не сме имали право да спираме там. Не реагирахме, което явно още повече изнерви "дамата". Междувременно докато тя крещи, аз свалям детето от столчето. В момента, в който го видя започна да ни кълне - всички Божии проклятия да паднат на детето и семейството ми. Казах й благодаря, да й се връща и тя се парира. Не знаеше какво да каже. До нас пък имаше украинска кола и тази почна да нарежда човека, който беше там и да говори неща от сорта на "България е моята родина, махайте се". 😅

Жената беше със сравнително нова кола, добре облечена, на пръв поглед не изглеждаше изкукала. С нея беше сина й тинейджър, който видимо искаше да потъне вдън земя.

# 76
Ами не, че е селско, а и отгоре. Явно схватката се състои от няколко елемента и всеки един от тях е съпроводен с простащина.

# 77
  • Пловдив
Не е точно номер, ама ако е у ред психически жената - за тука е.
Пищящата и кълняща е същата, която запушвала пътя на завоя, така ли?

# 78
  • France
Да е била дрогирана? Напоследък има всякакви нови дизайнерски дроги.

# 79
Не е точно номер, ама ако е у ред психически жената - за тука е.
Пищящата и кълняща е същата, която запушвала пътя на завоя, така ли?

Да, една и съща персона.
Не мисля, че е била дрогирана. Не че е значение възрастта, но беше на около 40 години, едва ли е била под влияние.

# 80
  • France
Онзи ден са хванали шофьори на 40+ и 50+ и двамата дрогирани. Единият на опиати, другият на амфети.

# 81
На тия години вместо гинко билоба да вземат… Grinning

# 82
  • Пловдив
На тия години вместо гинко билоба да вземат… Grinning
Те в един момент може и да се застъпят. Wink

# 83
Живеем в Пловдив, нова кооперация, купихме си парко място за улеснение в близост до входа(има в “горна част”, има и такива пред входовете.). Та от съседния вход изкарват децата си да играят по паркинга, като пресекат една улица, има 3 детски площадки в радиус от няма и 300-400 метра една от друга. Колата ни не е нова, нито кой знае колко скъпа, но сме си я закупили с лични средства и си я пазим.
На 3-4 пъти засичаме как деца се спират директно в колата с колела и огъват вратите. Викаме полиция и настава скандал, майките сгъват цирка и се прибират за няколко секунди. Имаме и видео, защото се наложи да сложим постоянно записващи камери, тъй като от каското вдигнаха ръце.
Днес едната майка е минала с ключ през колата, има я заснета и полицията са уведомени, записа е предаден и сме се консултирали с адвокат. Всички с парко места сме пропищели и ще пускаме колективна жалба, уведомена е домоуправителката, която само си взима таксата и нищо не прави.
Преди седмица две от децата се “набираха” на огледалата на Порше и едното го счупиха и пак имаше скандали.
Татковците демонтират скоби умишлено или пълнят катинарите със секундно лепило.
Вдигнали сме ръце от едно племе, което си мисли, че щом има деца, всичко е позволено. Държа да кажа, че не са от малцинствата и при опит за нормален разговор се започва с “общите части са за всички”.
Оставям настрана целия боклук от памперси, зрънчо, сладки и сокчета, който оставят след себе си. А мокрите кърпички бяха запушили шахта, защото ги хвърляха там..

# 84
Качете записите на гордата майка с ключа и на татковците с лепилото в кварталната и в градските фб групи. В групата на съседен квартал бяха качили запис от видеорегистратор на жена, която спира до колата и яко дере предния капак с ключ - за под минута съседите ѝ я познаха, изясниха къде живее, къде работи и т.н.

# 85
Е как може да увреждат чуждо имущество..това е много долно!
Без думи съм.

# 86
След първото присъдено обезщетение за щетите, адвокатския хонорар и лихвите нещата би трябвало да тръгнат на оправяне.

# 87
За муфтаджиите.
Преди години отивам с ново гадже на вечеря с приятелите му, които познавах бегло. Един сладур си поръча пица и изяде само средата й, остана доста от пицата плюс коричката. Като дойде време за сметката този остави около половината от цената на пицата, защото "толкова бил изял от нея". Напусна масата преди да се уреди напълно сметката и останалите приятели взеха да вадят пари и за него. Опитах се да си отворя устата, но със смях и леко раздразнение ми се каза да не се занимавам, че няма смисъл. Явно си го знаеха какъв е.

# 88
Днес беше Великото прецакване! Купих си препарат за почистване на златни бижута,но чак в къщи прочетох етикета (с дребен шрифт),че не може да се ползва за бижута на които има естествени камъни. А моят златен пръстен е такъв,(с камък циркон). Никой не ме предупреди в Баухаус за това...

# 89
Днес беше Великото прецакване! Купих си препарат за почистване на златни бижута,но чак в къщи прочетох етикета (с дребен шрифт),че не може да се ползва за бижута на които има естествени камъни. А моят златен пръстен е такъв,(с камък циркон). Никой не ме предупреди в Баухаус за това...
Сори, ама това е по-скоро мунщина, а не селски пиниз. В Баухаус продават прекалено много неща, за да знаят подробности за всеки препарат.

Общи условия

Активация на акаунт