С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 355
  • 608
  •   4
Отговори
# 390
Мен пък ме дразни другата крайност - дебелите, които парадират с това, че са дебели. Мъжете искали извивки, то чупки, то снимки, то body positivity, то себеприемане, то неподходящи дрехи, от които всичко виси и изскача, то парадиране как се храни здравословно и не приема много калории, а върху салатата изсипва 4 пакетчета мазен дресинг и спагетите обича да ги поръчва с екстра кашкавал и сметана.

Да, не ми е работа да ровя в чуждия живот и действително не го правя и не си позволявам да коментирам външния вид на хората, освен ако не са ми много близки - и тогава би било от искрена загриженост, а не с цел да обидя. Но има дебели хора, които сами отварят темата за килограмите и сами изпитват нужда да започнат да се обясняват как много им харесва да са дебели и са в много добро здраве и т.н. Иначе се задъхват след 10 стъпала до втория етаж. Но истината е гадна и тя е, че няма такова нещо като "здравословно" наднормено тегло.

# 391
Аз имам чувството, че мине ли 35-40 една жена, ако не е видимо нагласена или екстравантно изглеждаща, или не е нещо много излизо извън рамките (каквото 10 кила наднормено тегло не са) въобще не я поглеждат хората,, непознатите по улиците, невидима е, все едно не съществува.

# 392
Аз имам чувството, че мине ли 35-40 една жена, ако не е видимо нагласена или екстравантно изглеждаща, или не е нещо много излизо извън рамките (каквото 10 кила наднормено тегло не са) въобще не я поглеждат хората,, непознатите по улиците, невидима е, все едно не съществува.

И аз имам такова чувство. Отделно в БГмама, ако в някоя тема не ти начукат канчето, колко си се отпуснала понеже не се гримираш, не тренираш всеки ден и не си на специален хранителен режим, ще настане световен потоп.

# 393
Да, да, тука е като във всяка друга социална мрежа - от монахиня нагоре. Истината е някъде там, заедно с преувеличаването, себеизтъкването, правенето на жертва и морализирането. Не се връзвайте на "аз никога чужд мъж и аз винаги тренировки и от нищо не се лишавам, всичко си хапвам". 

# 394
Дразнят ме хора, които идват болни на работа (ма то не било заразно), или си водят болните деца.
Дразнят ме и хора, които са people pleasers, голямо налягане и мазнене и колко сме харабии и широко скроени и как всички са ни приятели и ни харесват.

# 395
  • София
Е, сега, форумът е БГ Мама, нормално е да има 25 годишни първескини на които 45+ да им се струват динозаври 🤣.
Шегичка. За мене въпрос на възпитание и социален опит да се държиш адекватно.

# 396
Нищо не може да ме накара да повярвам, че жена с наднормено тегло и висящи сланини се чувства добре в кожата и тялото си.

# 397
Едва ли има жена с наднормено тегло, която да се радва на този факт. Дори някоя да пише, че се чувства добре, това е, защото й е писнало да я порицават, подиграват, поучават и всякакви подобни действия. Много често напълняването не е по желание, има много причини, включително и психологически. Всички съжаляват болните от анорексия, но не си дават сметка, че напълняването също може да има някаква причина и се отдава на простотия и ниска култура.

# 398
  • Пловдив
О, да, да си дебел в България е най-голямата драма на околните Simple Smile Да си битов алкохолик си е в реда на нещата, ама 10 кила отгоре и си на всички в устата. То щото сме малоумни и не знаем, че ги имаме тия кила и че не са здравословни.
10 кг над приеманото за слаб изобщо не водят до здравословни проблеми. Мхм.

Едва ли има жена с наднормено тегло, която да се радва на този факт.
Приятно ми е да се запознаем. Не намирам проблем с теглото си до към 85 кг. Харесвам си го. Най добре изглеждам според мен на около 70-75 кг, което според теб предполагам също е наднормено тегло.

# 399
О, да, да си дебел в България е най-голямата драма на околните Simple Smile Да си битов алкохолик си е в реда на нещата, ама 10 кила отгоре и си на всички в устата. То щото сме малоумни и не знаем, че ги имаме тия кила и че не са здравословни.
10 кг над приеманото за слаб изобщо не водят до здравословни проблеми. Мхм.

Едва ли има жена с наднормено тегло, която да се радва на този факт.
Приятно ми е да се запознаем. Не намирам проблем с теглото си до към 85 кг. Харесвам си го. Най добре изглеждам според мен на около 70-75 кг, което според теб предполагам също е наднормено тегло.

Пиша като човек с доста излишни килограми и някакси не им се радвам. В никакъв случай не бих осъждала човек за килограми, защото самата аз знам колко е болезнена темата

# 400
  • España
То всъщност дразнещото е не , че се коментират килограми; пушене; руси коси ; възраст…. а че се прави под формата на фалшива добронамереност!

# 401
Какво за русите коси, че съм пропуснала?
😀

# 402
  • España
Нищо особено…”.така ми дойде “…😉….забелязала съм , че в 70% от случаите , когато някоя жена си смени цвета на косата от тъмна към руса или обратното , то коментарите (най-вече от други жени ) са , че тъмната повече  и отива . Това са си мои наблюдения  обаче….няма нужда да ме опровергавате 😉

# 403
Аз реших, че се коментира, че русото жълтее 😀. Хората са гадни..

# 404
Е, за русо си говори само за сивото вещество. Поне за друго не съм чувала.😂

Общи условия

Активация на акаунт