С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 349
  • 608
  •   3
Отговори
# 375
  • Fairbanks, Alaska
Точно бат Бойко визирах като една от личностите, ама как ще влезе в него? Затова писах, че няма логика. Понякога съкращенията си ги знаят само тези, които ги пишат.
Въобще не се сетих за Биг Брадър....

# 376
  • Glasgow
Фрау С., да, тази на Иван -и-Андрей била друга кампания, "България те иска".

# 377
Относно въпроса с цикъла. Според мен потребителката не омаловажава болките от цикъл, а мрънкането покрай него. Нас жените винаги ни боли, една повече, друга по-малко

# 378
Тази кампания има ли връзка с Иван-и-Андрей? Те имат някаква такава. На прожекцията на Гунди в Единбург беше Андрей и той говори по темата, и как "хора като нас'  трябвали на България, като ако трябва да съм честна публиката на тази прожекция не мисля, че е баш каквото на България ѝ трябва Grinning Аз бях с братовчедка ми и даже я питах "Боже, и ние ли така изглеждаме'? То пиха бири, ядоха, някакви малки ревящи деца на 3 часов филм помъкнати, анцузи, знамена.

Иван и Андрей май цоцат яко по проекти и програми за кампанията си и за каквото могат. " Гунди" не само, че беше финансиран, но и се прожектираше "безплатно", т.е. платено от общини и пр., например в Сливен имаше такива прожекции.

# 379
Дразнят ме хората, които подценяват на другия болката и чувствата. Също и тези които, ти дават акъл как да си живееш живота.
Имах колега който, като кажех, че съм уморена и започваше с:
- От какво си уморена, нямаш деца?
Да тоо само децата могат да те държат будни. Angry
И същия обичаше да дава акъл как да си живея живота. Беше страшно възмутен, че не живеех по неговите стандарти за нормално.

О дразнят ме и хората които, са религиозни и старателно държат и ти да станеш такъв.

# 380
  • София
Относно въпроса с цикъла. Според мен потребителката не омаловажава болките от цикъл, а мрънкането покрай него. Нас жените винаги ни боли, една повече, друга по-малко

Прочети за ендометриозата, защото от по-малкп до повече разликата е огромна.

# 381

Прочети за ендометриозата, защото от по-малкп до повече разликата е огромна.

Говорех като цяло, не специално за цикъла

# 382
  • София
Ама потребителката конкретно за цикъла.

# 383
  • France
Имам приятелка уж, която се е захванала с онази инициатива " Ела си у дома", демек да върнем българите в България.
Хубаво, ама мен това изобщо не ме касае честно казано. Тази сутрин майка ми публикувала на ФБ профила ми пожелания за първи учебен ден на малкото дете, защото днес тук стартират първокласниците. И отдолу се пишат от същата едни коментари, на всяка дума българското знаме. Коментари от сорта как в България ще получи по-добро образование, как в България е по-безопасно за децата, как ще научи народни танци и т. н. Написах й благодаря, но сами преценяваме кое е най-добро за децата ни в момента и занапред.
Едно птиче ми каза, че тази инициатива е свързана с някакви НПО и подобни, което мен ме отвращава.
Това ме засмя. Simple Smile
Явно усвояват едни пари. Не виждам друга логика. На когото не му е харесало, се е върнал. Границите са отворени. Дори в шенген сме вече

# 384
  • Пловдив
Не е по темата, но при нераждали жени, както и при раждане със секцио, цервикалният канал е по-тесен и това може да е причина за болезнен месечен цикъл. Физиологична особеност, а не задължително ендометриоза. Дилатация може да реши проблема, но е за кратко. При ендометриозата болките започват още във втората половина на цикъла. Дисменореята и ендометриозата са различни състояния.

# 385
  • София
Има и друга гледна точка - по- добре да имаш цикъл, отколкото да нямаш.
Имах период, в който беше се разбърникал и ми беше непонятно защо има толкова оплакващи се. Не говоря за ендометриоза, това си е сериозно заболяване.

# 386
Айде от друга тема, сега тука идвам да рева.

Дразнят ме хората, които са седнали да ми обясняват, колко нездравословно било да си дебел.
Това е мой избор, на вас не ви пречи.
Не тровя вас, не мириша от 100 километра на гадости, каквито са пушачите. Но на пушачите нищо няма да кажат. Но за няколко кила отгоре вече нездравословно било. Rage

# 387
Ами, не е особено здравословно, наистина.
Пушенето също е нездравословно, алкохолът също, както и много други неща, но това не променя факта, че наднормено то тегло е нездравословно.Друг е въпросът кой как го е казал. Дали близък със загриженост, дали само познат като вметнато тема, или някой с не добронамерен тон. Последното е дразнещо, да. Но наднормено то тегло е лоша идея да е избор.

# 388
  • София
О, да, да си дебел в България е най-голямата драма на околните Simple Smile Да си битов алкохолик си е в реда на нещата, ама 10 кила отгоре и си на всички в устата. То щото сме малоумни и не знаем, че ги имаме тия кила и че не са здравословни.

# 389
Дебелите имат огледала и виждат, че са дебели, но тези дето им го натякват няма да видят в огледалото, че са с една гънка. Мозъчна.
И мен ме дразнят хора, които правят забележки за килограми, външен вид изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт