С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 547
  • 604
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
Всички се дразним от тях.

# 466
  • Пловдив
По принцип се дразним от тях, не само защото нямат кворум.

# 467
  • София
Верно ли свеждате проблемът до 1000 лв и липса на кворум?
Опозицията заяви позиция. Те няма да получат заплащане заа тези дни.

# 468
Бясна съм, че депутатите, които 3 дни не работиха, защото няма кворум, ще вземат над 1000 лв за тези дни. Ужасно ме дразнят тези хрантутници
Затова съм фен на сивата икономика, не искам да се пълни бюджета за държавните хрантутници, не само депутати, а и другите нищо не правещи.

# 469
Бясна съм, че депутатите, които 3 дни не работиха, защото няма кворум, ще вземат над 1000 лв за тези дни. Ужасно ме дразнят тези хрантутници
Затова съм фен на сивата икономика, не искам да се пълни бюджета за държавните хрантутници, не само депутати, а и другите нищо не правещи.
То затова няма пари за пенсионерите. Богатите пак ще са богати, бедните стават по-бедни.

# 470
Хаха, ако си мислите, че много ще дочакаме до пенсия...

# 471
Ами то можеше и още като бебета да ни смачка нещо, ама ей на😆

# 472
Работещите в момента "плащат" пенсиите на пенсионерите. А и не е само до пенсия, после се оплакват, че не взимат майчинство или че са ощетени като се наложи да се излезе в болничен.

# 473
Надявам се, да мислиш за старините, не да чакаш на пенсия.

# 474
Надявам се, да мислиш за старините, не да чакаш на пенсия.
Никога не съм чакала на държавата, нито детски съм вземала, нито майчинство за второто дете, нито помощи за нещо. Болнични и борса ползвам, защото са ми удържани за тях, каквото съм внесла си го вземам.

# 475
Децата ти ходят ли на детска градина и училище, ако да, точно данъците спонсорират тия дейности. Да не говорим за здравеопазването, до 18 години децата се осигуряват от държавата.
Така че въпреки, че не си взимала помощи или майчинство, със сигурност държавата дава повече на теб, отколкото ти на нея.

# 476
  • София
Децата ти ходят ли на детска градина и училище, ако да, точно данъците спонсорират тия дейности. Да не говорим за здравеопазването, до 18 години децата се осигуряват от държавата.
Така че въпреки, че не си взимала помощи или майчинство, със сигурност държавата дава повече на теб, отколкото ти на нея.
Силно се съмнявам, че не е ползвала майчинство, а и сама се хвали как подкрепя сивата икономика.

# 477
  • Пловдив
Ооо, по-полека. Не съм получила нищо за моето дете, но данъците ми са достатъчни да покриват както неговите, така и на други деца, здравните осигуровки. И не само това. И! Не съм съгласна да има такова разделение при децата. Всички трябва да получават еднакво!

# 478
Децата ми като ходеха на детска градина и такса съм плащала, и на детската градина секции, килими, бельо, играчки и други работи съм купувала, макар, че ходеха по 1- 2 дни седмично.

# 479
Държавата, това сме ние. Парите, които се събират като данъци отиват за всичко, което ползваш - пътища, училища, детски градини, университети, болници, социални услуги.
Всички ние искаме хубави пътища, адекватна грижа за нас и децата ни, обаче интересно не искаме да плащаме за това. И като остарееш искаш да имаш достойни и сигурни старини.
Така, че спестявай за тогава, че в сивата икономика пенсии няма.

Общи условия

Активация на акаунт