Отговори
# 15
Петък бяхме на видеозон. За един месец 1/3 от жлъчката е пълна с камъни, според лекаря. За черния дроб не каза нищо.
Здравейте,
Имате ли актуална кръвна картина?
Ако не сте правили скоро, но възнамерявате да направите, изследвайте ПКК, ДКК, СУЕ, ЦРП , креатинин, ЛДХ и еритропоетин.

Успешен ден.

Последна редакция: ср, 27 май 2026, 13:22 от Рaдост

# 16
Здравейте, нямаме от последната седмица, но той утре има планови изследвания в НСБАЛХЗ. Не знам какво точно ще му изследват.

# 17
Здравейте, нямаме от последната седмица, но той утре има планови изследвания в НСБАЛХЗ. Не знам какво точно ще му изследват.
Здравейте,
Щом вече имате уговорена конуслтация с колега от СБАЛХЗ, колегата най вероятно ще Ви обясни причините за състоянието, както и ако има необходимост от някаква терапия.

Успешен ден,

# 18
Здравейте отново. Не знам кои са колегите, но писан на ваше име като лекуващ лекар.

# 19
Здравейте,
Моето питане е с хематолог или друг специалист трябва да се консултирам при този резултат и трябва ли да предприемам нещо. От образната диагностика ми казхаа, че линфните възли са малки подути и нямало проблем , сано да наблюдавам.

Слюнчени жлези – с нормални размери и ехоструктура. Щит. жлеза – с нормални размери и ехоструктура. Скенират се уголемени, с-р до 5/14 мм десни ретроаурикуларни и подчелюстни л. възли.

Общи условия

Активация на акаунт