На море в Гърция 2025 - III

• 37 661
  • 711
  •   2
Отговори
# 15
Обикновено към края на септември (докогато е лятното разписание) излизат за есента. Ти за къде искаш?

# 16
  • София
Благодаря за новото издание на любимата тема Blue Heart!
Най-накрая споделям няколко снимки от Евия.
Скрит текст:

# 17
SitaraB,
сега се сетих, че мога да ви препоръчам една къща в Пиргадикия със собствен плаж и маслинова градина, ако сте склонни към по-базово настаняване. Аз я знам отпреди 15-16 години, виждам, че не е реновирана оттогава, но пък продължава да поддържа високи рейтинги, очевидно хората си се грижат добре.
https://www.gialaki.gr/en/home-en/
Има я и в Букинг, където наличности чак към края на септември, но на личен контакт е много вероятно да има и по-рано.
Благодаря, Параход! На всичко сме склонни, за да отидем с него, пък и ходейки все с кучета сме свикнали с по-базови места, даже се чувстваме по-добре на такива. За съжаление обаче, пише че домашни любимци не са позволени. Продължавам да търся по предоставените от съфорумците места. Благодаря от сърце на всички!

# 18
  • София
И аз съм в очакване на нашата почивка в Гърция, която наближава. Събрах доста идеи за следващата година.

# 19
Един Тасос от мен, от този месец.
Скрит текст:
Беше набързо и за кратко, сега вече съм в очакване на Крит през септември, там ще е лятната почивка Simple Smile

# 20
  • София
В края на предишната тема имаше въпрос за пожара на Хиос. Ето го:

А ние бяхме в непосредствена близост няколко часа по-рано:

Казват, че е овладян пожарът, но не е потушен още. Все още летят самолети и вертолети. Вчера вятърът е обърнал посоката и е връщал огъня към вече обгорелите места. В това бе надеждата за справяне с огъня.
Дано днес успеят.

# 21
Бихте ли резервирали през букинг място за което още няма коментари?
Има ли шанс да се окаже, че мястото въобще не съществува? Много ми харесва всичко описано, но...

# 22
  • Plovdiv
Включвам се и аз със снимки от плаж Alikes Beach, Ammouliani от юни месец 🫶

Остров Ammouliani
И в тази връзка приемам предложения за настаняване на Ammouliani за следващото лято, като държа да има оборудвана кухня и 2 спални 😊, че с 3 деца е доста скъпичко храненето само по заведения.

# 23
  • СОФИЯ
Има ли шанс да се окаже, че мястото въобще не съществува? Много ми харесва всичко описано, но...
Аз резервирах такова място в Корфу в началото на сезона и всичко беше ОК. В Букинг оценка и коментари се появяват след петия, в случай че мястото е ново за платформата букинг.

# 24

Ле-ле, тази е шедьовър направо! За списание!

E, щом художествените се харесват ето още малко:-)'

# 25
  • София
И аз се притеснявам да резервирам такова място. Аз пък вече трето място харесвам в района на Катерини, на което вместо бутон Резервирай, има Заявка. Голяма глупост - и без това местата са кът, цените
безбожни, пък и да чакам хазяина да ме одобри.

# 26
  • Пловдив
Аз резервирах такова място в Корфу в началото на сезона и всичко беше ОК. В Букинг оценка и коментари се появяват след петия, в случай че мястото е ново за платформата букинг.

Не е след петия. Преди се получаваха след третия, сега се вижда още първия.
По принцип има огромен шанс мястото да е прекрасно - ново, хората с желание да се представят добре, цената чудесна.... Аз резервирам такива, обаче с free cancellation и при условие, че има време някой да резервира и коментира преди моя престой Wink Така се ориентирам в обстановката и статистически поне 90% съм ги оставяла.
Освен това може да е ново за букинг, но да има ревюта в airbnb, google, така че и това проверявам.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 12:17 от jul

# 27
  • София
Taзи година рискувахме на Хиос с такова настаняване. Все пак пишеше, че има 3 външни коментара, които намерихме в друга платформа. Всичко беше чисто и ново. Уредите и приборите бяха още с етикетите от ... верига Зора. Joy Joy Joy  Не знам как им се връзват сметките! Joy Явно го бяха пуснали току-що. Ние бяхме от средата на юни. Първият коментар за апартамента беше наш и се показва в Букинг.

# 28
Аз резервирах апартамент в Италия с 2 отзива, но през airbnb, а към airbnb съм предубедена. Но собственичката отдаваше друг апартамент, който имаше към 40 оценки. Винаги запазвам с безплатна анулация. Но мисля, че бих запазила от букинг без оценка. Имам позната, която отдава през букинг и съм я питала, казва, че е нормално, когато е нов.

# 29
Аз също съм резервирала.
Последното с 0 отзива беше в airbnb, където е много по-рисково. (Букинг все пак осигуряват някаква защита - особено ако пристигате в светли часове и в работен ден, винаги ще може да поискате помощ.) Екстра си беше, но все пак брах притеснения, защото пристигахме късно вечерта, а беше и ласт минит решение в пик сезон, когато избор на практика няма. Накратко, бяха претъпкани фериботите и за да успеем изобщо да се придвижим до целта, трябваше да останем 2 нощи на друг междинен остров.
Гледката от това място.

В Букинг ако се е случвало, е било по-отдавна, но редовно имам изключително успешни избори на нови настанявания с по няколко отзива само - под 20, а понякога дори едноцифрен брой. По туристическите групи битува мнението, че ако не са стотици/хиляди, може да са измамни и пр., но абсолютно всичко си е било ОК.
Така например на Наксос бях букнала една нова къщичка (не без отзиви, но с няколко от същото лято - първото, в което оперираше) за невероятната цена от 35 евро. После я лъснаха, направиха басейн и сега я отдават за стотици. Но тогава така беше Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 14:39 от Параход

Общи условия

Активация на акаунт