На море в Гърция 2025 - III

• 45 162
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
Като един голям каприз на мен това заведение не ми допадна Simple Smile Но все пак аз съм любител на морските неща. Настаниха  ни горе на терасата на една малка маса. Тъй като беше голяма лудница рядко идваха сервитьорите горе. Храната за мен беше нищо особено, но за любителите на месо сигурно е друга работата Simple Smile  А и аз съм опитала 3-4 неща.

По-добре си резервирайте маса долу, че иначе се чака много за обслужване.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 10:04 от Пълнолуние

# 766
Четох назад в темите за препоръчвано заведение около рибния пазар в Солун. Дали някой се сеща кое беше?
И още едно, зад Бялата кула:
https://maps.app.goo.gl/oLm3FVPGZYN4yhBk7

# 767
Здравейте, следващото лято обмисляме да посетим Лефкада. Началото на месец юли. Насочили сме се към Василики. Моля да препоръчате място за настаняване, което да е на пешеходно разстояние от таверните и магазините. Плажовете ще се обикалят с кола. Двама възрастни и две деца.

# 768
  • Русе
Там всичко е на пешеходно разстояние.

# 769
Нямам идея какво е било препоръчвано, не помня. Мога да препоръчам Η Γωνιά του Μ& … #954;λή. To Dixtv през септември беше разочарование и не го препоръчвам.
Наблизо: Tsir Tsir Meze

О, не, много го харесваме to Dixtv,  какво е станало с него? Какво се изложиха?

# 770
  • софия
Бавно обслужване, посредствена храна, бланширани картофи.
Обаче тук е супер. Само че са 5 маси и трябва или късмет, или предварителна резервация.

# 771
Въпреки че остават близо два месеца до края на 2025, времето хич не е за море, а в ход вече са плановете за идния сезон!

Затова заповядайте в НОВАТА ТЕМА - НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ 2026!

Общи условия

Активация на акаунт