На море в Гърция 2025 - III

• 46 433
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм резервирала с 0 отзива, всичко беше супер.

# 31
Да попитам и тук - как мога да поръчам лекарства от Гърция ? Не открих друга активна тема, а ми изписаха лекарство което в Бг го няма :

Скрит текст:

Благодаря !

# 32
# 33
  • Sofia
От аптеката на Промахон приемат поръчки на Вайбър и изпращат с бг куриер

# 34
Пише се на Вайбър до аптеката в Промахон или до Мавридис в Като Неврокопи. И двамата говорят български. Изпраща се рецептата, ако лекарството е с рецепта. После той ви го праща по куриер.

# 35
  • Sofia
Винаги, когато съм резервирала имот с малко на брой оценки (дори да са били 10/10), после е имало проблеми или, най-малкото, "изненади", ама, в крайна сметка, малко е на късмет работата, така че пак бих book-нала такова property, без да се колебая. Simple Smile

# 36
Здравейте, Никити подходящо ли е за първо посещение с деца? Това гледаме е свободно https://www.airbnb.co.uk/rooms/ 250 евро на вечер как е като цена, например за тези пари дали може да намерим хотел със закуска? Иска ни се място близо до плажа

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 16:25 от maria.georgieva.123

# 37
Аз виждам едно сериозно оливане в цената. Иначе Никити е подходящо и никаква закуска не е нужна, тъй като на крачка имате всичко необходимо - пекарни, сладкарници, палачинки, кафенета, магазини.
Но 250 евро на вечер през септември за това апартаментче с гледка към гащите на съседа си е пладнешки грабеж.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:04 от Параход

# 38
Да се запиша и аз в темата!
Южен Пелион от мен!

Ако не е тайна кое е плажчето от втората снимка в Южен Пелион?

# 39
Резервирала съм къща без никакви коментари и оценка. Пишеше, че се предлага от скоро. Притеснено ми беше единствено, защото бяхме с още едно семейство. Оказа се, че бяхме първите наематели и къщата беше страхотна.
След като дадох оценка и коментар в букинг, веднага бяха видими.

# 40
Аз виждам едно сериозно оливане в цената. Иначе Никити е подходящо и никаква закуска не е нужна, тъй като на крачка имате всичко необходимо - пекарни, сладкарници, палачинки, кафенета, магазини.
Но 250 евро на вечер през септември за това апартаментче с гледка към гащите на съседа си е пладнешки грабеж.
Скрит текст:
За сравнение: през юли бяхме в самостоятелна вила с две спални, две бани, напълно оборудвана кухня, огромен хол и безброй тераси, плюс два басейна и градина в комплекса, за 130 евро (имах разни намаления, но редовната цена е примерно 200). Сега, не е в Никити и се пътува 12 часа дотам, ама нали Simple Smile
Благодаря за коментара, може ли препоръка за плаж на Никити - да е чиста водата, да се къпем спокойно:)
и също, ще съм благодарна за препоръка за ресторант  🙏

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 22:19 от maria.georgieva.123

# 41
Кастри, Ковиу. От втория може да се отиде пеша по пътечка до Калогрия - по-рано ми беше любим, но напоследък е доста тегаво с баровете и ограничения от тях паркинг. Но заливът пак си е чудесен. На Агиос Йоанис не ходете, съсипан е след изграждането на големия хотелски комплекс. Лагомандра може би още е ОК, ако не е прекалено натоварен.
Има и доста от другата страна на полуострова - Трани Амуда, Лагониси, изобщо от Никити нищо не е далеч.

# 42
===На Агиос Йоанис не ходете, съсипан е след изграждането на големия хотелски комплекс. ===

Защо да е съсипан, в какъв смисъл го казваш, ходила и си т.г., м.г.? Юли пращах компанията на сина ми, така и не стигнаха, но гледах доста снимки, дори барът е разкаран от там. Хотелът май си е заградил неговата част, но остава още два пъти по толкова свободно.
За Ковиу, и там ги пращах, казаха, че няма добиране, трябва по изгрев слънце да си метнеш хавлията.

# 43
  • София
Едно от най-хубавите ни настанявания на Крит беше чисто ново, листнато в Букинг може би седмица преди да се настаним. Ние бяхме първите гости. Е, такова посрещане имахме май за първи път. Бяха цялото семейство да ни посрещнат, а хладилника беше препълнен със сокове, вино, раки, плодове и зеленчуци. Отделно кекс, сладки и още сума ти нещица. Страхотна къща се оказа. Тогава и цената беше много добра, може би като за начало.
Иначе и аз съм си  предубедена към такива настанявания, но гледам, търся и друга информация извън Букинг ако има. И понякога рискувам, както в описания случай. И не останахме разочаровани, напротив.

# 44
Защо да е съсипан, в какъв смисъл го казваш, ходила и си т.г., м.г.?... Хотелът май си е заградил неговата част, но остава още два пъти по толкова свободно.
Не е точно така. Споделям скорошен отзив от приятелка. Още като почнаха строежа се отказах да ходя, очевидно с основание. Иначе на Ковиу, Кастри и Калогрия съм наминавала в последните месеци.

Скрит текст:
Всичко на този разкошен плаж вече е съсипано. Беше разкошен. Сега е ограден заради новия огромен хотел, набутани сме като малко гето, а природата, за да отмъсти за алчността ни е изкарала на показ огромен камък (скала) току на брега и влизането в морето вече е истинско предизвикателство. Даже се съмнявам дали строежа на комплекса, трамбиването на тежкотоварна техника, биенето на основи не е спомогнало за това. Не може да се ползва шезлонг и чадър срещу заплащане в комплекса, не можеш да си купиш кафе, нямаш право да си на територията му. Можеш само да се разходиш по брега. Това не пречи обаче на собствениците на мастодонта да опънат в СВОБОДНАТА ЗОНА мрежа за волейбол (за да може да не хабят от своята територия за плаж), да организират някакви забавления за гостите си, отново в свободната зона, а след това няма да си почистят с дни. Тези плоскости плуваха и в морето. Totally ruined beach!

Общи условия

Активация на акаунт