🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
bof4eto, да, напълно възможно е Чийдем да е изградила точно такава вътрешна стратегия, каквато ти описваш. Подсъзнателно да чака Ешреф да остане хладен и към Нисан, за да докаже пред себе си: „Не аз съм проблемът, той е неспособен да обича.“
Само че съдбата и удари шамар, защото Ешреф отвори сърцето си, макар и плахо, именно за Нисан. Това беше като нож в гърдите на Чийдем. Тя вече не може да си обясни отхвърлянето му с „недостъпност“ или „невъзможност за любов“. Оказва се, че проблемът е бил в нея или поне тя така го възприема. И точно това усещане за личен провал я озлобява, превръща чувствата и от любов в обсебеност и жажда за доказване.
А, ако беше осъществила плана си за Руя тук щеше да дойде другият обрат- Ешреф,който  е пазил един идеализиран образ, заради който е отказал  на Чийдем. И, ако истината беше излязла наяве и се окаже, че „безценната Руя“ е и предателка… това щеше да разбие не само представите му за любов, но и смисъла на жертвите, които е правил.
Все още не е късно, за това, обаче.
Ще видим какво са ни замислили сценаристите.

# 196
Добро утро,приятели!
 Възриемай живота като приключение, смело приеми всяко предизвикателство и получавай удоволствие от живота!  Радвайте се на живота и не се ядосвайте с малки, незначителни и несъществени неща!
Пазете силите си  и себе си!

# 197
Ето и вълненията на "любимата" ни италианка за 2-ри сезон на Ешреф:

💎 ЕШРЕФ ТЕК 💎 С наближаването на втори сезон и започвам да мисля и да си задавам въпроси... Първо, любопитството и вълнението да видя Ешреф отново в първи епизод са много високи, мисля, че затворът го е променил, не физически, а психически, за съжаление ще е имал възможност да помисли много за всичко, което се е случило 🥺.... И така....
Колко време Ешреф остана в затвора? Като слушам Йомер, не мисля, че остана дълго... С кого се е сприятелил Ешреф, докато е бил в затвора? Не мисля, че ще остане завинаги в карцер 🥺
Как Ешреф ще се измъкне оттам? Как ще се срещнат за първи път с Гюрдал, Мюслюм, Фарук, Ирмак? Ще живеят ли все още заедно? Винаги ми звуча фразата на Ешреф „нашата история свършва тук“ 🥺 В каква ситуация ще види отново Нисан? Какво ще почувства? Какво ще направи, когато разбере, че тя е Руя? Но най-вече, какво ще направи, когато разбере цялата истина? Не мисля, че Чигдем и Кадир стоят на едно място... Добре, добра лудост на всички нас, защото знаем, че ще полудеем 😅 все още имаме няколко дни и след това тръгваме....

# 198
Да, много интересни въпроси си задава и тя.
Хората, които харесват сериала се вглеждат във всеки детайл.
Аз пък попаднах на това в X

Мисля, че това също е страхотен детайл, който показва колко внимателно е било изградено развитието на историята.
Още в първия трейлър ни е било „подсказано“ как ще завърши сезонът - Ешреф в белезници заради Руя. Самият факт, че сцената с белезниците е заложена още от началото, говори, че цялата арка на героя е била мислена около тази жертва.
Това, което е най-силно е,че тук белезниците не са просто затвор, а символ на връзката му с Руя/Нисан.
Именно тя е причината той да се окове доброволно.
В трейлъра видяхме едно обещание, а в края на сезона - изпълнението му. Но между двете има много страдание, избори и вътрешни борби.
Мисля, че това е и  основната идея- мечтите често ни струват свободата.

Предизвикателството за днес дойде от самосебе си.
Готови ли сме да платим цената на мечтите си, ако това значи да пожертваме свободата си?

# 199
Здравейте!
Малко четиво с обеда(ядеш и четеш).

НОВИТЕ ТУРСКИ СЕРИАЛИ ЗА СЕЗОН 2025–2026

STAR TV - 2 нови сериала
 „Сърцебиене“/Çarpıntı
История за младата Аслъ (Лизге Кьомерт), която цял живот страда от сърдечно заболяване. След трансплантация на сърце животът ѝ се преплита с този на богатото семейство Алкан. Между любов, скрита омраза и семейни амбиции излиза въпросът: смъртта на Мелике – инцидент ли е или заговор?
 В ролите: Керем Бюрсин, Лизге Кьомерт, Дениз Чакър, Сибел Ташчиоулу.

„Ти си този, когото обичам“/Sevdiğim Sensin
Еркан (Айтач Шашмаз), наследник на голям холдинг, е спасен от Рожда (Хелин Кандемир) по време на земетресение. Двамата идват от различни светове, но съдбата преплита животите им в история за любов, културни различия и белезите от миналото.
 В ролите: Айтач Шашмаз, Хелин Кандемир.

SHOW TV - 5 нови сериала
„Наследникът“/Veliaht
Когато патриархът Зюлфикар Карсълъ губи властта си, той определя за наследник не сина си, а млад механик – Тимур. Това запалва семейна война, изпълнена с предателства.
 В ролите: Акън Акъньозю, Еркан Колчак Кьостендил, Ерджан Кесал.
Старт: 11 септември.

„Плодородни земи“/Bereketli Topraklar
Историята на двама братя и прокурорка Невин на фона на вражда между семействата Берекетоулу и Караханлъ. Любов, чест и борба за земя в Адана.
 В ролите: Енгин Акюрек, Ийт Кочак, Гюлсим Али.

„Кадифени белезници“/Kadife Kelepçe
Фризьори в Бодрум са въвлечени в опасен свят, където красотата и оцеляването вървят ръка за ръка. Смесица от екшън и драма.
 В ролите: Джелил Налчакан, Уур Гюнеш, Ахсен Ероулу.

„Фина болка“/İnce Sızı
Семеен сериал, разказващ за болката и любовта в едно турско семейство от Газиантеп.
 Сценарий: Еркан Биргьорен.

„Над облаците“/Bulutların Üstünde
История за любов, надежда и тайни, която ще се развива в живописния регион Хопа, Артвин.
 Сценарий: Онур Кочал.

KANAL D - 2 заглавия
„Рози и грехове“/Güller ve Günahlar
Серхат (Мурат Йълдъръм), успешен бизнесмен, губи всичко след катастрофа. Пътят му се пресича със Зейнеп (Джемре Байсел) – смела жена от беден квартал. Любов, предателство и тайни ще се преплетат в съдбите им.
 В ролите: Мурат Йълдъръм, Джемре Байсел.

„Афет е съвсем различен човек“/Afet Bambaşka Biri
История за жена, която претърпява физическа трансформация и се изправя пред нов живот.
 В ролята: Фахрие Евджен. ( Отложен за по-късно)

ATV - 4 нови сериала
 „Очите на Черно море“/Gözleri Karadeniz
Азил (Халит Йозгюр) открива, че е изгубен наследник на влиятелно семейство. Между Истанбул и Черноморието той се сблъсква с брат, врагове и невъзможна любов.
 В ролите: Халит Йозгюр Саръ, Йозге Яъз.
Старт: 2 септември.

„Любов и сълзи“/Aşk ve Gözyaşı
Адаптация на „Кралица на сълзите“. Любов между дъщеря на богаташ и скромен адвокат, поставена на изпитания преди и след брака.
 В ролите: Ханде Ерчел, Баръш Ардуч.

„Брат, семейството е изпитание“/Abi - Aile Bir İmtihandır
Успешен лекар, изправен пред миналото си и трудния избор между съвест и семейство.
 С Кенан Имирзалъоулу.

„Непознатият в огледалото“/Aynadaki Yabancı
Азра променя лицето си, за да си върне дъщеря си от богатото семейство Карааслан. Опасни тайни, пластична хирургия и невъзможна любов.
 В ролите: Онур Туна, Симай Барлас, Джанер Топчу.

NOW - 6 нови сериала
„Наследник: Зовът на корените“/Halef: Köklerin Çağrısı
Серхат, успешен хирург, се връща в Урфа и попада между две враждуващи семейства и любовен триъгълник.
 В ролите: Илхан Шен, Айбюке Пусат, Биран Дамла Йълмаз.

„Завист“/Kıskanmak
Сениха, пренебрегвана жена, разпалва интриги, движена от ревност към младата годеница на брат си.
 В ролите: Йозгю Намал, Хафсанур Санджактутан, Ханде Доандемир.

„Мошеници“/Sahtekarlar
Адвокат Ертан и дръзка мошеничка Рейхан се обединяват в опасна игра, която разкрива семейни тайни.
 В ролите: Бурак Дениз, Хилял Алтънбилек.

„Аз съм мечтата на майка ми“/Ben Annemin Rüyasıyım
Айше излиза от затвора и се опитва да си върне дъщерята, осиновена от друг мъж. Но бившата ѝ свекърва ѝ пречи на всяка стъпка.
 В ролите: Фунда Ерийт, Джанер Джиндорук.

„Нежелателно/Подозрителен“/Sakıncalı
Семейство Мертоулу е въвлечено в подземния свят след трагедия. Отмъщение и борба за справедливост.
 В ролите: Йозге Йозпиринчджи, Салих Бадемджи.

„Аз съм Леман“/Ben Leman
Учителката Леман се връща в родния си град и се събира с приятелките си, но тайни и стари рани излизат наяве.
В ролите: Бурчин Терзиоулу, Гьокче Еюбоулу, Селин Шекерджи.

TRT 1 - 2 нови сериала
„Децата на рая“ (Cennetin Çocukları)
Искендер, бивш мафиот, търси изкупление и нов живот в топлината на семейството.
 В ролите: Исмаил Хаджиоулу, Йозгю Кая.

„Това море ще прелее“ (Taşacak Ha Bu Deniz)
Две враждуващи черноморски фамилии, стара любов и гръцко момиче, което разкрива заровени тайни.
 В ролите: Улаш Туна Астепе, Дениз Байсал.

14 стари заглавия, подновени за нов сезон:
 „Опасни улици“/Arka Sokaklar – сезон 20
 „Осман Основателят“/Kuruluş Osman – сезон 7
 „Организация“/Teşkilat – сезон 6
 „Планинско сърце“/Gönül Dağı – сезон 6
 „Шербет от боровинки“/Kızılcık Şerbeti – сезон 4
 „Бахар“/Bahar – сезон 3
 „Безгранична любов“/Hudutsuz Sevda / Halo – сезон 3
 „Перлени мъниста“/İnci Taneleri – сезон 3
 „Мехмед: Султанът на завоеванията“/Mehmed: Fetihler Sultanı – сезон 3
 „Далечен град“/Uzak Şehir – сезон 2
 „Сънят на Ешреф“/Eşref Rüya – сезон 2
 „Ако кралят загуби“/Kral Kaybederse – сезон 2
 „Сираци“/Sahipsizler – сезон 2
 „Дългът на живота“/Can Borcu – сезон 2

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:54 от cvetansk

# 200
Сериозна ще е конкуренцията!
Благодаря, Цвети! Hug

# 201
Левент Йоздилек в сериала "Eşref Rüya"

Започват снимките на новия сезон на "Eşref Rüya". Направен е амбициозен кастинг за сериала, в който вероятно ще има някои изненадващи отписвания.

Започват снимките на новия сезон на продуцирания от Tims&B сериал на Kanal D „Eşref Rüya“, чупещ рекорди. Сериалът, в който се очаква да има някои изненадващи напускания, направи смела промяна в актьорския състав. Ветеранът актьор Левент Йоздилек се присъедини към актьорския състав на „Eşref Rüya“.

Той ще изиграе ролята на Хидир

Той ще се присъедини към сериала, с участието на Левент Йоздилек , Чагатай Улусой и Демет Йоздемир , като „Хъдър“ (Hıdır) , което прави амбициозно участие в историята. Снимките на втория сезон на сериала са планирани да започнат в неделя или понеделник.

# 202
Момичета ,привет Heart

Нези Благодаря ти за отговора ,през тази призма погледнато е точно така,вътрешното напрежение от това,че е под прикитие и то при човека,който ненавижда трябва да излезе ,иначе както ти си казала,ще го разкъса отвътре .Дали пък този не беше брата на Ешреф ?

Скрит текст:
Нези,нали знаеш,че това ,което другите виждат в нас не е наше-тяхно е ! И обратното - това,което ние виждаме в другите не е тяхно-наше е.Не знам за какво става въпрос,но ние привличаме в нашият живот хора-огледала,които отразяват нашите неизлекувани рани.Ако постъпката,думите,действията на даден човек провокират в теб емоция,негативна емоция -това означава,че имаш още неизлекувана рана.Ако ги няма тези хора-огледала ние не можем да видим собствените си неизлекувани рани.Затова ,приеми че това,което те е разстроило е нещо хубаво,защото ти показва да намериш тази рана и да я обикнеш и излекуваш.

# 203
Гери, определено си го промених. Още от края на сезон едно Седеф се промени много и стана много приятен персонаж. Във втори си е удоволствие да я гледаш.

Бофче, и на мен ми харесва това, че тук изразяваме и уважаме различни мнения. А за Меджезира бяхте прави,  маратон или нищо. Sweat Smile Даже докато пиша пак ми се пригледа. Sweat Smile

# 204
Малко информация за Левент Йоздилек

Левент Йоздилек е роден 14 януари 1955г. в Адана. Израства в многолюдно семейство в планините Тавър и планините на Адана. Тъй като Йълмаз Гюней е приятел на баща му, той е на снимачната площадка на всички филми, които той снима в Адана от 7-8-годишна възраст.
Йълмаз Гюней урежда Левент Йоздилек да учи в Държавната консерватория в Анкара. След завършване на средното училище, през 1971 г., Йълмаз Гюней казва: „Не минавай по трудни и криволичещи пътища като мен, имаш талант, играй; но получи академично образование за това, тогава нека вървим заедно“ и го записва в Държавната консерватория в Анкара.
През 1976 г. завършва Държавната консерватория в Анкара. Започва работа в Държавния театър.
През 1967 г. започва работа в киното с филма „Казвам се Керим“, режисиран от Йълмаз Гюней.
Той е имал афера с Лале Мансур през 1998 г.
Левент Йоздилек е бил женен и разведен 4 пъти.

Ще сложа за последните 10-тина години къде е играл

До 2010 е играл и в театъра

# 205
Цвети, благодаря!
Веднага си набелязах сериалчета. Как ще успея да ги гледам туй е въпросът!?

"Ичерде" е сериялът в който много съм плакъла, чак ме беше срам от семейство ми.🤭
Чаатай умее да плаче истински, сълзите му изразяват истинско чувство-измиват мъката в душата му. И както казва Нези: "Сълзите не показват слабост на човека, а колко е голямо сърцето му".
Ама и на моменти съм забелязала и чрез усмивката си Чаатай крие страха и болката си.

И на мен ми е гот във вашата компания, момичета:"Хора, които си приличат се превличат" нещо такова имаше. Не умея много да се изразявам като вас, като се върна някой път да се чета, словореда ми е почти винаги отзад напред, че и правописни грешки си откривам, че чак се и срамувам, но пък ми е забавно и приятно да съм сред вас.🤗

Хубав и усмихнат да е остъка от денят Ви!
 И един усмихнат Чачко!

Ама, чакам си и този Чачко - сериозен Ешреф...

# 206
Подготовката за снимачната площадка на Ешреф Руя започна.
Успех! Нека сезонът бъде високорейтингов!

Ели, и аз съм си  набелязала няколко, но ще отсея до 1 максимум 2, след  като  изгледам по 2 епизода.

# 207
Малеее, тук ми е много страшен!
Този ще е от лошите....не станаха ли много?

# 208
Ами, аз съм го гледала в Принц, в ролята на Нострадамус.
Сериалът е черна комедия.
Ето и едно 40 сек. клипче от тази му роля.

# 209
Цвети Hands Plus1

Имаме нова снимка

Общи условия

Активация на акаунт