🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Всички сме готови!

# 241
Кадир в къщата на Ешреф

Изглежда си все същия. Може би не е минало много време Thinking

# 242
Най-вероятно ще е година-две. Даже може и да е излязъл по-бързо, ако са разбрали, че не е той, а може да е направил някакво споразумение, щом ще се съюзи със Сердар.

# 243
Хриси, и аз това си помислих.
Може би първо ще започне с Кадир и какво се е случило с организацията Сираците, докато Ешреф е в затвора.
Аз подозирам, че може вече да се е разпаднала.
Мислех си, че новият герой може да е приятел на Ешреф от затвора, който после да му окаже съдействие при отмъщението към Кадир.
Както знаем в затвора се завръзват  сериозни приятелства.
Ще имаме и прокурор. Ще бъде ли опонент на Ешреф? Като прокурор тя трябва все пак да бъде олицетворение на закона и правосъдието.
Моето предположение е, че тя няма да е просто „враг“, а ще има по-дълбока функция.
Като например да постави Ешреф в ситуации, в които изборите му ще струват много повече.
Или пък ще има за задача да разбие империята на Сираците  и да държи Ешреф под натиск. Може да се превърне в негов най-голям враг на „светло“, дори по-опасен от противниците му.
Включване от Илкнур и Сема.

За съжаление в огледалото не се вижда нищо...

Може би нови постери?

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 15:34 от NeZ_9

# 244
Аз за прокурора по-скоро си мислих какви ще са им отношенията с Чийдем/ Сердар, от там може би ще стане ясно дали ще помогне на Ешреф или точно обратното.

Чийдем всъщност може и да се опита да изкара Ешреф, договориха се, той е човек на думата, няма да търси Нисан. Но пък в затвора тя винаги знае къде е, ако и залипсва, може да го посети по всяко време. Sweat Smile

За Сираците ми е интересно докъде са го добутали, дали изобщо има нещо останало от тях. Като знаем Кадир как борави с финансите...

# 245
Според Elmir в близките дни ще видим трейлъра за новия сезон.

# 246
Допълвам, че никой не ме е редувал:

Най-вероятно следващата сряда ще има промоция

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ооо, да Хриси! Може и Чийдем да има пръст в излизането му от затвора. Още повече, че тя знае, че той е невиен. Ох, нямам търпение вече да започне, за да видим какво са ни подготвили сценаристите.

1) Цвете
2] Шал
4] Колие
3] Стартов динамо

# 247
Жаки, междувременно съм те редувала Wink
Снимки има и в затвора

# 248
Видях, след като си препубликувах старият пост с допълнението...карай, няма да трия!

Значи, някои вече са започнали да снимат!

Хайде да не ми е празен поста да сложа и класацията в Шахид.
Вече сме втори

# 249
Хриси, точно така, ако прокурорката влезе в игра, връзките и с Чийдем и Сердар ще са решаващи за това накъде ще наклони везните .Wink
Ако Чийдем я „спечели“ на своя страна, може да видим как прокурорката удря по Ешреф, но в името на Чийдем, едва ли заради лична вражда, а по-скоро като някакъв инструмент за контрол.
Ако обаче между тях възникне напрежение (например Чийдем крие нещо или прокурорката не харесва методите и), тогава може да стане обратното и прокурорката да реши, че макар Ешреф да е престъпник, Чийдем е по-голямата опасност.
Тук е тънкият момент- Ешреф може да се окаже „по-малкото зло“ в очите на прокурорката. Това би било много интересно развитие, защото тя може да го притиска със закона, но в същото време да му подаде ръка, ако това означава да удари Чийдем или пък Сердар.
Що се отнася до Чийдем и сделката с Ешреф,съгласна към с теб, той е човек на думата и ще спази договора. Но точно както казваш, затворът е двойно острие- уж гарантира, че няма да е с Нисан, но същевременно го прави винаги достъпен за нея.
А Сираците, ох, там е голям въпросителен. Кадир с неговата „финансова грамотност“ може да е потопил половината им ресурси.😄
Може да видим, че организацията е отслабнала драстично и новият сезон да започне именно с хаос, битка за остатъците от власт. Тогава пътят на прокурорката и на Ешреф ще се преплетат още по-силно, защото в безпорядъка всеки играч ще е принуден да си избира съюзници.
Аз си мисля, че във втория сезон „Сираците“ може вече да не са тази стабилна структура, която знаем, а по-скоро разпадаща се група. Това ще направи Ешреф уязвим, но и ще отвори възможност да започне „нова страница“.
Хайде, малко остана. Wink

# 250
Нези, интересен поглед!

🏠 Полицейски участък и затвор - локация
🔎 Sanatkarlar Cd. No:36, 34873 Kartal/Istanbul
https://www.instagram.com/p/DLMn9Tos09s/

# 251
  • AMS

Привет, привет!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
С наближаването на втория сезон,
все повече се връщам към съдържанието на първи,
и правя опит да видя какво би се случило във втори сезон.
На все повече въпроси търся отговори.
И все още има съмнение Руя Нисан ли е.
Нали Чийдем каза, че преди 4 години е премахнала петното.
Нали това беше заковано в 9-ти епизод от Йомер.
Нали Сердар взе снимката на Нисан от таблото на Чийдем.
Нисан предател ли е? По-скоро - да.
Уж беше решена да разкаже всичко на Сердар, но не го направи.
Нисан е променлива като април. А Ешреф е Тек.
Сираците - добра идея, но се осъществява с мръсни пари.
Новата прокурорка ще е с обвинения към Сираците.
Гледала съм Ебру Нил Айдън още в Ако бях облак,
и ако следва амплоато си, би трябвало да е положителен образ.
Ешреф и Сердар могат да ѝ дадат доказателства
и това да вкара Чийдем в капана.
Гюрдал, Муслим, Фарук, Ърмак няма да стоят със скръстени ръце. 
Ще бъде скроен нов номер на Чийдем и Кадир.
Спомних си, че Чийдем е била разкрита чрез бръмбар в колието,
което ѝ подарява Ешреф, а Кадир чрез бръмбар в броеницата.
Гледам в момента Езел и правя асоциации.
Какво се е случило в затвора е в ретроспекции.
Във втори сезон нещата се обръщат,
но е късно да се поправи непоправимото.
Така за втори сезон веднага ми изплуват началните кадри на ER.

# 252
АСЛИХАНЧЕ и тя се готви за театъра "Природата на нещата"

# 253
Диве, благодаря за интересният пост! Hands Plus1

Ели, време е вече всички да се хващат за работа!

📸| @/onuralpblci чрез публикация в Instagram
Ето ни

# 254
Дива, и аз мисля, ме сираците макар и благородна слкауза са престъпна организация и парите им са мръсни. Дават само 10 % за сираците и имам чувството, че освен с подкрепа и ги обричат на същата тъжна съдба като тях. Бед истинско семейство и любов. Отвъд закона, винаги в риск да срещнат смъртта.

Прокурорката може да е близка на Сердар. И двамата да извадят Ешреф от затвора. Това ще вбеси Чийдем. Ще изгуби контрола над Ешреф. Може отново да се свърже с Кадир и пак да почне да мъти нещата. Нейните планове са по-успешни от нейните. Неговите винаги се проваляха. Дори в това не го биваше много. Сигурно с този хаос силите на сираците са отслабени и другите фамилии може да са почнали да си правят каквото искат. Ако Ешреф се събере с някой от тях ще има по-голям шанс.
И сега като се замисля над началните думи та Умут, Ешреф има един милиард долара.  Това са много пари. Те с тези пари могат да решат проблемите на всички сираци. Ама не го правят. Както и да е. Та къде са тези пари? Защо неговите близки бяха в малката виличка. 

Общи условия

Активация на акаунт