🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Гери, и аз това за парите на Ешреф си го мислих и защо Мюслюм, Гюрдал, Професора и Ърмак бяха в малката вила. Нямам никаква идея какво се случва със сметките и имуществото на някого, ако влезе в затвора, де. Все пак Ърмак беше управител на хотела, как Кадир се настани там? И за къщата беше скандално как се намести.

# 256
Хриси, той заставайки на върха, явно всичко взима, въпреки че хотела и къщата са си негови, не са на Сираците.
Ще видим какво ще излезе от тая работа.

Погледът на Кадир към Ешреф şxxkşxkd Дори враговете му се възхищаваха от него

Eşref Tek

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 07:04 от jackie.

# 257
Жаки, и според мен е така, но все пак е сериал.😅

# 258
Добро утро, момичета!

Още двама герои ще влезнат в сериала. Да видим, те на коя страна ще са.

Продължава кастингът за ролите на Седа и Капитан Батал Байиндир в сериала Eşref Rüya.

Хубав ден!

# 259
Добро утро!
Феновете вече загряват за срещата с "Eşref Rüya".

Цитат
Нези, интересен поглед!
Жаки, мисля какво ли ще направи тази прокурорка, че  ще промени целия ход на събитията!
Ще видим какво ще бъде....
Възможно е и да успее да изкара Ешреф от затвора. Надявам се!
 Diva, радвам се да те "видя"! Heart Eyes
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 260
Добро утро!☕
Много нови актьори влизат в "Eșref Rüya". Много много не харесвам това в турските сериали, много често съм зарязвала сериали поради тая причина.
Ще ги  видим новите актьори, аз никой от тях не съм гледала до сега. Някой път попълненията ме грабват. Ще видим.
Разбирам, и сценаристите трябва да надградят историята и да се даде шанс на повече актьори за изява.
Все пак втори сезон се очаква да надмине първият. В очакване сме!

Желая ви една щастлива събота!

# 261
И от продукцията отбелязаха 40 милиона гледания на 1-ви епизод.
Не ми се мисли каква бройка гледания щеше да има, ако не беше забранен за Турция.

# 262
Забраната не я ли вдигнаха? Аз си мислех, че след финала на сезона им разрешиха да го гледат и там. Жалко. Но те си намериха и други начини съм сигурна.

Аз ще повторя тази снимка, защото нещо ми направи впечатление. Много пуши. Почти винаги зад кадър е с цигара в почивките. На маса до него винаги има цигари.

# 263
Гери, и аз много време отделих на тази снимка, макар, че е с гръб.(стойка, ръка, цигара, пръсти)
Гледаш го обикновен човек с цигара, а на сцената необикновен в обикновени герои и  удивителната му игра.
За цигарите го разбирам, на това напрежение което е подложен и някой вреден навик, човешко е.
Аз мисля,  че пуши само по време на работа между сцените и когато е на маса, така наречените social smokers.
 Ако е активен пушач какъвто се показва ще му личи 😉все още си е Хубавец!
Предполагам, че ползва и подходящата козметика.
От времето на Емир в ОС съм го виждала с цигара.

# 264
Интересно е, че тук не играе пушач, а щеше да му отива.
Знам за човек научил се да пуши на средна възраст заради Чаатай.

Цигарите вредях на вашето здраве. Тук няма да слагам картинга на някое заболяване. Вие си знаете.

# 265
И на мен ми прави впечатление, че Чаатай е винаги с цигара в ръка, по време на почивка между сцените. (дори го видяхме с очите си)
Но аз за разлика от Ели, не мисля, че не му се отразяват, за съжаление...Confused
Разбирам, че това е един вид  нормарен човешки навик, а и при напрежението, на което е подложен, може би дори е и своеобразен клапан. Не е изключено да е точно такъв тип пушач, какъвто Ели го  нарича-social smoker, но това се отнася за някой, който не търси цигарата постоянно, а я свързва с опредилени ситуации или паузи на работа. Според мен при него не е така.
Интересното е, че точно тази негова „обикновеност“ извън сцената още повече подчертава необикновената му трансформация, когато влиза в роля. Може би хората го харесват толкова, защото усещат, че зад звездния образ стои нормален човек, който също като тях е с навици, с напрежение, с нужда от малки ритуали, за да се справя. Wink
Но, ако можем да намерим нещо положително в това, е, че тозш негов вреден навик се превръща в инструмент на професията.
Тъй като Чаатай реално пуши, жестовете му с цигарата на екрана изглеждат естествени.  В начинът, по който  държи цигарата, паузата между вдишванията, погледът, който съпътства движенията. При актьори, които никога не са пушили, това определено си личи. При Чачо тази театралност изчезва напълно и така героите му стават по-убедителни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Гери,след края на сезона, вдигнаха забраната, но сега може пак да я наложат.

# 266
Ами, пушач си е човека. А и те само в почивките, може да го хванат, а той я използва за цигарка.
Вие, когато бяхте там, успяхте да го лишите от това удовопствие.

Да, Гери, пуснаха го, но докато вървеше сериала, нямаха достъп. Всички знаем, че по време на сериал има много по-голяма гледаемост.... това имах в предвид.

Нези, писали сме заедно.

# 267
Аз разбирам защо забраняват. Каналът печели от реклами. Ако никой не го гледа, а си го пускат почивните дни или като се приберат, докато са навън и тн, няма да има достатъчно приходи. Опитват се да вдигат рейтинг. Бизнесът е много сложен вече с тази дигитализация. Дори аз предпочитам да стартирам предаването с 20 мин поне закъснение, за да превъртам рекламите.

# 268
Исках вчера да отговоря на Diva по повод коментара и, но имах гости и не успях.
Напълно логично е с наближаването на втория сезон всички нишки от първия да се връщат в съзнанието ни, защото именно в тях често се крие логиката на новото развитие.
 По отношение на Руя/Нисан, според мен темата остава нарочно замъглена.
Белегът, снимката...всичко ни е дадено като улики, но и като заложени капани. Много е вероятно сценаристите да играят с това до последно. Ако всичко е ясно още от началото, напрежението ще падне.
Нисан е колеблива, „променлива като април“- много ми хареса това сравниние, което си направила.
Това я прави и непредсказуема и опасна. Дори, ако в крайна сметка не е предател в истинския смисъл на предателството- да  работи срещу Ешреф, самият факт, че крие и се колебае, вече подкопава доверието. А Ешреф е Тек, той е човек на принципите и за него предателството е смъртен грях.
За Сираците съм напълно съгласна с вас,че е добра идея, но изградена върху мръсни пари. Това е парадоксът- организация със свещена кауза, но осъществявена с мръсни средства. И точно тук новата прокурорка може да удари.
Ако новата прокурорка се добере до доказателствата, може да стане не просто противник, а нов център на власт. Възможно е именно тя да е този, който ще обърне играта срещу Чийдем, с помощта на Ешреф и Сердар.
Гюрдал, Мюслюм, Фарук, Ърмак, много хубаво си отбелязала, че те няма да стоят настрана. Защото те са повече от приятели, те са семейството. Ако Ешреф е в капан, те ще влязат в открита война, ще направят всичко за него.
За съжаление не съм гледала Езел.
Надявам се да има ретроспекции, защото в затвора със сигурност са се случили неща, които е добре знаем. Вторият сезон може да отвори тези спомени и да покаже защо Ешреф прави определени избори.
Много се надявам в Eşref Rüya, историята да има спираловидна структура и начало и край да срещнат в едно и също място.
Как мислите, във втория сезон Ешреф ще бъде по-близо до любовта или по-близо до смъртта?

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:31 от NeZ_9

# 269
Не само аз съм забелязала тази цигара. В Х беше първа тази снимка, която ми излезе. Имаше и коментар за цигарата. И после не ни подслушвали.

Общи условия

Активация на акаунт