🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • AMS

Благодаря за реакциите и коментарите!!!
Не успях да ви изчела докрай и ще се върна,
но като стана дума за пушенеeee, скачам.

Много здраве на антипушачите >>>

# 286
Е не ви ли прилича на Чаплин в тези кадри. Хем забавен, хем тъга. Не визуално. Походка, жестове, много игра с очите. Като в нямато кино.

Относно вилата, това е комплекса, в който си изкара лятото миналата година. Че и спортната подготовка. И да я е купил, трудно някой ще може да се добере до него. Миналата година само приятелите му го снимаха. Папараците не успяха. Е, в началото на лятото нали го изловиха, но не знам дали е там.
Да е жив и здрав да работи и да може да си купува яхти и вили.
А като български гражданин трябва ли да ги декларира?

# 287
Напълно е възможно и да си е купил, защо не!? И дано да си е купил.
Те и за някакво имение споменаха, че си е купил.
Ех, много обичат да пишат такива новини нашите съседи.

Колкото до гаджета, аз само с Дуйгу съм го виждала на сватбата на Хазал Кая през 2019г. Той не се излага на показ с гаджетата си, държи ги далече от хорските очи. Всъщност той е много над над нещата.
Забелязах, че Чаатай е много тактичен и премерен, видяхме го на живо това. Няма да допусне някой да навлиза в личното му пространство, абсурд!

Той тая година се отпусна със семейството си и с брат си да се снима преди и тях ги държеше далече от прожекторите.
Всъщност ние с Аслъхан го видяхме на сета, той самия никъде не я обявил още, но пък ММК потвърди връзката им.
Светски хора са!
Ох, Гери! Сигурно ги декларира. Виж, че властите него не го пипат.
Като каза български граждан, на мен ми е интересно дали научи нещо на български, четене, писане, сигурно вече знае някакви фрази. Как ми се иска да го чуя да каже нещо на български.

# 288
Диве, точно в десетката си! Dart

Гери, прилича ми и още как!
Всъщност, той не плаща данъци в България, така че едва ли тук ще го декларира.

Ели, пожелавам ти, на живо да чуеш, дали е научил нещо на български.

Само могат ръка да му целуват...

# 289
Ели

Аз не отричам,че е с Аслъхан,но не смятам,както написах,че са на етап брак,това имах предвид.Колкото и обран и премерен да си,ако това е бъдещата ти жена,няма да се криеш и да бягаш през страничният вход,ако обаче ти е просто гадже-то тогава това е нормално поведение за известна личност.Това е мое мнение ,не ангажирам никой с него.

Оххх и аз как бих се радвала да каже нещо на български.

# 290
Добро утро, момичета! Coffee

Танер Олмез участва в проект за Имам Газали, в който изпълнява главната роля на самия Имам Газали, а проектът е предвиден за турската стрийминг платформа TRT tabii.

Снимките са започнали.
Тука ми е като Аладин.

Хубав ден!

# 291
Бофче, Селим каза на Яман, че това, което направи да поеме вината и не е героизъм, а глупост. И съм напълно съгласна. Колкото и да ни е болно, че любим човек е загазил, всеки сам трябва да си понесе последствията от действията. А това за криенето от Асъм, че Суде е била там, за да не се разчуе супер мега тайната и афера, за която всички знаят, е повече от абсурдно. Иначе Мира е още упоена, до тук съм стигнала, ще пиша пак след няколко епизода. 😅

Разбрах защо казвате, че Суде не си е платила за мизериите накрая, не, че до този момент извърши малко глупости, ама това е върха. Дано Мира не и прости бързо.

# 292
Добро утро! Coffee
Хриси, за хората, които обичат Яман това беше проява на глупост.
Не знам дали в този момент той съзнаваше какво рискува - бъдеще, стипендията си, доверието на хората, които му подадоха ръка, всичко.
И въпреки това, не се поколеба.
При него това беше най-чистата форма на жертвоготовност, идваща от дълбока лоялност и обич. И това е типично за Яман, той действа инстинктивно, защитнически, дори когато цената е огромна.
 А как реагира Мира?
Първоначално с шок, но после с ясна и дълбока емоционална реакция.
(ще видиш)
Мен ме отвратиха всички близки на Мира, най-вече баща и, от когото не очаквах това.
Фарук, Суде и останалите се държаха така, сякаш животът на Яман е разменна монета.
"Да, той е добър, нека поеме вината, той е свикнал с такива неща..."
Това отношение е арогантно, лицемерно и ужасяващо нечовешко.
От Фарук очаквах повече зрялост, мъдрост, морал. Но какво прави той?
Знаеше какво се е случило, но избра да прикрие истината и да остави Яман да поеме удара, за да "спаси дъщеря си".
Иронията е, че така предава не само Яман, но и Мира, защото я учи, че любовта не е равностойна, а семейният интерес е над морала.
Много добре сте съпоставили Яман и Ешреф.
Те са двама мъже на различна възраст,живяли в различна среда имат  дори различен стил на поведение, но между тях има дълбоки морални и емоционални прилики, особено що се отнася до саможертвата като израз на любов и дълг.
И в двата случая обаче, жените, които ги обичат (Мира и Нисан), не разбират веднага колко дълбоко са били обичани, а когато го осъзнаят, вече боли.
Ешреф и Яман изживяват любовта не като зависимост, а като освобождение.
Не севкопчват в нея, а точно обратното, искат дори и, когато си тръгнат да не бъдат забравени, защото са обичали достойно.
Защото и двамата смятат, че са отговорни за постъпките на тези жени, че това, което им се е случило е само и единствено заради тях.

Желая ви прекрасен ден!  Hug

# 293
Нези, много добър анализ. Аз само не съм сигурна дали искат да останат запомнени. Те ще помнят това е сигурно. Но не държат да ги помнят според мен. За тях саможертвата не е акт, за който искат признание. Те ще го направят дори и другата страна да не разбере.
Яман го направи, защото чувстваше вина. Не успя да спре брат си. Той пое вината не само на Мира, а и на Кенан. Макар, че Мира нямаше голяма вина. Тя реагира така, за да защити майка си. Която няма да кажа, че си го заслужаваше, но определено не беше невинна.
Фарук и мен ме разочарова. Селим през цялото време казваше, че може да я защити и че не е толкова страшна ситуацията. Ама заради тази Суде, и заради сляпата идея, че Мира не може да го понесе, Фарук остави невинен да поеме вината. Фарук винаги е бил слаб. Не беше успял да задържи жена си. Не беше задържал Ендер. Дори и Седеф не успя да задържи. С други думи доста слаб мъж.

# 294
НезиHands Plus1

От Kanal D и за Джерен са се сетили.

Известната актриса Джерен Бендерлиоглу, която играе Ърмак, героиня, известна със силната и решителна осанка, в сериала на Kanal D „Ешреф Руя“, чиято премиера е следващата седмица, продължава почивката си в средата на сезона. Красивата актриса, чиито ваканционни пози се превърнаха в актуална тема в социалните мрежи, споделя снимки с феновете си, за да задоволи копнежите им.

ХИЛЯДИ КОМЕНТАРИ И ХАРЕСВАНИЯ
Бендерлиоглу, чиято енергия и естествена красота привличат вниманието, получи значителни похвали от своите последователи за снимките си, заснети край морето. Публикациите на актрисата бързо получиха хиляди коментари и харесвания, като феновете ги коментираха с думи като „Ваканционният блясък на Ирмак“ и „Естествена красота“.
Повторните епизоди на EŞREF RÜYA, сериал на Tims&B, ще се излъчват всеки делничен ден, считано от понеделник, по Kanal D. Обичаният сериал отново ще излъчва нови епизоди по Kanal D.

Ами, много е красива! Heart Eyes

# 295
Така е, Гери! Яман и Ешреф не искат да бъдат запомнени, не искат нито признание, нито благодарност. Саможертвата им не е поза, нито морален театър, а естествено следствие от вътрешния им код.
С тава ще бъдат запомнени.
Тяхното е саможертвата без нужда от признание.
Те ще го направят дори и другата страна да не разбере. (в случая на Ешреф)
Това е най-чистата форма на жертва, тази, която не е сделка, не е демонстрация на сила или добродетел.
За Фарук съм напълно съгласна.
Даже бих се изразила още по-силно.
Не жестоко слаб, а тихо безгръбначен.
Винаги изглежда разумен, мек, дипломатичен, но когато трябва да застане срещу злото или просто да бъде мъж, той се отдръпва.
При Суде отстъпва, дори когато тя е морално компрометирана и той много добре го знае.
На Седеф не и беше достатъчен, за да бъде неин равен партньор.
А за Мира - предпочита да скрие истината, отколкото да и помогне да порасне...

# 296
Екипът на Ешреф Руя е на снимачната площадка утре!
💫Започва ново приключение с този невероятен екип.
Вълнението е на върха си, очакваме с нетърпение!

# 297
Включване и от новия актьор

"Здравей, Ешреф Руя"

# 298
От сайта на канала:

„ПУБЛИКАТА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИЗНЕНАДАНА ОТ EŞREF“
ДОБРИ НОВИНИ ОТ ДЕМЕТ ЗА ЕШРЕФ: ИМА ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ

Демет Йоздемир, героинята на Ешреф Руя, едно от повторенията на първия сезон на феноменалния сериал, излъчвано в понеделник, направи вълнуващо съобщение за новия сезон. Когато репортерите я попитаха за Ешреф Руя на приема, красивата актриса се пошегува: „Не ми дават никаква информация. Предполагам, че се страхуват, че ще им кажа“, преди да хвърли бомбата: „Има някои приятни изненади. Има някои огромни обрати в сюжета. Мисля, че публиката ще бъде много изненадана.“

РАДВА СЕ НА УСПЕХА
Демет Йоздемир, която преживява най-яркия период от кариерата си като певицата „Nisan in Eşref Rüya“, чийто снимачен площад се готви да излезе на снимачната площадка следващата седмица, изразява радостта си от участието си в „Eşref Rüya“ във всяко свое изявление. Актрисата, която се радва на успеха на сериала и радва феновете с външния си вид във форма на събития, е коментирана в онлайн медиите като „Демет е готова за новия сезон“ и „Тя ще бъде във форма за сезона“.

EŞREF RÜYA Е ПО KANAL D С ПОВТАРЯНЕ НА ЕПИЗОДИ
Сериалът „Ешреф Руя“ на Tims&B се подготвя за втория си сезон, пълен с изненади, и ще излъчва повторения на епизоди всеки делничен ден по Kanal D, считано от понеделник.

# 299
Международната платформа Prime Video гласува за най-влиятелната фигура в сериала "Eşref Rüya" и това е резултатът.

Общи условия

Активация на акаунт