🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!☕
Кафето е топло и сервирано.
Благодаря на Жаки и моя съпруг, единия се грижи за виртуалното, другия за реалното кафе!
Веднага давам отговор на Нези :рейтинга ще е или същият или по-добър.
Аз вярвам в силата на мисълта!
Момичета, нека започнем деня с усмивка и все радостни новини да пишем.
Петък да ни е пълен с приключения, хубави и то!
(Обичам петъците!)
И усмихнат Чачко, че като Ешреф е много сериозен.

Очилата май са нови😍

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 10:04 от eliet

# 601
Интересен въпрос, зададен от страницата на  издатeлство Ephesus в X.
Кои книги от Ephesus  според вас биха прочели героите на Ешреф Руя?

По-късно, ще потърся информация за книгите и ще видим дали наистина са в техен стил. Wink

# 602
Добро утро !
Успешен ден, с хубаво настроение, приятни изненади и повече късмет!
Хареса ми новия фрагмент, със сигурност ще сгигнем до коуминацията за  Руя. Въпроса е  как ще използват тази информация, хората които я знаят?  
Малко се разочаровах от напускането на састрата на Нисан, но нейния образ не беше добре структуриран и емпатичен, със сигурност няма да създаде кой знае каква липса във нас.

Скрит текст:
Ще ми бъде интересно резюмето на книгите, благодаря предварително.

# 603
Когато Йомер е казал, понеже не помня, че Руя е враг на Ешреф дали не е имал предвид, че работи за полицията тогава. Не, че няма да е интересно да ги видим един срещу друг, за да стане ясно дали любовта им е по-силна от егото.

Пак ми излезе и на мен инфо, че Ебрар напуска сериала, но не пишеше, че героинята и е убита. Щом и Толка Текин напуска, може Мюслюм да убива Афра и после някой него да убие. Имаме 13 дни за свободни съчинения. Sweat Smile

Радвам се, че децата са на сета, ще е интересно да видим още от началото на историята на Ешреф и Руя, може би и тя го е забелязала.

# 604
Чаатай Улусой в Измир- Гери, с любимите маратонки Wink

# 605
Здравейте!

Според актуализацията на таблицата с датите на първите епизоди Ешреф ще започне новия сезон на 17.09.
Не помня дали това бе първоначално обявената дата.

# 606
Нези, той няма други. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама толкова са удобни, че го разбирам.

Аз днес в изблик на прозрение си викам че втори епизод ще го излъчат на рождения му ден. Ама е предния ден.

# 607
Да, Цвети, това беше първоначално обявената дата.
Гери, като спомена за рождения ден на Чаатай, знаем, че феновете му всяка година подготвят благотворителна изненада като подарък.
И тази година няма да е изключение.
Получих съобщение,  но в него се съдържаше и тази молба:
(Моля, не споделяйте съдържанието на подаръка извън лични съобщения)
 Това е с цел да се запази изненадата.
Ако някой от вас иска да се включи с дарение на средства ще му изпратя детайли и банковата сметка.
Hug

# 608
Момичета,привет ! Heart

В Измир ли снимат ? Не беше ли заминала Афра там ? Тази огромна риба и стената със снимки не е случайна.

Нези тоест искаш да кажеш,че всяка година на рожденият му ден феновете му даряват за определена кауза от името на Чачо,като подарък за рожденият му ден ? Той има ли идея за това ?

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 14:22 от bof4eto

# 609
Да,bof4eto, правят го, поне от няколко години, откакто аз го следя.

Доколкото знам изпращат официален документ за дарението, но не знам дали лично на него или в агенцията на Енгин бей.
Ето например една такава инициатива:
https://fonzip.com/haytap/kampanya/cagatay-ulusoy-dogum-gunu
Кампания за рождения ден на Чаатай Улусой

Здравейте на всички, всяка година @cagatayyfanclub организира набиране на средства и изненади за рождения ден на Чаатай Улусой.

Тази година искаме да дарим на животните и природата, засегнати от пожарите в страната ни.

Нека кажем „ЖИВОТЪТ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ!“ и да направим дарение на фондация „Хайтап“ от името на Чаатай Улусой.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 15:36 от NeZ_9

# 610
Благодаря за всичко споделено!

Според последните непотвърдени новини, повечето от новите герои ще бъдат врагове на Ешреф и ще се борят с него по най-лошите начини.
Ешреф Тек и Динчер ще разберат, че между тях има минало и спор, а това ще накара Динчер да се възползва от ситуацията и да помогне на Нисан в артистичната ѝ работа, което ще предизвика голям гняв и смут у Ешреф.

От сета

# 611
Сет

И локацията

Снимки в дома на Ешреф

И Демет

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 21:12 от NeZ_9

# 612
Eşref Rüya снимачна площадка 🎬
Много сцени бяха заснети днес в имението на Ешреф и снимките все още продължават.

# 613
Здравейте момичета,
Търча по задачи и се опитвам да разтоварвам
Ще споделя ....само да мине
Връщам се да ви чета Simple Smile

# 614
А някои хора имат късмета, докато си хапват, да гледат как Чаатай Улусой снима.

Nanni, тук сме и те чакаме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт