🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ти, Нези
Ох, така си мечтая и аз да попадна на такава сцена 🙃

Направо на БГ ще му говоря 😀

# 616
И още снимки зад кадър, споделени от Демет

И една от Еlmir

# 617
Наниии Hug

Още от сета

# 618
Обещах, а и Нинчето прояви интерес, да видя какви са книгите, които биха чели героите от Eşref Rüya,  предложени им от издателство Ephesus.

Ето резюметата им.
Сердар:
Валери Динч е изправена пред два избора: или да следва сърцето си и да следва ръководството на Сонгур Якут, или да слуша гласовете, шепнещи в тъмнината, и да търси само отмъщение. Сонгур Якут обаче приема, че все още има сърце и решава да се довери на някого за първи път в живота си. Ще я доведе ли този избор до голямо разрушение или ще ѝ осигури сигурно място на трона?

Валери и Сонгур са в капан в свят, изпълнен с тайни, предателства и неизвестното. Заобиколени от привидно приятелски настроени врагове, въпроси, на които не знаят отговорите, и тъмнината, с която са свикнали, ще успеят ли да намерят изход?

„Превръщаш се в ураган пред очите ми. Когато те погледна, това откъсва от мен всичко, за което мисля, и това е истината. Защото знам, че щом започнеш да ме унищожаваш, никога няма да спреш.“

Мюслюм:
Хасрет е своенравно момиче с остър език, което се бори както с живота, така и с майка си в малкия си дом далеч от селото. На сватба, на която присъства по настояване на майка си, тя забелязва мъж, но главата ѝ е високо вдигната както винаги и тя сякаш не му се усмихва особено. Те се гледат един друг през цялата сватба, без да казват нито дума. Въпреки че мъжът изглежда доста запленен от нея, Хасрет не тълкува цялото това зяпане като нещо положително. Точно когато брачната нощ свършва и всички се прибират у дома, тя чува почукване по прозореца си; мъжът, който я е зяпал през цялата сватба и за когото е мислила за момент, е пристигнал.
Така започва историята на Хасрет.

Тя не знае нито дали ще накара сина на двете най-утвърдени семейства в селото да се влюби в нея, нито че ще разпали отново вековната вражда между Кьойгьочюрен... Съдбата е изплела мрежата си и сега е сезонът на Хасрет.

„Не знам името на момичето; наричат ​​я Кьойгьочюрен.“

Ешреф:
Казват, че силните чувства носят разрушение с еднаква интензивност.

За Аху и Тимур, които крият любовта си сред високите върхове, мъгливите планини и безкрайната зеленина на Черно море, звукът на ястреб предвещава разрушение.

Обгърнати от топлината на семейството, Аху и Тимур са избягали от миналото и са изградили нов живот за себе си. Но дъхът на дявола е винаги една крачка зад тях; ръката му е на раменете им, омразата му е в сърцата им.

Скалите са дълбоки, дъждът е мъглив, а загубите и скърбите са еднакво болезнени. Сега остава само един въпрос: ЩЕ ЛИ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕТО В ТОЗИ ТЪМНИН?

Якуп баба
Жени, нежни като маргаритки, цъфтят в безплодни сърца.

Адиле... Млада жена, изтощена от мръсно отмъщение, жертва на любов, попаднала в прегръдките ѝ в невинността на младостта... Всеки път, когато обича, сърцето ѝ е докоснато от груби ръце. Всеки път, когато вярва, тези, на които най-много вярва, го разбиват. Но въпреки това, тя никога не спира да цъфти и стои изправена въпреки променящите се обстоятелства в живота си. Дори в степта, сред житните класове, тя живее като маргаритка, жадна за любов. Въпреки че времето е затворило сърцето ѝ, изтощено от любовта, неочаквано пред нея се появява мъж и казва: „Обичам те толкова много... Ами ако ми дадеш шанс?“ Две сърца, хванати в капан между неизказани думи, чувства, незабелязани във времето, и закъснели признания... Едната страна се страхува да се довери, другата не може да спре да обича. „Обичаш ли ме толкова много?“ Жена и мъж на онази тънка граница между любовта и съжалението, мълчанието и доверието...
Житейската история на жена, крехка като стрък маргаритка...
История: Адиле; Роман, който ще докосне най-дълбоките кътчета на сърцето ви и ще ви накара да проговорите оттам, откъдето някога сте мълчали...

Гюрдал:
Кошмарът на Биге, 13 юни, е на прага ни. Докато всеки рожден ден е бил по-лош и по-травматичен от предишния, този път тя е изправена пред неочаквана изненада. Някой от миналото ѝ се появява отново, хващайки я неподготвена. Карун е един от хората, които са били до Биге и са я подкрепяли по време на психологическия ѝ срив. Събрани чрез фалшив брак, двамата откриват, че имат повече общи неща, отколкото са си мислили.

И така, може ли брак, започнал с отмъщение, да се превърне в реалност за Сака и Санри?

„Много съм ядосана, че си тръгна, но истинската причина за гнева ми е, че няма да ти простя, дори когато се върнеш.“

Чийдем:
Докато есента тихо сваля есенните си листа, миналото е обгърнато от тайни, чакащи да бъдат разкрити.

Ниса и Демир, несъзнаващи нищо, щастливо се наслаждават на връзката си, когато някой внезапно се появява пред Ниса, променяйки баланса.

Този човек е не друг, а майката, за която е копнеела и за която е останала несъзнателна години наред.

Когато болезнените истини от миналото започнат да се преплитат в живота на Ниса и Демир, нищо никога няма да бъде същото.

Вятърът ще обърне посоката си и ще преобърне всичко. Но ще успеят ли Ниса и Демир да избягат от тази буря невредими?

Или истините, които идват с миналото, ще навредят на любовта им?

Всичко ще приеме много по-суров обрат този път. Сега, след като оставихме топлия летен бриз зад гърба си...

Готови ли сме за есенната буря?

Ърмак:
Всеки е невинен, докато истината не се разкрие. Но какво да кажем за вашите тайни? Дали те са толкова невинни, колкото и вие?

Зад кулисите на ослепителните корици на Revista, най-престижното модно списание, се разгръща мрачна игра на предателства, интриги и борби за власт.

Ферис Доган вярва, че ще стане главен редактор на списанието, за което е работил толкова усилено години наред, но си мисли, че държи всичко под контрол. Докато на годишнината на списанието не открива, че мечтаната му позиция е била дадена на някой друг.

В този свят, разтърсен от объркани връзки и скандали, където тези, на които вярва, са му обърнали гръб, Ферис е въвлечен в опустошителна борба не само в професионалния си живот, но и дълбоко в сърцето си. Но всяка тайна има край и всяка игра има цена.

Когато Ферис се окаже в капан на борба за власт, той ще се изправи пред една истина: Доверието е най-големият лукс, а любовта - най-опасният капан.

В Revista правилото е ясно: Или пишеш победата си в заглавията, или четеш поражението си.

Кадир:
Отмъщението е опасна игра, желание, което разпалва най-дълбоките рани. Топрак, която остави разбитото си сърце, докато търсеше убиеца на майка си, и изчезна в дълбините на тъмно минало, изпълнено с тайни, е жена, която се е заклела в отмъщение и е подкрепена от болката си. Игра, в която убийство, любов и отмъщение се преплитат, а пътят на Топрак е осеян с болка... Всичко започна под онова дърво и ще свърши отново там. Приготви се да бъдеш разтърсен по време на това пътуване. Защото щом направиш крачка, нищо никога няма да бъде същото. „Ти си ми забранен, ти си най-големият грях, който някога съм извършвала.“

Нисан:
НЯКОИ ИСТОРИИ НЕ ОСТАВЯТ НЕЗАВЪРШЕНИ, ТЕ ЧАКАТ ПОДХОДЯЩИЯ ВРЕМЕ...

За Едже Чаатай вече беше спомен, шепот, смесен със сенките на времето. Те вече не можеха дори да гледат едно и също небе. В една беззвездна нощ, докато бремето на миналото им затрудняваше дишането, гривната на Едже трепереше. Дали това беше илюзия или чудо? Времето се огъваше от невидима ръка, разминаващи се пътища безшумно се преплитаха.

Дали Чаатай наистина е пристигнал?

Докато Едже и Чаатай се впускаха в това пътешествие, което изпита границите на любовта и съдбата, сенките щяха да ги последват; те вече нямаше просто да докоснат звездата... Те щяха да трябва да преминат през тъмнината и да се изправят пред най-дълбоките рани на миналото.

В последната книга от поредицата „Докосване на звездата“ Сезин Карамеше ви кани да станете свидетели на любов, изпитана от фините линии на времето и съдбата.

Когато една тайна бъде разкрита, кои истини остават в тъмнината?

Афра:
Някои съвпадения могат необратимо да променят хода на живота. Понякога този момент е скрит в сянката на непознат, плачещ на улицата, или в задушно кафене.

Животът на Феза ще се промени в това, което той смяташе за една съвсем обикновена нощ. Дете коленичи пред Висал и въпросът, с който всичко започва: „Добре ли си?“ Дорухан Фалай е млад баскетболист, който се опитва да се издигне от младежката академия до старшия отбор. Той не просто държи топка, но и своите надежди и разочарования. Под улична лампа тези двама непознати изграждат връзка, силна като мечтите им. Сега времето ще тече по различен начин и те ще се впуснат в нови надежди и вълнения. Защото някои срещи не са съвпадения, а някои хора оставят дълбок отпечатък в живота ви още от първия момент.

Дебютният роман на Азра Изгюнер, „Четири четвърти“, представя на читателите следите от любовта, мечтите и най-красивите съвпадения, с разказ, който е понякога сърцераздирателен, а понякога и сърцераздирателен.

Фарук:
ВСИЧКО, КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ ОГЪНЯ, Е НАРАСТВАЩА БЕЗДНА С ВЗАИМНИ ОТЗИВИ И ВРАНА, КРУЖЕЩА ПО РЪБОВЕТЕ НА БЕЗДНАТА.

След като научава истината за баща си и Сирач, Елиф трябва да направи избор. Ще се бори ли за мъжа, когото обича, или ще се предаде и ще го изостави? Цената и на двата избора е висока. Нещо повече, ако избере мъжа, когото обича, тя трябва да завърши борбата, която баща ѝ е оставил недовършена, и да построи дом, за да го спаси. Правейки това, тя ще бъде принудена да се бори не срещу истински враг, а срещу отмъщението. Изплуват тайни, мрачни събития, капаните на враните и плановете за отмъщение. Наред с всичко това, съветът, с цялата си опасност, ги дебне.

„Откакто ти запали огъня, аз уважавам огъня и жаравата“, каза той. „От деня, в който научих, че горенето е красиво в теб, аз съм безсрамната жертва на всяка рана, която ми нанесе.“

Внимание: За възрастни читатели.

# 619
Нези,
Няма да спра да повтарям, ТИ СИ ЕНЦИКЛОПЕДИЯ!  Прекрасен изказ и знания 😍

Специално за Вас: 😉
Скрит текст:

# 620
Черният потник и сините дънка на Нисан са от последната серия на миналият сезон.Ретроспекция ? Thinking Може би минало и сегашно ще се преплитат в първи епизод.

Нези Благодаря ти за споделеното Heart

# 621
Добро утро, момичета! Coffee

Зад кулисите: Ешреф и Кадир се изправят един срещу друг в имението

Хубав ден!

# 622
Добро утро!
Снима се доста интензивно. Но явно не от всички, защото Джерен се отбелязва от Гърция,  Неджип също.
Голяма част от снимките са пред имението на Ешреф.

Видяхме и среща между Ешреф и Кадир там.

Локациите са много. Ето още една.

Това излрежда е някакъв нощен клуб.
Дали не е новото работно място на Нисан?

Съвсем скоро трябва да ни покажат и постера, както и снимки от процеса по заснемането.
Скрит текст:
Nanni, благодаря ти! В случая с книгите нямам заслуга, просто потърсих резюметата им. Беше ми интересно каква книга са избрали за всеки един от героите.
Имаше и добри попадения. Wink
Вчера от официалната страница на Eşref Rüya в Инстаграм ни показаха това

Много интересно!
 Надписа гласи:
Любовта: суровината на човека. Причината за създаването на човека, на целия живот, дори на Вселената.“
Това може да е страхотен ключ за втория сезон:
Колкото и да има предателства, омраза и болка, любовта е онова, което дърпа героите напред.
При Ешреф и Нисан/Руя любовта е същността и източникът на конфликта им, тя ги издига, но и ги руши.
При останалите персонажи (Чийдем, Сердар, сираците) любовта или липсата и също е това, което ги движи да действат.
Този надпис сякаш ни казва:
 „В този сезон всичко ще се върти около любовта, не просто като романтика, а като сурова сила, която гради и руши съдби.“
И според мен, точно затова тийзърите акцентират на снимката на Руя, на сълзите на Нисан и на Ешреф в костюм в затвора,  защото любовта е едновременно и тяхната съдба, и тяхната присъда.
Желая ви прекрасен ден!

# 623
Още от сета
Çağatay Ulusoy Eşref Rüya (Eşref Tek)

# 624
Добро утро, момичета!
Благодаря за всичко споделено!
Нанни, мечтите се сбъдват!
Пожелавам ти докато се разхождаш по някоя уличка така да го засечеш и на български ще те разбере.😀

Кадилака не е със същият номер.🤔
Аз пък искам в трафик да го засека и то с Кадилака, боя до боя, само тогава ще ми харесат трафиците.😍

Хубав почивен ден ви желая!

# 625
Момичета, забравих да ви честитя празника.

Честит празник!
Нека обединението ни носи сила и просперитет!.

-------------------------------------------------------------

ИГ страницата достигна 905 хиляди

# 626
Честит празник!
"Обединението прави силата!"
Колко вярно и винаги актуално!
Дано повече хора да го осъзнаят!
От мен поздрав с музиката от 1 ви сезон на "Eşref Rüya"
Слагам и линк, защото е хубаво да се чуят оригиналните изпълнения.
https://www.instagram.com/reel/DOEAfU-jA-b/?igsh=OW9uc2c0cG81OGJq

Очаквам още хубави песни да има и през новия сезон.

# 627
За тази новина си заслужава отделен пост.
Дано не я докладват, преследвачките ни!

БЪЛГАРСКИЯТ МАЧ НА ГОДИНАТА:
ИВАНОВ И ВАСИЛЕВ ОПРЕДЕЛЯТ ШАМПИОНА НА US OPEN

# 628
Черният потник и сините дънка на Нисан са от последната серия на миналият сезон.Ретроспекция ? Thinking Може би минало и сегашно ще се преплитат в първи епизод.

Нези Благодаря ти за споделеното Heart
bof4eto, май все пак не е със същите дрехи.

Скрит текст:
В X попадам на супер грозни неща...Cry

# 629
Ооо, Нези, тепърва ще попадаш на грозотията на фенките й!
Те от ден едно го хейтят, явно не си обърнала внимание.
Скрит текст:
Ние (Джановите), 7 години сме така. Те не харесват, когато тяхната Дива не е на първа линия и партньорите, които очевадно я превъзхождат.
Хич не им обръщай внимание, те са си такива, ама ако засегнеш любимката им, ела да видиш какво става, като хлебарки се изсипват.

Общи условия

Активация на акаунт