🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Мили момичета, Честит празник! "Съединението прави силата, а силата ражда независимостта..." 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Жаки, тъкмо ти  носих тая новина.
Скрит текст:
Тая вечер в 18:00 часа бг време тизи две български момчета ще играят грандиозен финал на US OPEN в Ню Йорк. Всичко друго което можем да си пожелаем за днешния ден би било излишно и прозаично. Силата, смелостта, решителността, трудолюбието и това упорство извън границите на човешките възможности е подвигът който трябва да ни вдъхнови, като ни даде нови хоризонти. Успех! Едно е сигурно купата тази вечер на US OPEN...ще е българска! Велико! И браво на техните родители

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 23:46 от eliet

# 631

"Вече съм наясно с всичко Не ме изненадва, просто става ясно."

# 632
Честит празник, момичета!

За половин ден без да вляза в темата колко много новини сте донесли. Revolving Hearts
Новите снимки от сета ме правят съвсем нетърпелива.
И аз за момент помислих, че Нисан е със същите дрехи като от последния епизод, но не са като се загледаш.

Настръхнах като видях новините за US Open. Дано виждаме повече българския флаг в световния спорт, защото има много какво да дадем.

Хубави почивни дни ви желая! Heart

# 633
# 634

Това не знам дали е било част от снимачния процес или просто вечеря в ресторант.

# 635
От сайта на канала:

Ешреф намира мечтата си!

Пуснат е първият тийзър за втория сезон на феноменалния сериал на Kanal D „Ешреф Руя“. Трейлърът, който загатва за втория акт от историята на Ешреф и Нисан, предизвика значителен любопитство.

Зрителният контакт, снимката, оставена на масата, и реалността на „Мечта“ в тийзъра, което намеква, че Ешреф, изигран от Чаатай Улусой, и Нисан, изиграна от Демет Йоздемир, ще се изправят пред много по-голямо изпитание, разкривайки, че историята ще приеме съвсем различен обрат. ЕШРЕФ

СЕ СБЛЪСКВА С ПОРАЖАВАЩИ РЕАЛНОСТИ
КАК ЩЕ РАЗКАЖЕ ИСТИНАТА НИСАН?
„Ешреф Руя“, хит в сряда вечер, оглави заглавията на онлайн медиите с харесвания и коментари веднага след пускането на трейлъра. Феновете на сериала бяха нетърпеливи да намерят отговори на въпроси като „Ще съживи ли Руя любовта или ще потопи всичко в мрак?“ и „Кога, къде и как Нисан ще каже на Ешреф тази дълбока истина?“. Какво ще направи Ешреф, когато тези шокиращи истини излязат наяве, също беше сред най-търсените теми сред зрителите на „Ешреф Руя“.
Продуциран от Tims&B, сериалът „Ешреф Руя“ скоро ще се появи на екраните на Kanal D с втория си сезон.

Направи ми впечатление, че не са написали датата на излъчване, а "скоро".
Означава ли това, че от канала не са съобщили още официално датата?
Ние от СМ ли я разбрахме, че от толкова информация, вече ми се губи?

# 636
Не съм сигурна, Жаки, но май имаше една схема по дати.
А и доста отдавна се говори за 17.09.
И всъщност е скоро. Wink

# 637
Жаки,  същото впечатление ми направи мисля, че от СМ.

# 638
Чачо с нова заплата

# 639
А на мен ми направи впечатление, че пише първи тийзър, да очакваме и втори тогава?

Заслужил си е повишението! Grinning

# 640
Момичета,привет Heart

Като гледах снимката в гръб с надписа "Нисан" и стрелката,която я сочи изглеждаше със същите дрехи,торбестите сини дънки и черният потник,някакси не ми се връзва сега да се носи така,нали е известна певица,тоест ще е по излъскана,токчета,ала-бала,то затова предположих ,че е със същите дрехи-ще видим в първият епизод.

Това 4-ри милиона на епизод ли е или за целият сезон ? Впрочем грам не съм наясно с хонорарите им и нямам идея това много или малко е,но щом пишат че е най-скъпоплатеният актьор,значи си заслужава всяка стотинка.

# 641
Аз косно се включвам, но точно изпратих гости.

Честит празник!

Снимките почнаха и се появява някой и друг кадър. Напрежението расте.
Нези, не се връзвай на тези неща. В Х алгоритъма не знам защо е решил, че тези постове и на мен ще са ми интересни. Ама прочетеш два и после само това излиза. А аз и преводача ползвам, че иначе не мога да разбера какво са казали и алгоритъма такива почва да ми ги показва, че аз спрях да го гледам.

Скрит текст:
Какво стана с момчетата. Много хубаво е, че точно на национален празник играят такъв финал.
Гордеем се с тях.

# 642
  • AMS
Привет, привет!!!
Благодаря за реакциите и споделеното!!!
И аз имам чувството, че съм пуснах бомба. 
Ами не питах кой знае, че Нисан е Руя, а какво знаем за снимката.
Да, голяма е вероятността Чийдем да е дала снимката на Нисан,
но има и други, които биха се сетили и да навържат пъзела.
Защото въпросът на Ешреф е - Къде намери тази снимка?

Върнах се пак на епизодите и тази снимка изчезна.

А и да напомня това за предателството от еп. 5 >>>

Скрит текст:
А колкото до фенките на Демет,
дори когато писах в нейна защита в предишен проект,
те нямаха смелостта да ме подкрепят, а оставиха други да се гаврят с мен.
Нейсе. Жалко, че тя ме разочарова с тази визия, която показва в ER.
Не мога да усетя героинята ѝ. Изкуствена ми е. Дори в тийзърите.
В актьорите/ актрисите  гледам най вече лицето и устните,
а нейните сега са толкова деформирани и в близък план е ...
И на фона на другите, които са къде къде по-естествени, е още по-зле.
Та зор ще ми е втори сезон. Но заради Чаатай, ще го гледам.
А, тези светлинни ефекти в началото на тийзъра,
ми напомнят за светлина в тунела от насрещен влак.

# 643
Най-вероятно от Чийдем я взима, защото с нея има най-близък контакт.
А възможно ли е сама да я е взела от папката?.... не помня какво се случи с папката след като Ешреф я хвърли на задната седалка.

Бофче, за епизод става въпрос, което е малко над 80 хиляди евро.

Гери, ето резултата:

# 644
Жаки, нищо не се случи с папката, на задната седалка си и остана. Повече не са я споменали.

Общи условия

Активация на акаунт