🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета! Coffee

Слагам едно малко позакъсняло кафе.

Благодаря, Хриси! И аз така помнех, но не бях сигурна. Значи в един момент, сядайки отзад, може и да я е намерила.

Нов сезон, ново вълнение, неочаквани ходове!🔥
Ешреф Руя, започва скоро по Kanal D

Хубав ден!

# 646
  • AMS
Привет!!!
Нещо сайта днес ми се опъва и сигурно ви и досаждам,
но да си довърша "разследването" за снимката от първи сезон. 
Eп. 4 >>>
"Намерих твоята Руя преди теб, Ешреф.
Жалко, че тя ще стане твой кошмар."

За папката >>>
Чийдем накара Нисан да вземе папката
и когато Нисан ѝ я даде, тя взе снимката на Руя незабелязано.
После накара Нисан да върне папката в колата, но вече без снимката.
Еп. 6 >>>

В еп. 10 снимката вече я няма на таблото,
и затова Нисан не я видя, както и Сердар в еп. 11  >>>

Сега се питам -  Ешреф виждал ли е тази снимка в първи сезон?

# 647
Привет, момичета! Blush

Diva, интересно е разследването, което правиш. Как ще си досадна! Hug
Аз мисля, че Ешреф не е виждал тази снимка. Той дори не отвори папката.
Сега интригата е как тази снимка ще се озове в ръцете на Нисан. Wink

Иначе нищо ново в мрежите, само вечните войни между феновете...Confused
Наближава откриването на кампанията за гласуване за наградите "Altın Kelebek" и очевидно всеки иска любимият му актьор да бъде номиниран и да спечели. Чета при румънките, за някакви  разкрития от "задкулисието" на тези номинации и начинът, по който някои са били  наградени, кулминирайки в отказа на някои известни актьори да бъдат номинирани, и съм скептична към "справедливостта" на тези награди. Чаатай вероятно знае защо вече не ходи на подобни церемонии в Турция. Той определено ще бъде номиниран за тази награда и ние ще гласуваме за него, но за съжаление тези в "Hürriyet", които организират тези церемонии са загубили доверието към тях. Ние, феновете, нямаме нужда никой да ни казва колко велик е актьорът Чаатай. Wink
Но за нас сега е по-важно излизането на 2-ри сезон на "Eşref Rüya", което очакваме с нетърпение.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 18:07 от NeZ_9

# 648
Ти пък Диве, как ще досаждаш!
Толкова си детайлна, че с удоволствие те чета. Има детайли, които са ми убягнали и благодарение на теб ги виждам, а и на мен тази част ми е къде, къде по-интересна от любовната(не, че виждам такава).
Аз мисля, че Ешреф не е виждал снимката, ама пък в тийзъра я попита откъде я е намерила, като че ли я знае, ама не знам къде ще да я е видял.
Аз от 1-ви епизод гледам само заради Чаатай.
Нези, нищо ново под слънцето!
А Келебеците отдавна са компрометирани. Наистина има актьори и актриси, които не желаят да бъдат номинирани.

# 649
От Yong Wolf

Всяка есен носи вълна от вълнение - стари любимци се завръщат, амбициозни новодошли пристигат, а шепа предавания се носят на ръба, чакайки единствения шанс да се докажат. Ето ръководството за това, за което ще пиша през следващите 9 месеца.

Завръщащи се сериали
Някои истории са твърде големи, за да останат настрана.

Узак Шехир - Емоционалната буря между любовта, семейството и съдбата продължава. Историята на Джихан и Аля ще определи сезона, тествайки дали любовта може да оцелее след лоялност, вина и семейно наследство.
Ешреф Руя - Блясъкът, престъпността и амбицията се преплитат отново. Нека видим как Ешреф преодолява всяка пречка в преследването на истинската любов.
И двете ще останат в центъра на моя седмичен анализ, с разбивка на сцени и тематични есета.

Много се радвам, за което! Blush

# 650
Момичета ,Привет Heart

Ешреф не е виждал снимката,но познава момичето на нея.Думите са му " Това е Руя" ,не мисля че е бил наясно къде се е премятала самата снимка,това което приковава вниманието му е момичето на снимката.

Доколкото помня Чийдем поиска от Атиф да събере повече информация за Нисан,когато видя къде е била,населеното място.Това не се ли предполага ,че го знае от Ешреф ? - Това населено място.И чувайки същото населено място,като на Ешреф,накара Атиф да се разрови.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 19:48 от bof4eto

# 651
Точно така мисля и аз, bof4eto.
Той просто е учуден защо снимка на Руя е в Нисан.
Тя пък от своя страна, се е познала на тази снимка, остава да разберем, кой и е казал,че това всъщност е Руя.
А историята за Руя, Чийдем знае от Ешреф.
Дано да ни покажат как и какво и разказва той.
И още нещо:

# 652
Много се радвам, че Вълка ще продължи да анализира сериала.

Някъде ми се мерна, че Кадир казва на Нисан, че е Руя.

Феновете са дали задача на продукцията.

# 653
От сета

Не виждам много голяма промяна в облеклото на Демет/Нисан Rolling Eyes

А тези двечките си хапват заедно Grinning

Ама Джерен не беше ли вегетарианка?
Какъв е тоя лахмаджун с кайма??? Joy
(шегувам се, защото тя в интервюто каза, че това е най-често задавания и въпрос от зрителите)

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 21:49 от NeZ_9

# 654
Има късметлии на сета

СПОЙЛЕРИ
Скрит текст:
Снимат в къщата на Нисан Сцени на гняв (и целувки) Сцени на укор (и целувки) Сцени на тъга (и целувки)

# 655
А някой помни ли дали тази снимка не беше дадена на дедектива, за да я намери. Може и само в моята глава да е.
Иначе този човек какво търси. Намерете ми жена без име, има бенка, тъмна коса и очи, адрес неизвестен.
Аз ако търсех някого щях да почна от последното място, на което този човек е бил. От врата на врата да я търси все някой нещо ще си спомни. Хората обичат клюки. Знаят поне малко. В училището където е учила може да знаят поне името. Мда. Поне името да разберат ако не знаят новия ѝ адрес

Жаки, този спойлер и аз можех да ти го измисля Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 22:30 от gerryto_2

# 656
Жаки, благодаря ти, че използваш spoiler ! Hug
И нещо, което не искам да пропуснем :
На този ден, според мен, се случи най-голямата сделка и качествена промяна в историята на турската драма.

На този ден легендарният Чаатай Улусой подписа договора си с Netflix, превръщайки се в първия турски актьор, подписал договор с чуждестранна международна платформа за участие в сериала „Защитникът“.

Гери, не си спомням някой да е давал снимка на детектива, който я търси.

# 657
Нези, на този дедектив работата му е обречена. Или по-скоро си е намерил постоянна работа. Да снима произволни жени с бенка.

Жаки, пак казвам, че този спойлер сякаш аз съм го писала. Нези, не е нещо, което и сама не би се сетила. Даже ти можеш и по-описателно да го направиш.

# 658
Гери, така са го написали, така го нося

Ето го спойлера със скрийншот, ама снимката е трепач.
Скрит текст:

# 659
Гери, аз също имам спомен, че Ешреф има някаква детска снимка на Руя. Не помня точна сцена, но с такова впечатление съм останала.

Общи условия

Активация на акаунт