🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти, Ели! Непременно ще споделим. Hug
И нещо забавно

JoyJoyJoy

# 76
Нези

Написала си го чудесно и съм съгласна с теб какъв тип персонаж и героиня е,но

Тя възприема това като „предателство“, защото е инвестирала целия си живот в него.
Тя не прави ясна граница между „нейния живот“ и „живота на Сарп“. Той е нейното продължение.
Загубите в миналото я правят свръхчувствителна към идеята, че Сарп може да тръгне по свой път, различен от този, който тя вярва, че е правилен.

ето тук си уцелила в десетката.Но това е егоизъм - да задължаваш хората да живеят по начина по който ти смяташ за правилен,грешка,която правят 90 % от родителите.Да не уважаваш,хокаш,упрекваш човека / детето си,че вижда света по различен начин ? Че иска от живота си нещо различно от това,което ти му налагаш да бъде и всичко под маската "за негово добро" .Защото видиш ли не ти пасва в картинката,която ти имаш в главата си,ама тя си е твоя,а не негова.Нейният живот,неговият живот - границата е повече от ясна.Обсесивна и контролираща.Обича ,но докато Сарп скача под нейната команда,в момента,в който той не го направи тя се отказа от него.Любовта и към него е условна,а не безусловна.Ще те обичам ,докато правиш това ,което аз искам и  ще се откажа от теб ,ако не правиш това ,което аз искам.Ейлем и припява в тон.Това е дразнещото за мен.

Допълвам се - С радост бих пила една Teakina с вас ,но утре заминавам малко да отдъхна.Следващият път с радост ♥

# 77
bof4eto, наистина любовта и изглежда понякога условна: „ще те обичам и подкрепям, ако вървиш по моя път“. В мига, в който вярва, че Сарп е „предал“ тази представа (работейки за мафията), тя се отдръпва и дори го отхвърля.
Не е пълно отсъствие на безусловна любов, обаче.
Фюсун обича Сарп истински и дълбоко. Когато тя „се отказва“ от него, това не е липса на любов, а разочарование и безсилие. Нейният „отказ“ е защитна реакция, сякаш ако отхвърли избора му, ще предпази себе си от болката.
Не забравяй,че тя е жертва на травма и нейната обсесивност не идва от чист егоизъм, а от травмата: загубила е едно дете, изгубила е мъжа си. Това я прави свръхконтролираща спрямо Сарп, защото не иска да загуби и него. Поне аз така го приемам.
 За Ейлем, да, тя често „припява в тон“, защото за нея Фюсун е майка, каквато тя няма. Ейлем е благодарна за тази близост и се старае да и угоди. Отстрани обаче това може да изглежда дразнещо, защото вместо да е коректив, тя подсилва обсесивната линия на Фюсун.
Така че, те разбирам.

Значи, ще повторим пиенето на чай при първа възможност. Wink
Приятна почивка!

# 78
Бофче, приципно си права, ако говорим за развито общство, в свободна държава, но тук все пак говорим за турски манталитет, там народопсихолологията е такава, да не се противопоставя на родителското тяло и да живееш по техните правила.
По тази причина, в много сериали, точно това ме е дразнело, че родителите не оставят децата си свободно да се развиват, а трябва да е през тяхното виждане за развитие и правила за живот.
Абсолютно разбирам раздразнението ти..

# 79
Нези

Оооо да при първа възможност,с радост !
Благодаря ти ♥

Жаки и тук често се срещаше преди,сега обаче е точно обратното,без стабилната основа на домашното възпитание,защото родителите са били на работа и са се грижили за оцеляването на семейството и децата до голяма степен са били оставени на самотек и възпитавани от средата и през примера на връстниците си ,сега поне по моите наблюдения в огромна част / не всички разбира се /  децата са абсолютно неуправляеми,агресивни,не зачитат нищо и никого,дори собствените си родители.

# 80
Бофче, да така е, при нас стана "Криворазбраната цивилизация", от свобода - свободия!
Има и от добрите примери, но като че ли са малцинство от общата картинка, което е много жалко.

Брей, вече трайно се настанихме на 1-во място на платформата Шахид!
Eşref Rüya на платформата Shahid днес, на 16 август, на 1-во място в общото класиране, в топ 10 от 18 държави, в 8 държави на 1-во място, в Египет и Саудитска Арабия в топ 10 на две платформи, Shahid и Amazone prime.

Скрит текст:
Eşref Rüya в Amazon Prime на 16 август (последният епизод е излъчен по телевизията на 18 юни):
7-мо място в общото класиране и 4-то място сред предаванията в Турция,
6-то място сред предаванията в Саудитска Арабия,
9-то място сред предаванията в Египет

# 81
Ама този Давут има феноменални очи направо Heart Eyes
Часът е 5,22 сутринта и току-що приключих с 18-ти епизод.А багаж трябва да стягам,това със сериалите сериозно се отразява на съня или по-точно липсата на такъв  JoyJoyJoy
Пиша ви глупости за да редувам Жаки за сутрешното кафе.Heart

# 82
Добро утро, момичета! Coffee

С Ароматно кафе, усмивка и добро настроение, да посрещнем новия ден.

Бофче, очите на Ръза (Давут), наистина са страхотни!
Ако беше малко по-хубавичък като визя, с тия очи щеше да е топ!
Като актьор е много добър, а за мен най-добрата му роля беше в Чукур,
там беше ненадминат, който го е гледал този сериал, знае за какво говоря.

Ешреф, който се влюби два пъти и лежа в затвора два пъти, заради едно и също момиче

Прекрасен ден от мен!
За мен съм сигурна, че ще е такъв!
Часът и мястото на срещата са известни.... нямам търпение!

# 83
Добро утро!

bof4eto,  това ми е много познато. Wink
И аз бях така, докато изгледам всичко с Чаатай Улусой.
Не,че снощи не си легнах в 2 часа, защото гледах 12 епизод на Ешреф. Grinning
Момичета, готови ли сте?
Teakina са добре охладени и готови за пиене.

До скоро! Hug

# 84
Много хубави снимки

Ухаа, студено чайче!

# 85
Здравейте момичета,
Красивата Аслиханче,

Кой ли я снима? 😉
Прекрасен и усмихнат ден, Simple Smile

Нези,
Скрит текст:
с удоволствие бих пила чай Simple Smile но днес ми е невъзможно Sad . Сега се прибираме в София и ме чакат задачки

# 86
Привет! Hug

Срещата мина чудесно! Не усетих кога отлетяха повече от 3 часа! Grinning
Благодаря ви, момичета!
Опитахме четирите вида чай- с вкус на мента, праскови, хибискус и ябълка и канела.
Моето лично мнение е, че са много приятни и здравословни, но не знам дали ще се харесат от масовия турски потребител.
Турците си обичат да е шекерли. Grinning
Но със сигурност ще има хора, които ще го оценят.
Ели, ето малко повече за състава:
Тeakina е лек и вкусен чай без рафинирана захар, който е естествено подсладен с листа от малини, листа от лимонена трева и листа от стевия. Само 1 калория!
Най-хубавото е, че може да се пие затоплен или да го оставим в хладилника и да го пием студен.

bof4eto, Nanni, следващия път с вас. Има още чай. Wink
Аслъхан е много красива, но нещо в позата и ми напомня за самота...

Надявам се да не е така и да прекарват последните почивни дни заедно с Чачо!

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 17:22 от NeZ_9

# 87
Беше прекрасна среща! Още ми приповдигнато и весело!
За мен беше голямо удоволствие да се запозная с част от нашата малка общност.
Нези е права, неусетих времето прекарано с вас, момичета!
За скунда не млъкнахме....просто беше прекрасно!
За чая, мога да кажа, че беше по мой вкус, с удоволствие и при следваща среща ще си пийна.
За моя приятна изненада чая беше натурален, без грам захар, знаем турците как я нямат за нищо....страхотен!
Както казват хората: не разваляй чая със захар!
Благодаря ви, момичета за запомнящите часове, прекарани заедно!

Да минем на поредната класация, в която сме в челните редици.

Според данните на #MevcurrentBilgi , най-голямата агенция за измерване и проучване на рейтинги в социалните медии в Турция, най-любопитните и обсъждани продукции преди новия сезон
(4 юли - 15 август 2025 г.)

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 20:10 от jackie.

# 88
Браво, момичета,  най-после част от вас да се срещнат. Много се радвам, че сте си прекарали добре, дори повече от добре - страхотно. Както се казва Чачо отново ни събра, този път на чай.

# 89
Във вашата компания времето минава толкова бързо и винаги е много приятно.  Чая беше супер.

Гледам Аслъханпи си мисля колко естествено момиче е. В актьорските среди всичко е толкова показно, всеки иска да се хареса. Тя не ме изглежда такава. Може и заради това да не е най-известната актриса. А има данни. Важно е човек да не се взима твърде на сериозно. Затова и Чаатай не го виждаме по бляскави партита и на червения килим. Защото знае колко струват тези, които искат да блестят в прожекторите.

Снимката не ми напомня толкова тъга, колкото носталгия. Носталгия по отиващото си лято например.

Общи условия

Активация на акаунт