🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Нези, не се надявай, човек не може да избяга от себе си!
Абе да се оправят, ще продължа да си гледам Ешрефа, ама антипатията към тая особа няма да се оправи.
Аз бях решила още като започна сериала да не я обсъждам, но нейните фенки и самото й поведение ме провокираха. Жалко за сериала, можеше да има по-голям успех, добре че останалия каст е на достатъчно високо ниво да я покрие, както каза Бофчето.

Ама Угур как ни наби момчето!

Имайте, прекрасен уикенд!

# 61
Здравейте!
Момичета, едва смогнах да ви изчета. Написали сте много верни неща и съм съгласна с всяка една от вас. Малко повече скромност и смиреност от страна на Демет и феновете й, ще донесат повече дивиденти.

На това попаднах в Туитър

Детайли за новия сезон на „Ешреф Руя“
Новият сезон на „Ешреф Руя“ с участието на Демет Йоздемир и Чагатай Улусой започва скоро.
Новият сезон ще започне със скок във времето.
Една от възможностите е сериалът да има скок във времето от 3 или 4 години. Друга възможност е Ешреф тайно да работи за правителството и да може да избяга по този начин. Ако има скок във времето, ще видим затворническите сцени на Ешреф във ретроспекция и бихме могли да видим някой като Якуп Баба да го напътства отново.
Чигдем ще получи желаното повишение. Нисан ще се появи като известна певица. Виждаме също, че Нисан никога не е посещавала Ешреф в затвора.
Кадир ще продължи да бъде силен защитник на сираците, докато освобождаването на Ешреф от затвора ще промени нещата.
В новия сезон ще видим сътрудничество между Чигдем и Ешреф. Режисьорът Сердар вече ще застане на страната на Ешреф.
Новият сезон ще изследва историята за откриването на Нисан като Руя от Ешреф, с по-нататъшно развитие на историята. В епизода точно преди Коледа, Ешреф ще научи, че Нисан е Руя.
От друга страна, има и твърдения, че Нисан изобщо не е Руя.
Много актьори ще се присъединят към сериала. Снимките започват скоро.

# 62
Цвети, благодаря!
Ще има обрати, няма как, трябва да се задържи вниманието на зрителя, защото на вратата чукат много нови сериали.
Още няма информация кои от тях ще попаднат в сряда.

IG bsrdeveli:
Сигурно е имало няколко момента в живота, когато си се чувствал наистина като у дома си. Не си се скитал като обезглавено пиле през целия си живот. Идвал е момент, в който си си помислил: „Най-накрая мога да си почина тук за малко.“ Имало е място, където силни емоции са се стичали по скалите като буйна река, накрая вливаща се в морето. Място, където течението се е забавяло. Момент, в който, докато земята е губила наклона си, реката се е разклонявала на други ръкави, потъвайки на дъното. Всичко, което е носила, е потъвало на дъното и това потъване се е превръщало в плодородна почва, здраво закрепена от водни растения. Векове, когато си се превръщал в делтова равнина. Места без вълни и приливи. Това е било място, където относителната тежест на света е намалявала, където той се е завъртал по-лесно. Време, когато най-накрая си разбирал живота правилно. Сигурно съм бил там точно сега. Бях там, точно сега. Бях
с теб през цялата ваканция, разказвайки тази история, носейки ме от една емоция към друга с такава грация и ентусиазъм.@melisakesmezБлагодаря ти. 🤍

Скрит текст:

# 63
От добро утро стана Добър Ден!
Много интересени неща сте донесли, Благодаря Ви!
Подбуди ми любопитството: "Нисан не е Руя" ще има много обрати, да. Ще видим и Нови актьори, завъртяни истории, интриги къде без тях, очакваме ги!

Бюшра е много готина! Харесвам я!
Много е спокойна, тиха и едновременно с това много миличка усмивка вади. Забелазах, че и тя обича природата  и избягва "wow" места.

Да очакваме ли Ешреф с нова прическа във втори сезон?
Въпреки, че от затвора излизат брадати, космати и не подстригани.
Аз го очаквам така:

Момичета, приятни почивни дни!❤

# 64
Зад кадър от Eşref Rüya

https://x.com/cagatayyfanclub/status/1956629860022927469?t=yIQ67 … lnmwBs656LRg&s=19
Скрит текст:
Момичета от София как сте със свободното време тези два дни?(неделя и понеделник)
Искате ли да пием по един студен чай?

# 65
О, Ели, какъв Ешреф само си ни спретнала. Това е една страхотна визия, ще има пак много влюбени ревнивки. Представям си ги Чачо с тази визия и до него Малбората, топ двойка...

# 66
Цвети, и аз ги чакам с Малборка да се появят цяло лято, готина двойка са!
Тя модел - сладурка той спортен guy - красавец и двамата усоешни актьори.
https://youtube.com/shorts/SxYGpv-9BV0?si=AhVr-H60KGosfUIv

# 67
Какъв левент е тука, ама на мен Ешреф от първи сезон си ми е тамън!

Скрит текст:
Аз съм свободна, само кажете кога и къде! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68
И аз не искам да си променя външността. Ешреф от първи сезон ми харесва.
Скрит текст:
Момичета, тези от вас, които са заети, да не се притесняват. Ще получат пратка по куриер. Wink

# 69
Ефектът на #EşrefRüya: „Аз не бях Eşref, но ти беше единствената мечта, която търсех“

Скрит текст:
Ааа, предпочитам да се видим и изпием, иначе ще го държа като сувенир в къщи!

# 70
Аз пък си представям един такъв Ешреф.

Мустаците за друг филм да ги остави.

Скрит текст:
Личната среща ще ми е най-приятна.

# 71
Сюмейето си релаксира доволно.

# 72
Момичета,привет ! Sparkling Heart

Макар и фен,дори не знам доколко съм фен винаги запазвам критичното си мислене.Не идеализирам,не създавам от човека идол.Напоследък доста се нагледах на подобни неща около Джан,имаше хора,които дори и той да реши да се из@ка на червеният килим пак ще има хора,които ще му аплодират,пак ще казват ,че е цветен,различен,ексцентричен и т.н.,същото го виждам и във феновете на Демет - пълна липса на критично мислене.За тях тя винаги е най-добрата,дори когато очевидно не е така.Не мога да си кривя душата,в Ешреф е посредствена,на светлинни години от Чаатай.Единият е актьор с дарба развивана с години,другият е танцьор с хубаво лице,даже бих казала,че преди беше в пъти по-хубава и естествена.Лично според мен,като не ангажира никой с мнението си Демет е ром-ком актриса,в такива роли съм я гледала и се се справяла чудесно,може да играе драматични герои ,но не и в тази дълбочина.Ром-ком с драматични моменти - ще се справи,но нон-стоп драма според мен и е над възможностите.Пак моля феновете на Демет да не ми се сърдят,това е моето мнение.

Подозирам,че като визия ще е същият,иначе би махнал мустаците за агент Ферман,едва ли е бил във възторг да копира визия ,защото е същият по снимките ,като в Йешилчам,но няма много опции,брадата бързо ще порасне,но мустаците - не.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 20:35 от bof4eto

# 73
bof4eto, обещах да ти пиша за Фюсун, майката на Сарп от İçerde.
Тя ни е представена като жена, която носи в себе си смесица от мекота и издръжливост, които я правят едновременно топла и силна.
На мен този образ ми е достоверен.
Мога да си я представя като трудолюбива и самостоятелна жена, коато работи неуморно в малкия си ресторант, за да издържа себе си и Сарп, без да зависи от никого. Тя е жена с достойнство, не обича измами и не търпи хора, които нарушават нейните  морални принципи.
Животът и е прост, без излишен лукс, но в него има много топлина.
Освен това е доста издръжлива- въпреки смъртта на съпруга и „загубата“ на Умут, тя не се пречупва напълно, а продължава да се грижи за семейството си.
Безусловно любяща е като майка. Обича Сарп до дълбините на сърцето си, готова е да го защити, дори когато вярва, че той е поел по опасен път.
Да, малко по-тревожна е, отколкото трябва, но това е обяснимо.
Понякога страхът за Сарп я кара да бъде твърде предпазлива, но винаги се стреми да му даде добри съвети.
Макар да вярва, че е малкия и син е  загинал, тя продължава да носи спомена за него в сърцето си, говори за него и скърби  всеки ден.
Фюсун е от онези майки, които без да викат, държат всичко под контрол. Тихо, само с любов и  морална подкрепа.
На практика тя е посветила живота си на сина си и затова не може да приеме неговото "предателство" .
Затова всяко негово действие, което изглежда като отклонение от моралните и принципи, за нея е не просто грешка, а удар лично срещу нея самата.
Тя възприема това като „предателство“, защото е инвестирала целия си живот в него.
Тя не прави ясна граница между „нейния живот“ и „живота на Сарп“. Той е нейното продължение.
Загубите в миналото я правят свръхчувствителна към идеята, че Сарп може да тръгне по свой път, различен от този, който тя вярва, че е правилен.
Единственото, което не ми харесваше много е това, че тя не прави разлика между любов и контрол.
Тя обича безмерно, но тази любов понякога е обвързана със стремеж да го държи близо, за да не го загуби. Сякаш се страхува, че саможертвата и ще е  обезценена, че целият  и живот, посветен на него, може да се окаже напразен.
И тук идва драмата, защото за нас е ясно, че Сарп не предава майка си, той крие от нея истината именно за да я защити. Но за Фюсун тази „защитна лъжа“ е равна на предателство, защото разрушава доверието, върху което е градена връзката им.
Като цяло аз харесвам Фюсун.
Връзката между нея и Сарп е емоционално интензивна, с дълбока любов, но и с много неизказано. Фюсун е неговата светлина, но понякога тази светлина е толкова силна, че хвърля сянка върху пътя му, защото той се чувства задължен да я пази от истината.
Много ми бяха мили моментите, когато Сарп се сгушваше в нея, като малко момче.
Когато в моминти, в които върви по ръба на закона, думите на майка му винаги го дърпат обратно към принципите, които тя му е предала.
Когато домът и и присъствието и са единственото място, където той може да се отпусне и да бъде „само Сарп“, а не полицай под прикритие. Heart
Ейлем също не ме дразнеше.
Всъщност не ми стана ясно защо е нейната силна привързаност към майката на Сарп.(или поне не помня)
Но и двете носят загуби и травми, които ги свързват мълчаливо.
Те се разбират интуитивно- Фюсун вижда в Ейлем млада, наранена душа, а Ейлем вижда в нея майка, която е оцеляла въпреки страданието.
За Сарп, Фюсун е истинска майка и той изпитва към нея обич, но и вина.
За Ейлем, Фюсун е идеалната майка- тя не изпитва вина към нея, само благодарност и обич. Затова връзката и е по-чиста, по-топла и дори понякога изглежда по-силна на емоционално ниво.
И една забавна снимка зад камера

Редактирам се, защото те прочетох.
Да, именно липсата на критично мислене е това, което и мен ме дразни. Hands V
Скрит текст:
Момичета, има създадена организация за утре, неделя. Който иска да се присъедини, да ми пише на ЛС.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 18:31 от NeZ_9

# 74
bof4eto, абсолютно съм съгласна с теб!👍

Момичета, приятно ви изкарване!
Да споделите съставките на "Teakina".
Чисто и просто ми е любопитно. Пък и шишето е стъкло, което говори за качество.
Сигурна съм, че напитката на Чаатай ще неустоимо вкусна във вашата компания.
Enjoy 😘

Общи условия

Активация на акаунт