🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Нани, щом и ти се пречупи. Ние като фенове на Чаатай не знам да сме я нападали нея или феновете ѝ. Това последното аз го приемам за много грубо обвинение. Но на мен коренно ми се промени мнението за нея като разбрах, че сама е споделяла колко трудно приема ако вниманието не е върху нея. Явно каквато актрисата такива и феновете.
Ако втори сезон се провали няма да е заради Чаатай. Той с бившата си е играл и не можеш да разбереш, че вече не са заедно. А тази не мисля, че му е била някаква. То може заради това да има толкова малко зад кадър. Защото няма какво от тях двамата толкова да не и покажат.

Стискам ти палци и насочвам положителна енергия към теб. Не забравяй, че нищо в този живот не е за постоянно.

# 46
Нани, стискам ти палци! Всичко ще мине, ти само вярвай!
Чакаме с нетърпение втори сезон "Eșref Rüya", Демет да внимава в картинката.😀
Вярвам, че ни очаква страхотен втори сезон.
Гери, с коя бивша е играл? (Не мога да се сетя 🤔)
Тези дни съм проверяваща на така наречените матури, главата ми е "cooked".
След няколко дена излизат резултати, много бизи бях, добре че утре е събота-"пей сърце".

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 19:38 от eliet

# 47
Гери и аз съм любопитна коя е бившата Wink

Аз Демет я харесах във Птичката,като игра въпреки ,че по сценарии правеше такива страшни глупости и лиготии,че няма накъде.Допадна ми доста и в "Любовни тактики" ,но определено не съм впечатлена как играе в Ешреф.Аз съм я гледала се в "леки" проекти,не знам как се справяла до сега в драматичните си роли и изобщо имала ли е такива.Но тук по никакъв начин не ме впечатлява,някакси играе го,но не е "жива",като Ешреф.И добавките по лицето смятам,че са част от причината за липсата на много мимики,които биха придали на образа повече живот.
Не смятам ,че Демет може да прецака 2-рият сезон,просто защото има доста добри актьори,че дори и тя да е трагична пак ще я изнесат така да се каже,макар и главна роля.До тук сценаристите показаха,че са на ниво,ако видят ,че Демет забатачва нещата ще направят нужните промени.

# 48
За Серенай говори, нали през втори сезон на Медджезира, вече са били разделени и става "бившата"...поне аз така го разбрах!

Бофче Hands Plus1

Нани, пращам ти цялата си положителна енергия!
Всичко ще е наред...вярвай!

Нези, добре си се завърнала!

Неджип със семейството си.
Много е пораснала дъщеря му!

# 49
Момичета, ❤️
Благодаря Ви!
Аз съм в потрес от Демет още с финалното и парти, без екипа....някак самовлюбена егоистка изглежда....няма я нейната веселост, енергия и симпатия....според мен тя усеща, че не е на мястото си.... много ми е смешно с клипа за песента...... човек трябва да е глух и сляп за да повярва, че това е необработен глас....Да, ок - звучи добре с всичката и обработка  ..
Но аз знам как пее в Птичката, и да, там ми харесва повече - истинска е!

# 50
Привет, вече от вкъщи!
Беше дълго и уморително пътуване, както всяка година, всъщност. Wink
Nanni, пращам ти положителни мисли!
Хайде, скоро ще пием от чая на Чачо. Kissing Heart
Аз лично към Демет нямам нищо против.
Критикувам я, когато според мен не се е справила добре. И обратното- хваля я, когато ми харесва.
Но ми правят лошо впечатление феновете и, защото за тях Чаатай сякаш не съществува.
А всъщност главното действащо лице е той.
Как можеш да се дразниш от това, че са излъчени кадри с Чаатай,  при положение, че постоянно ни навират Демет с нейните интервюта, изяви, фотосесии, списания,  песни... Rolling Eyes
За мен участието в сериал е отборна игра. И е абсолютно необяснимо защо се търси това разделение...
Защо, когато двама актьори участват заедно, феновете се групират около своя фаворит и започват да „филтрират“ реалността през собствената си привързаност.
Аз гледам на проекта като на отборна работа и това е обективно най-здравословният подход. Сериалът е продукт на екип: сценаристи, режисьори, оператори, актьори… и главната роля на Чаатай е факт, независимо от това колко силно се промотира Демет.
Причините за поведението на феновете на Демет вероятно са няколко:
Медийна стратегия -Демет може да е по-активна в PR кампаниите, защото е по-ангажирана с участия, фотосесии, интервюта и т.н.
Фенска емоция- когато обожаваш някого, често пренебрегваш останалите, дори и те да имат ключова роля.
И все пак, участието в сериал е отборна игра. Когато се търси разделение и се критикува постоянно всичко друго, освен Демет, обикновено губи и зрителят, защото се пропуска химията и общото усилие, което прави историята жива. Така мисля аз, извинявам се на тези,които не са съгласни с мен.
bof4eto,  утре ще ти отговоря за "İçerde", закото в момента мозъкът ми отказва да функционира. Grinning
Иначе,  аз също съм решила някой ден да гледам отново "Yeşilçam", защото сега разбирам доста повече турски, отколкото като го гледах.
Можем да си направим един преговор, ако искате.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 22:24 от NeZ_9

# 51
Еее, Нези, добре си си дошла!

Нези Hands Plus1
Нани Hands Plus1

Сега мернах тази информация за събирането на снимачната площадка.

Ешреф Руя ще бъде на снимачната площадка на 20 август. Гьоркем Севиндик, който се срещна с Едже Еркен, каза това. Сериалът ще се излъчи през втората седмица на септември. Не бройте днес, снимачната площадка ще започне след 4 дни.#ЕшрефРуя

# 52
Благодаря ви! Радвам се,че се прибрах.
От мен последно за тази вечер, едно забавно видео, дело на ИИ.

# 53
Да, за Серенай говорех. Когато си професионалист, няма и да се разбере, че има проблем между вас. Ако си примадона и искаш само ти да светиш, а останалите да са ти като антураж, това не е професионализъм.
Аз нямам проблем с играта на Демет. Просто не ме грабва, колкото се насявах. Няма да я хуля как се справя, просто се даваха заявки за нещо невиждано. Не е казано, че Чаатай не може да се изложи. Според мен в Гаддар не даде всичко от себе си. То нямаше и какво да дава.
Ролята на Нисан съм съгласна, че я представя като повърхностна жена, без много достойнства. Хубава е и пее според всички останали герои. Така се държат с нея. Но аз мисля, че и останалите женски образи са изградени с мъжки почерк. Единствено Ърмак е различна, но за това трябва да признаем и че актрисата се справя страхотно. Но тя и няма много сцени, че да се издъни. Но това с женските образи може и да е заради мъжката аудитория. Нали те са основните зрители на този сериал.
За феновете какво да кажа. Май гледаме различни сериали. И интересно, че това са жени.

# 54
Нези, като пусна това видео се сетих за ММК.
Нямаше ли днес да пуска новата си песен?
Нещо ми се мота, че беше за 15-ти.

Иначе видеото е много яко!

# 55
Нези 👍
Гери 👍

Аз я харесвам, но нещо не харесвам това което виждам .... има нещо различно от времето на Птичката, не е същата няма тази енергия, чар, сладки мимики и нейната характерна лудост Simple Smile
Има скованост и липса на емоция....странна ми е...

# 56
Да, излязла е, Жаки. Ще се надяваме и на дует с Чаатай. Wink
И още малко по темата за феновете, защото запалих.
Фенските „лагери“ често се противопоставят по няколко причини, и понякога това става дори умишлено подхранвано от самите медии или PR екипи.
Феновете много често не просто харесват един актьор, те се идентифицират с него, виждат в него част от себе си или свой идеал. Когато някой друг „засенчи“ този човек, го възприемат като лична заплаха или обида.
В много фенски общности има дух на „чий идол е по-добър“. Брой награди, гледания, последователи. Вместо да гледат на другия актьор като партньор в проекта, го виждат като конкурент.
Потякота, котато единият е по-активин от другия, се получава информационен „балон“ и хората започват да вярват, че другият актьор е „по-малко важен“ или дори излишен.
В крайна сметка, това разделение обикновено вреди повече на проекта, отколкото помага. Защото добрият сериал е като хубаво ястие-иска всички съставки, не само една.
И друго ми е интересно. Дали и как самите актьори реагират на това, което пишат феновете им.
В случая, разбира се визирам Демет, защото тя е по-активна и в контакт с феновете си.
Според мен е добре да показва уважение и подкрепа към партньора си в интервюта, социални мрежи и събития. Демет го прави повече дипломатично, отколкото искрено. (мое мнение)
Не я следя и не знам как постъпва, но много актьори съзнателно не коментират фенските спорове, защото знаят, че всяка дума може да бъде извадена от контекст и да подхрани още повече конфликта.
Надявам се,че тя  наистина се натъжава или дразни от фенското разделение. Особено когато се влагат много усилия в партньорската игра и не използва разделението в своя полза, за да мобилизира феновете си, да подгрее интерес или да докаже „кой е по-популярен“.
Интересното е, че зад кулисите в повечето професионални продукции актьорите нямат лична вражда, но фенската поляризация кара публиката да си въобразява, че има.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 07:36 от NeZ_9

# 57
Нези, много добре си обяснила нещата относно фенското вълнение.
Точно така зад кадар са колеги и приятели и много много не се вълнуват кой повече фенове има. Свидетели сме били как се забавляват, незнам защо феновете толкова се палят. Бъди си фен и толкоз - "за всеки влак си има пътници".

Това видео клипче е с намесата на изкуствен интелект, така мисля.

# 58
Ами то фенското вълнение, често е подтиквано явно или косвено от дадените актьори.
Със всяка една дума съм съгласна с Нези.

Гери, на твоето мнение съм за Джерен, много красива жена.

Ебрар също ми е много сладка, но ролята й е много глупавичка засега.

# 59
Добро утро!

Чаатай е по-спокоен, земен и дистанциран от светлините на прожекторите. Така контрастът с Демет става още по-видим и на феновете им прави впечатление, че тя обича сцената повече, докато той сякаш остава на заден план извън проекта.
Истината е, че подобен подход, като на Демет, може да печели внимание, но и да отблъсква, точно както се случва при мен. На мен ми липсва балансът и уважението към партньорството, което е напълно разбираемо, имайки предвид нейните собствени изказвания.
В крайна сметка този подход работи краткосрочно за шум и популярност, но дългосрочно е рисков, защото балансираните и уважителни публични образи (като на Чаатай, например) обикновено остаряват по-добре и печелят по-широка симпатия.
Интересно е да се види дали Демет ще продължи с „diva vibes“ подхода или в някакъв момент ще смекчи стила си, за да покаже повече екипност и човечност. Rolling Eyes
Нейните почитатели също!
Истината е, че ако феновете на Демет бяха малко по-умерени и показваха уважение и към партньорите и, тя щеше да печели много повече симпатия и извън своята „база“.
Феновете често не осъзнават, че прекаленото „обожествяване“ на един актьор може да има обратен ефект...

Желая ви прекрасен ден!  Hug

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 08:42 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт