🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми прилича на ексцентричен дизайнер, от тези, с които много много не ти се говори. Sweat Smile

Бофче, снощи изгледах 20-ти епизод, ами много сладък беше, не очаквах да се съберат толкова рано.

Честит празник на празнуващите! Бъдете здрави, щастливи и обичани. Heartbeat

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 12:04 от euphoriaa9

# 31
Честит празник на всички празнуващи!
Богородица да закриля вас и семействата ви! Hug
Благодаря за всичко, което сте споделили!
Жаки е споделила, че вече е бил представен, завършен сценарият за втори сезон на сериала "Ешреф Руя" и кастингът за актьорския състав продължава. Водят се преговори с актьорите Алп Навруз и Юмит Аджар, които да се присъединят към актьорския състав. Алп Навруз за ролята на брата на Ешреф, а Юмит Аджар за ролята на врага, вероятно главата на съперничещия клан.
Чухме за Юмит Аджар от края на първи сезон, когато се говореше, че ще играе ролята на Серхат Дюндар.
Ясно е, че продуцентският екип води преговори с много известни актьори - вероятно искат да придадат още по-голяма тежест на историята във втори сезон.
Всички бяхме изключително доволни от онова видео на BTS от последните сцени, заснети в първи сезон. Но направо не можах да повярвам каква буря, предизвика то в мрежите. Феновете на Демет бяха възмутени, че се появява само Чаатай и оттам порой от упреци, че само Чаатай е рекламиран и много други. Но, когато Kanal D в един момент, дни наред, публикуваше снимки и видеоклипове на Демет, която пее различни песни, и аз останах с впечатлението, че искат да я изстрелят в музикалния свят, тогава беше Ок. Феновете на Демет са надъхани и от неотдавнашното и интервю, в което тя направи намек, че би искала героинята и да бъде по-развита и оттам вълна от коментари, че Демет е маргинализирана. Всички чакаме втори сезон и се надяваме, че ще разберем повече за тайните на миналото им и най-вече се надяваме, че феновете и ще бъдат по-умерени. Защото за първи път се срещам с  такова мерене и състезание от типа "кой е по-по-най" за двама партньори в един и същи селиал...(от едната страна)
bof4eto,  аз изгледах İçerde на един дъх. Почти нямаше неща, които да ме дразнят.
Гери, нищо не съм изпила, ще го споселя с вас. Kissing Heart
Nanni,  пожелавам ти бързо да се вземеш в ръце, липсваш ни! Hug
Хриси, много сладко беше сдобряването на Мира и Яман! Heart
Ние все още сме на границата...

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:31 от NeZ_9

# 32
Оф, то па да му писне на човек от нейните фенки! Тия дни не мога да стигна, до нищо различно в Туитър, освен реването им....само те ми излизат на стената, без да следвам никоя, само защото влизам в #EşrefRüya. Днес е същата работа.
Вечно нещо недоволстват, ама не я виждат колко е зле в игра.
Не можа да оплете Чачо в лиготиите си и вече голям хейт по него. Не става и за потенциален жених, не им е по вкуса. А за мрънкането им за последното видео зад кадър, какво мрънкат, нея този ден я нямаше, беше заета да си прави нейно си парти за края на сезона, аз не видях да е поканила някой от колегите си, видях само един олтар....

На мен допада да има партньорство с Алп Навруз, харесвам го като актьор, другия актьор Юмит Аджар не ми е познат, после ще потърся информация, да го видя.

Нези, дано успеете по-бързо да преминете границата!
Пиши като я преминеш!

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:03 от jackie.

# 33
Момичета,привет Sparkling Heart

Благодаря за отговорите ви ♥ На мен тази визия ми е романтична,свързвам я с нещо подобно на Делибал,но без фаталният край.Нещо с щастлив край,без никой да умре по пътя.

Хриси много хубав беше нали ? Един от любимите ми епизоди,21-ви също е хубав ♥

Нези лека път и бързо минаване на границата.Наиситна ли никой не те дразнеше ? Браво на теб,аз тези двете ми иде да им запуша устите от време на време.

Честит Празник на всички !

# 34
Дааа, много са сладки като са заедно. Както вървя с епизодите, тъкмо ще съм приключила за Ешрефа.

И пак казвам, гледам Чачо в Меджезира и не мога да видя Ешреф, което си е постижение за актьора. Има и 10г. разлика и все пак!

# 35
Хриси и аз бях така,а като гледах "Пътят на Емир" пък въобще.Много е израснал.Таланта и тогава си го е имал,но е бил ,като нешлифован диамант,с пдходящите учители се е шлифовал.Той е от точно този тип актьори,които могат да играят и да са на екран до доста напреднала възраст-разбира се ако му е ок темпото на снимачната площадка.

# 36
Съгласна съм, че ако има желание, може да играе още дълги години.
Много точно е определението, че е бил един "нешлифован диамант".
Дано да продължи и не се отказва, ама той е още млад, има много още да се изявява на екран, само да е жив и здрав!

Бофче, на теб какво ти остана още да гледаш от Чачовите проекти?

# 37
Жаки
Да ни е жив и здрав и още дълги години да ни радва.

Огледален свят - не е моят сериал определено.
Йешилчам
Кюбра
Гаддар
Анадолски орли
Хартиени животи
И в момента,както мрънкам напоследък съм на Ичерде Smiley

До тук най ми е на сърце,като Яман,след него много плътно върви Ешреф,напълно възможно е да си променят местата след вторият сезон.Сарп ми допада,ама много му отива да играе сериозен и опасен и като вдигне тая глава - светът е негов.

# 38
Напредваш!
Имаме еднакъв вкус
И на мен Яман ми е любимец, ОС не ми хареса и не го догледах!
Аз също го харесва да играе сериозен и опасен....много му се получава!
Кюбра и Йешилчам ги има само на руски.
Кюбра го имаше преведен, но когато реших да си го преговоря, видях, че е изтрит.
Гадар не ми хареса, ама го виж, на теб гледайки накуп, може и да ти допадне. Самият Чачо си беше ок, ама сценария много се луташе нагоре-надолу. Ама не знам, дали и него не го изтриха, че казаха, че е закупен в България.
За Хартиени животи сме ти споделяли, че не е за пропускане, ама не е за летния сезон...доста е тежичък!

И днес сме първи в Шахид

# 39
bof4eto, някак успях да им повярвам, че са си такива. Особено на майка му.
Сега не мога да пиша, но ще обясня по-подробно какво имам предвид. Wink
4 часа по-късно вече сме на българска земя.

# 40
Бофче, мен ако питаш орлите, Огледален Свят и Гаддар можеш да не бързаш да ги гледаш. Препоръчвам Yesilcam и Кюбра като сериали. Втория е по-особен, но пък много смислен. Много ме впечатли.

Хартиен живот е нещо специално. Отново е по-особен.

Нези, аз не питах за чая. Добре дошла на наша територия. В тези земи нямаме Чаатай, но пък ни е дом.

# 41
Жаки Ще изчакам да науча турския и ще си ги гледам натурално Smiley не съм много на "ти" с руския !

Споделяли сте - да ,ще го гледам в подходящо депресивно настроение Smile

Нези Добре Дошли ♥

Много ме дразнят двете ,защото постоянно му набиват чувство на вина и го карат да се чувства зле.
Та тя Мелек му повярва,че е невинен и му помогна,когато решиха,че е убил Местан,а собствената му майка не му вярва,че не е човек на Джелял наистина.
Когато имаш време и желание със удоволствие ще те прочета ♥

Гери и двата са на руски,ще поизчакам малко с тях ♥

# 42
Първи сезон на Yesilcam съм го гледала в ютюб с оригинален глас и английски надписи. май във втори надписите нещо ме измъчваха.

# 43
Честит празник на всички!

Нези, граници, чакане, жега до болка познато. Тая година се разминахме с 25 мин на Калотина иначе всяка година по 5 часа минимум.  По-чакали сте, няма как, вече сте си вкъщи.

А, Бофче на тая снимка Чачо ми  изглежда на музикант, джаз-певец.
Аз "Вътрешен Човек" го изгледах със сълзи и също на един дъх. Не си спомням дали някой ме е дразнил, със сигурност е имало някой.
Много ми хареса Чаатай- " не шлифоване диамант" така е! Много красив, голям и ръбат камък е!
Колкото до таланта му, за мен и като Емир таланлив. Не случайно съм го харесала още там. И като се почна едно ровене по негови проекти та чак до днес.

# 44
Момичета,
Обещавам да се взема в ръце, само ми стискайте палци , ❤️ имам нужда

Жаки, бях отпуска, за сега не се знае кога пак Simple Smile

Нези,
Добре дошла на родна земя,❤️

Бофче,
И на мен Яман ми е любим,  след него Сарп,
И сега Ешреф 🙂

Понеже бе се ровя много в момента не съм попадала на коментари, но започвам да съжалявам за избора на партньорка....никак не ми допада това ....все ми е тая коя щеше да бъде , но Двмет започва да ме изневяра с поведението си...
Много коментари четох, още преди Птичката и мога да кажа, че умее да печели врагове,  още тогава не я харесваха и чакаха сеири да има....
От  един успешен 1 ви сезон да не се превърне в пародия 2 рия....това ме притеснява след всичко споделено от Нези Sad
Аз винаги съм я харесвала, нооо сега......

Общи условия

Активация на акаунт