🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-34

• 20 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОВИЯ СЕЗОН? Този сезон недовършената история на Ешреф и Нисан ще бъде подложена на още по-голямо изпитание от нови врагове и неочаквани съюзи. Докато борбата на Ешреф за оцеляване в затвора се слива с отмъщението и разплатата навън, пътят на Нисан към славата ще донесе нова опасност, изпълнена с мрачни тайни. Пресичащите се съдби на Ешреф и Нисан отново ще докоснат сърцата на зрителите; любовта, отмъщението и борбата за оцеляване ще бъдат пренесени на екрана с още по-голяма интензивност този сезон. С история, която се развива от различни фронтове, където се разказват любов, мрачни връзки, предателства и борби за власт, Ешреф Руя скоро ще бъде по Kanal D с новия си сезон!

# 526
Нези, много благодаря за статията!
С голям инерес и няколко прекъсвания прочетох я. Ами, Чаатай не е имал такъв координатор, чисто и просто мое мнение.
И аз като Цвети се ровнах малко повече.  Много ми хареса това:"Както отбеляза един холивудски координатор на интимността, присъствието на някой, който осигурява съгласие, често „задълбочава връзката“ в сцената, защото актьорите са свободни да се потопят в емоцията, след като логистиката е уредена.
И както и  ще следя това:
"Следващият път, когато гледате турска драма и видите нежна целувка или топла прегръдка, помислете за напредъка зад кулисите: това, което виждате, е направено едновременно с креативност и съгласие, със страст и професионализъм. И това е нещо, което си струва да се отпразнува, както за турците, така и за международната публика."

На срещата нямаше време за въпроси, то лицето на Нези сияеше, беше с/у мен, за нашите лица с Гери незнам.
Важното, че Чачко ни говореше и му се говореше с нас...ох, пак ме връщате във фаза "Емоции" момичета😘

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:59 от eliet

# 527
Цвети, да, права си, може и да имало такива, но досега не е споменавано.
Помня,че го бяха питали за една сцена в Delibal, в която лежи чисто гол и той беше разказал нещо за снимките на тази сцена.
По-късно ще се опитам да намеря това интервю.
Но нямам спомен да е употребявал "координатор по интимност "...

Здравейте момичета,
Много интересни  неща сте споделили,
За сцената в Делибал си спомням, че не се е притеснявал, имал пълно доверие на режисьора и е бил спокоен.

За интимния координатор, доста интересно....

Много се радвам, че харесахте Меджезира,  много мило ми стана Simple Smile за всичко, което споделихте....единственото което се сещам, че   отворения финал за Седеф и Селим е, че драгия зрител нямало да приеме такова развитие. ..и как на Едже не и е стигнала смелост за по-такава сцена.....

За Фериа, - това е един филм, който никога не е имало проблем с рейтинга, имаш е доста промени в сценария, проблемите със здравето на Вахиде Перчин и Дениз Уур.. и въпреки всичко е много успешен за времето си....
Тогава го даваха по ТВ, така открих Ча 🙂

Жаки, 🩵 🐬 🍸 🧿 🎉

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 18:21 от nanni_123

# 528
Намерих интервюто, за което ви писах по-рано.

http://medcezir-ca.blogspot.com/2016/01/Ca-miliyet-122015.html

# 529
Намерих интервюто, за което ви писах по-рано.

http://medcezir-ca.blogspot.com/2016/01/Ca-miliyet-122015.html

Правилно си го спомням. Той няма проблем към онзи момент да е гол и да има по-горещи сцени. Но истински разкрепостените си сцени е снимал след това интервю. В първия сезон най-близкото до голота беше разкопчавате на риза. В Гаддар го прикриваха с табуретка. О, и веднъж му свалиха панталоните. За джентълменът няма да кажа нищо. Там не го обличаха много. Явно не се притеснява. Но това е за платформа.

Аз мисля, че проблем има повече с дамите. То и много хубаво е описано. Някои слоеве на обществото в Турция биха анатемосали актрисата дори за някоя по-гореща целувка. А за други сцени дори не говоря. Ако са мъже биха го преглътнали.
Тук ще дам пример с Ферия и тъпотиите там. Нея я пребиха и пратиха на село, защото се е целунала с мъж, а брат ѝ, спа с момиче преди сватбата и нямаше чак такава драма. Даже после това всички го забравиха, а той си позволяваше да държи сметка на сестра си. Но той е мъж. Явно за него важат други закони.

Иначе съм съгласна, че е редно да има,  някой който да решава такива проблеми на снимачната площадка. Но за мен остава въпроса л, а ако този човек загл Шинова интересите на продукцията, а не на актьорите. Ами ако използва разни похвати за убеждение и всъщност вместо да подкрепя актьорите ги манипулира.
За мен движението Metoo се изроди до нещо много сбъркано. Ние тек сме много далеч от това което се случва в Щатите примерно. Съгласна съм с частта, че не означава не. Но се губи мотото от чара на флирта, ако първо за всичко трябва да се питаме. Говоря за невинна целувка или прегръдка.

# 530
Misc LoudspeakerMisc LoudspeakerMisc Loudspeaker
Тийзъра идва! Тази вечер!

Казват "Ешреф Тек, имаш посетител"

# 531
Едно изречение е  този тийзър - повече от достатъчно.
Благодаря за интервюто, аз съм го чела и преди, но сега си го припомних.
Типично за Чаатай- скромност, доброта, упоритост няма как да не ги забележиш в това интервю (и не само в това).
Друго което сега забелязах докато четох: "вярата в енергията" - типично  за Везните.😉
Скромност и Отговорност:"Поставят ме в тази категория, и аз се опитвам да направя всичко по силите си и да съм достоен за нея."

# 532
Момичета, сигурно до няколко часа ще пуснат целия трйлър, ама коя мислите, че е посетителката?

За мен е Чийдем, съобщава му, че има план/ начин да излезе от затвора.

# 533
Благодаря за интервюто,за първи път попадам на него.Чачо явно Америка го влече,няма да се учудя в някой момент да духне натам за неопределен период от време.

Според мен посетителя е Сердар.

# 534
Посетителката е много елегантна и това ме обърква.
Не мисля, че е Чийдем, тя не е такава.
Дали не е прокурорката? Но тя е малко по-възростна...
Не мисля, че е Нисан, но може пък и тя да е- вече успяла и известна.
Дали ще разберем тази вечер, обаче?

# 535
Момичета, сега влизам и видях, че тийзъра е пуснат в Туитър
Не съм гледала дали е пуснат в Ютуба
Сега се връщам да ви чета!

https://x.com/esrefruyadizitv/status/1963307270483202061

# 536
Трейлър на втори сезон на „Ешреф Руя“ | „Това е мечтата!“
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО по KANAL D

# 537
Трейлър на втори сезон на „Ешреф Руя“ | „Това е мечтата!“
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО по KANAL D

Ешреф: Мислех, че няма да се върнеш отново.

Ешреф:Руя?
Къде намери тази снимка?

Браво! Чудесна игра с очи и на двамата!
Сега кажете, Нисан вече знае ли,че е Руя?

Жаки, знаеш кога да дойдеш! Wink

# 538
Значи Нисан е разбрала ,че е Руя и отива на свиждане за да му каже ? Нещо ми бяга логиката.Тук има нещо гнило.

Допълвам се,това не е тийзър на епизода ,а на целият сезон.Руя вече няма да стои ,като загадка,разплетоха тази линия.

# 539
Има нещо в погледа на Нисан. Не ми изглежда да е отишла с хубаво. Може да му каже не ме избра, но виж, аз съм Руя

Общи условия

Активация на акаунт