ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 010
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Христос воскресе! Да сме живи и здрави, щастливи и усмихнати!

Не се притеснявайт за счупените яйца - на хубаво е  Wink!
Деян не пожела да се чука с никой. Взима две яйца и ги удря едно в друго и така сам побеждаваше себе си  Laughing.
harmony_broken, много неприятна история с тая шарка преди началото на трудовото ти завръщане. Ама както се казва всяко зло за добро!

# 16
Честит Празник и от нас!Пожелаваме ви много здраве!
Хармъни,стискам палци за все пак успешно завръщане на работа...дано бързо и безпроблемно мине тая шарка...а пък че постоянно ще мислиш за човечето-така ще е сигурно.При мен е така...а не трябва,защото работата ми е много отговорна и не трябва да допускам грешки...е как да стане,като мисля постоянно как е Лора,спи ли,яде ли,плаче ли на яслата...и се разсейвам и понякога се дъня  Embarassed абе изобщо...трудна работа е да се откъснеш от мислите за детенцето..(ама че обяснение му дръпнах Embarassed) В Ямбол също имало шарка и аз се притеснявам да не я хване сега...въпреки че наистина е добре да я изкарат като по-малки...
Лора с боренето на яйца се справи добре-изпочупи яйцата на всички и от всички страни..и сега като погледна хола и  Crazy - целият е в жълтък и черупки  #Crazy иначе днес бяхме първо при едните после и при другите баби и дядовци...изобщо голямо гости..и така..сега предстои къпане и сън Wink Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 17
  • София
Во истина воскресе!

Имали сме нова темичка,пък аз да не знам.. Laughing
Днес се освиних яко  Animal Pig! Едвам движа вече. Козунаците станаха страхотни,не обичам да се хваля,но си е истина.Снощи ходихме на Св.Неделя и след това на диско.Беше супер,но след като се прибрахме Кали се беше събудила и плачеше за мен, баба й я пазеше и половин час не е можела да я успокои  Confused.Незнам какво ще се прави,много се привърза и никъде не ме пуска,когато я заведа при баба й се страхува,че ще я оставя и започва да плаче,а аз изобщо не я оставям много често.
Хайде лека нощ, мамета! smile3524

# 18
Незнам какво ще се прави,много се привърза и никъде не ме пуска,когато я заведа при баба й се страхува,че ще я оставя и започва да плаче,а аз изобщо не я оставям много често.

Това е проблем и при нас. Преди Божидарко никога не е плакал, като го оставям, а онзи ден е шашнал майка ми-2 часа се е драл от рев и тя , за да не ни притеснява, не се е обадила. До сега не излизахме вечер без него заради кърменето. Сега съм решила да го отбивам, но няма да можем да го оставяме заради привързаността си към мен. Е, все някога ще се адаптираме един към друг-като стане на десетина годинки  Laughing

Лека и спокойна нощ   Simple Smile

# 19
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Добро утро и от нас! Hug
 Ние тези дни го раздаваме много религиозно в духа на празника Grinning. В Събота сутринта ходихме на църква и Крис взе причастие /водя го поне по веднъж в месеца и на празници/. Вечерта пропусна литургията, но аз запалих и за него свещ Wink. Вчера ходихме на "Клисурския манастир". Там срещнахме свещеникът, който го кръсти. А предишната вечер по Кананл 1 даваха за делегацията ни, която е ходила до "Божи гроб" и се оказа, че и нашият свещенник е бил в нея. Беше много щастлив Grinning.
 Тези дни бях приготвила едни икони с намерението да правя великденска украса, която така и не успях да направя  Embarassed, та моят син взел едната от тях и си играе с нея. Аз му обясних, че това е Исус и сега като му кажа "целуни Исус" и той взима иконата и започва да я мляска  Laughing
 Хайде, стига толкова от нас, че той вече се качи на леглото и си свали коня на земята и сега се опитва да го яхне и му вика "де, де" ooooh! Laughing.

# 20
  • БГ
Здравейте, мами! Как сте днес? При нас празникът продължава с пълна пара и след малко пак ще излизаме, защото вчера не успяхме да уважим всички, които искахме!

harmony_broken, от все сърце желаем бързо оздравяване на Санди! Аз също съм на мнение, че шарките е по-добре да се изкарат в ранна детска възраст!

ScreamingMamaa, и килима в нашата кухня беше осеян от дребни черупки и сусам!

elix, Atrakcia, при нас ситуацията е същата, и то от скоро! Не мога да го оставя за 1/2 час, побърква се от рев, а иначе не е от ревливите деца, незнам какво да го правя, как ще свикне без мен?!

Мами, от вчера сутринта, бялото на очичките на Марти е осеяно с червени жилки. Имате ли идея от какво може да е? Ще отидем при доктора чак утре, а днес ситуацията е още по-лоша!

Ето малко снимки от великденските ни преживявания, победител в борбата с яйцата беше тати, а Марти много се забавляваше!

# 21
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Здравейте, мами!
Хармони, Мони изкара варицелата на два месеца, мина сравнително добре, макар че имаше много пъпки, но нито веднъж не вдигна температура. Стискам палци при вас всичко да е наред и ти бързо да се адаптираш към работата.
Ние днес бяхме на дълга разходка в Морската градина с таткото ни и децата така се измориха, че спаха до 7.30, ще видим после как  ще заспят. Да ви кажа Варна е пълна с румънци, всяка втора кола по центъра е румънска, ще кажеш, че са дошли тук на кафе.
За привързаността на Момчил към майка му, изобщо не искам да говоря. При мен не е проблем, щото и да искам не мога да го оставя на никой.

# 22
Добър вечер,мами!И ние имаме същия проблем,рев и чудо,но у нашите са доста хора и  ако го заиграват с нещо ,не плаче дори ми се обажда по телефона да си "говорим" Joy
Лъчко от 2-3дни има пъпки по коремчето,не ми пролича на варицела,но тази вечер гледам,че има по крачетата и гръбчето.Утре ще го заведем на лекар.Мисля,че може да е от някаква нова храна. newsm78Ял е краставица,курабийки,козунак.Все нови храни и е възможно да е от това...но да видим какво ще се окаже утре.

# 23
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
И аз най накрая се включвам.Боже колко много сте писали,ще трябва да чета цяла седмица.  Shocked
Както обикновено новата тема е страхотна. PeaceЕдно голямо браво за didun4o.

# 24
Христос Воскресе!
Мама Нина, да не сте прекалили с даването на яйца на Лъчко? Може и шарка да е  newsm78 , ама по-добре ще каже доктора. Най-много със Санди да я карат заедно...
Еййййййййй, голямо ядене падна - все едно, че не сме яли цял месец и сега - давай. Няма да се меря една седмица, за да не се плаша  Mr. Green

# 25

Еййййййййй, голямо ядене падна - все едно, че не сме яли цял месец и сега - давай. Няма да се меря една седмица, за да не се плаша  Mr. Green
На кого ги обясняваш тези Grinning?! Не ми говори, че и на мен лошо ми става като се сетя за кантара, а още не съм си свалила и килата от бременноста Blush :

# 26
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да ви кажа моят син много се радва на яйцата и най вече когато се чука с тях. easter Аз да ви се похваля наборих всички в къщи Embarassed Grinning.... Вчера ходихме на голяма извън градска разходка и по точно първо бяхме в Дуранкулак да хапнем рибка и после на разходка из Балчик.Чечкина много се радваше голямо лудеене падна имаше и други дечица.Той беше най малкия,но и най буйния.На едното му биеше шамари на другото главички а третото само го гонеше и искаше да го скубе.Абе какво да ви кажа голяма веселба.Бяга,вика крещя и днес бяхме при педи.Тази сутрин имаше Т 37.4 С,много кисел,леко му зълзеше нослето и се закашляше.Педи каза,че нищо му няма само леко му са зачервени дъгичките newsm78.Каза да го наблюдавам и ако се влоши да бъде на антибиотик.Обаче мен ме съмнява,че е зъб,защото от 20,30ч до 23ч не спря да реве #Crazy какво ли не му давах,как ли не го дюндюрках и какво ли още не,но то милото пак рев и сега вече заспа.Незнам вече какво да си мисля.Спря и да се храни от 3 седмици.Днес е само на мляко.Педи каза,че съм му разваляла храната с гризки  и солети и да не му давам обаче аз си мисля,че не е от това.вие какво ще ме посъветвате? Sad
Мама Нина,дано да не е нищо сериозно този обрив,а ако е шарка по добре сега да я изкара.Аз да ти кажа много се притеснявам когато Чечо се разболее,защото не съм боледувала от никаква шарка за срамотиите. cry
Дано и Санди бързо се оправи и мама бързо да се адаптира към работата си.
Стефанийка,нямам си и на идея как да ти помогна със съвет само мога да ви стискам палци на Марти да му няма нищо на оченцето и утре да е всичко ок.
Краси,много се радвам че днес сте били в комплект днес на разходка. Grinning Сигурно сте си изкарали страхотно.
Лека и спокойна вечер.

# 27
Добро утро и от нас!
tonita76  направо паднах от смях с твоя юнак. Joy
Момичета да ви попитам дали сте чували за детско клекало.Слагало се на тоалетната чиния и така може и детето да ходи по нужда.Ние имаме голям проблем с гърнето и сега си мисля да пробвам с клекалото.
Пожелавам ви един прекрасен ден. Heart Eyes

# 28
Воистина Воскресе!  Hug
Здравейте и от нас!
Тонита, същата работа е и при нас. От снощи Рони е с 38Т и аз съм сигурна, че е зъб - първи кучешки. Вися ми вчера цял ден по гърдите и аз се изнервих много накрая  Crossing Arms , но вечерта като вдигна Т и на мен ми стана мъчно, че не разбрах на какво се дължи безпокойството й /макар че венецът е подут от доста време/, не яде много друга храна освен солетка или бисквитка, иска си кърма  Mr. Green , аз се притеснявах, че пак нещо сме развалили храненията през деня, а то било ЗЪБ  Sick
При нас Сузи ни пребори яйцата, страхотен бияч имаше   easter   А Рони веднага разбра какво трябва да прави и много се смя  yesyes  , голям кеф беше.
Мами, усещали ли сте се понякога доста ограничени от факта, че имате дете? Аз напоследък имам много неща да свърша и се чудя кое по-напред и кога  no  В петък смених 4 автобуса с количката и Рони, обиколихме София, накрая я заведох на една детска площадка и я пързалях по пързалката. Да, ама вечерта всичко ми излезе през носа - моята прекрасна Дископатия се обади и на следващия ден направо ми се ревеше от болка  newsm45  Сега пък трябваше вече да сме излезли, но температурката й ме притесни и си останахме вкъщи, а нещата просто трябва бързо да ги свърша. Ето в такива моменти ми е много кофти, че няма на кого да я оставя дори за 1 час   babyuu  Не обичам да ми гледат децата, но понякога обстоятелствата така ме притискат, че направо се побърквам...  Дали да приготвям храната на детето, откъде да мина, че да ми е по-удобно за количка, дали ще ми откаже маршруткаджията да ми спре и тем подобни щуротии, които ми идват в повече, когато тръгна да върша нещо наистина сериозно. Наясно съм, че децата са най-важни, но животът върви и си изисква от нас и други неща. Много тъпо се чувствам, още от рано рано ви натоварвам с мислите си, които напоследък ме тревожат...
Да видим днес дали ще излизаме, Рони заспа, дано не вдига повече Т, че направоо  #Crazy
Хубав ден на всички!

# 29
Данида82, това е детска седалка за тоалетна, не клекало  Mr. Green  Има всякакви и са много удобни - с по-високо гръбче, с по-ниско, важното е да не пропада в тоалетната, защото нашата като се размърда детето отгоре и хлътваше  Sick  Има и 3 в 1  - както си е вашата седалка, но е комбинирано с детска седалка  Wink  , те със сигурност няма да паднат  Mr. Green  Само че аз я приложих, когато Сузи беше вече по-височка, аз я качвах, не сама, но може да пробваш. Децата гледат от нас и ни копират, може да му е по-приятно на тоалетната да си върши работите, след като и вас ви е видял да го правите  Grinning
Ох, много съм подробна, айде чао  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт