ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Съжелявам,но  нямам  снимки  миличка!Доколкото  знам  манастира  се  казва"Света  Петка" и  в  него  живеят  няколко  монахини.Не  е  много  голям,малък  е  и  е  много  поддържан,а  и  въздухът  е  много  чист.Ако  имате  възможност  отидете,няма  да  съжеляваш на  мен  много  ми  хареса. Flowers Four Leaf Clover

# 61
мама Нина супер новина, много се радвам за вас,  всяко ново начало е неизвестно и стряскащо, но след като любимите хора са около тебе ще се справите, малко повече търпение и упорство  Hug
Еликс мила много жалко, че Калинце с Т, дано да я свалите и повече да не я качва, и да се размините с кашлицата и хремата, бързо оздравяване  и целувки Praynig
irinopolis добре, че е било зъбче, а не нещо сериозно, тези зъби докато избият, ще се измъчат и мъниците и ние, но няма как.

А аз да кажа, че мъжо сега го пращат командировка в Германия, в Хановер на панаира там, и ще има възможност да отида и аз /свекитата ще гледат Боби/, и страшно много се зарадвах, че то аз освен една Турция къде съм видяла през живота си, ще ми е супер интересно и приятно, но само като се сетих, че няма да видя малкия 10 дни и направо ми се стъжни, до сега само за по едно преспиване сме се разделяли и то максимум 4-5 пъти и сега ще ни е много терсене и на нас, а и на него сигурно, макар, че толкова много го глезят бабини му, че сигурно бързо ще забрави, че ни няма  Mr. Green. Но за сега ако не ни мине котка път /макар, че имаме две и няма как да стане това  Mr. Green/ и или в петък или в събота ще заминаваме   car003
Утре сме на ваксината и на мерки и теглилки, че то срамота от януари не съм го мерила, а всеки, който не го е виждал от 1 седмица, казва, че много е пораснал та ще видим утре какво ще покаже кантара  Laughing
Айде лек ден на всички, сори, ако съм ви досадила   bouquet
И ако забравя, че сега се сетих, че май Олимпия беше казала, че ще кръщават Коко на 14-ти да им пожелая весело изкарване на кръщенето и да се върнат с едно кръстено малко ангелче  newsm51

# 62

Кой беше писал за Клисурския манастир? А за кой по - точно става въпрос? Ние на Цветница ходихме на Клисурския манастир в Стара Планина. Който е на 10 км от Вършец. Сравнително близо е до София - на около 1 - 1,5ч път през Петрохан. Много е красиво там. А и май има възможност за преспиване.

Точно за същия става въпрос.

# 63
Христос Воскресе!
Най-после ви изчетох и се записвам в темата!
Мама Нина, браво на вас! Голям късмет! Да сте живи и здрави и бързо да заминете и да се устроите по най-добрия начин. Много бързо да се адаптирате и да не ни забравиш. Grinning Много се радвам за вас! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  bouquet
Преди да изчета последната страница се бях шашнала, че някои бебоци вече вадят кучешки зъбки #Crazy newsm78 Ние имаме 8 зъбчета( по 4 - горе и долу) и ги извадихме почти наведнъж между 5-тия и 9-тия мес. и от тогава - почивка. Напоследък Калоян е много кисел и се храни без апетит, дори е посмъкнал дупето, но кътници не се появяват. Разбрах, че някои бебчета имат по 2 зъбчета. Как тогава сте ги научили да ядат по-твърди храни? Моя Малчо яде само с лъжица Rolling Eyes Embarassed , никакви сухи неща като бисквита, хляб или кифла newsm78 , а съм виждала деца на неговата възраст да ядат какаво ли не newsm78
 Nin_ka, да си изкарате супер! Моя съпруг редовно ходи къде ли не, но служебно. Пък и аз няма на кого да оставя децата Cry Сега стяга куфари за Хърватска, цели две седмици, а аз пак "на тръстиката", така, че щом можеш възползвай се максимално Peace

# 64
Здравейте и от нас!
Nin_ka  благородно ти завиждам за пътуването.Пожелавам ти едно незабравимо и страхотно изкарване.После да покажеш снимки. Simple Smile
mama nina браво за картата.Не се притеснявай сигурна съм,че ще се справите.
Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване. Praynig
Май ние сме с най много зъби,цели 16.Дали ще ни никнат още,не знам?
Ние днес не сме излизали,нещо времето е много лошо.Не знам защо,но от както сме се прибрали в София,Преси си е обърнал времето за спане.Сега спи преди обед 1,2 часа и следобед 1,2 часа,какво му става не знам.По рано спеше само по веднъж на ден.
Еми за сега това е.Пожелавам ви един прекрасен ден. Heart Eyes

# 65
Момичета коя от вас беше казала едни парчета , които се носят с гащи. Моля ви кажете ми от къде ги купувате. Където питах ме гледат като извънземно, а в хипермаркетите няма такова нещо...
мерси предварително

# 66
Здравейте сладурки и сладурковци!

На мама Нина честита зелена карта! Ще ви е трудно като всяко начало, но няма да се давате на някакви си янки  Wink! Може би за Лъчето ще е най-лесно да се адаптира и да научи езика. А всъщност кога заминавате  newsm78? Аз да си призная, помислих, че чакате трето детенце  Embarassed Embarassed Embarassed. Ама сигурно и други са си го помислили...
Нинка, на това му викам да удариш джакпота! Щом има ентусиазирани баби да гледат детенце, хич не му и мисли, а заминавай. Да си искараш разтърсващо готино и да ни почерпиш след това със снимки и разкази.

Момичета отдавна се каня да ви питам - компютрите къде са ви, при децата или в друга стая? Майка ми все ми се кара, че имало вредно влияние върху детето и да го разкарам. Вие как мислите, дали им се отразяват по някакъв начин компютрите и телевизорите на мъниците  newsm78?

Цитат
Момичета коя от вас беше казала едни парчета , които се носят с гащи. Моля ви кажете ми от къде ги купувате. Където питах ме гледат като извънземно, а в хипермаркетите няма такова нещо...
мерси предварително

# 67
мерси предварително

Исках да кажа, че и мен ме гледат много странно като попитам за тези парчета.

# 68
здравейте пак от нас
тук е супер гадно времето, явно ветровете са си обявили среща във варна духа ,духа и вали,
Nin_ka приятно пътуване, весело изкарване и да се забавлявате от сърце  Joy Joy Joy,
елих Praynig дано се разминете без усложнения и бързичко да се оправите,
Мериа браво на теб, искрено ти завиждам ,пони си се забавлявала и от нас,
и ние не си хапваме голяма мъка, сега ще ходим на лекар да видим колко сме пораснали и тежим,на частно,а утре ще пътуваме  семейно ,моя мъж реши да ни заведе на почивка за 5 дни на Чепеларе, поне малко да се разведрим и забавляваме,от кога чакам малко да сменя обстановката Joy,
сега ви оставям ,и да няма повече болнички ,а само палави дечица dancing
всичко добро:cvete05: lovekiss

# 69
Привет, привет  Hug
mama nina, честита зелена карта, аз наистина искрено ти се възхищавам за смелостта да заминеш толкова далече и да сложиш ново начало на живота си, пожелавам ти много късмет.
Ние да се отчетем от консултацията- 10 480кг и 78 см, най-накрая сме минали десетте килограма. Милият днес беше много нещастен първо го събудихме сутринта, после му биха ваксина и накрая го боцкаха да му вземат кръв и много плака. Но пък следобед ни донесоха жирафа от Памперс и падна голяма игра...
Ели, големи благодарности от двама ни с Дани  Heart Eyes

# 70
  • София
Пак е вирус,писна ми вече  smile3511  докторката каза,че преди нас едно детенце е било в същото положение.Аз си мислех да не сме я простудили в понеделник, понеже я водихме на пикник,времето беше супер и тя беше по-леко облечена.Но дядо й е със същите симптоми..абе работата е ясна  ooooh!.

Нинка,много хубаво да си изкараш и да пиеш по една биричка и за нас  cheers!

Ботци, и вие много хубаво да си изкарате в планината,времето ще бъде чудесно    Sunglasses
Аница,наш'то рс е в хола,не в стаята.Тези новите tft/ lcd монитори са без облъчване,така че мисля,че ако вашият монитор е такъв и е в спалнята няма да има проблеми  Peace .

Магика,за нищо  Hug

# 71
здравейте моми4ета от една работеща ве4е мама.
мама нина поздравления и 4естито за невероятния късмет. от сърце ви желая лесна адаптация и късмет за по-бързо и спокойно устройване. за мен наистина е смелост това, и като замисля май не ми стиска  Embarassed

отивам да ви 4ета , 4е съм назад с материала.

# 72
Здравейте,мамчета!
Мама Нина,честита ти зелена карта!Пожелавам ви всичко най хубаво в новото начинание.
Нинка,Ботси да си изкарате супер на почивчиците и после да разкажете и покажете снимчици.
Ели,много кофти,че Кали е пипнала вирус.Дано бързо се оправи.И не се упреквай,че ти си я простудила то в това объркано време ние не знаем как да се облечем а камоли децата ни ка да са облечени.
Моя син вече започна отвреме на време да хапва.Бях се изплашила доста с това ядене.Той по принцип си е едричак/13кг е/да не заслабне ....Оказа се,че онзи ден дето ви писах,че не беше тамън го е боляло коремчето.На следващият ден се накъса да дриска и стана по спокоен.Нямаше Т,нито сополки и кашлицата изчезна newsm78 незнам какво му беше станало,а и горният му венец се е подул може и да е зъб ама не съм го видяла.Както и да е вече е добре да не казвам голяма дума. Grinning
нащият компютър е в хола,а телевизора ни е в спалнята така,че незнам колко са вредни,но моят син е залепен за тях.На компа се е научил да изгасва и включва копчето на монитора,а на телевизора като чуе планета или някоя реклама е като гербава марка залепен до него.

# 73
Здравейте, мами!
Много новини има, едни хубави, други не чак толкова.
Честита Зелена карат на Мама Нина! Аз си мечтая да живея на друго място например в Нова Зеландия, ама мъжо не ще и да чуе. Ако зависи от мен продавам и къщи и мръщи и заминавам. Иначе си е кофти да си далече от близки и роднини, ние макар и на 500 км сме самотни. И за като Рибката ходя навсякъде с малкия, най ми е гадно като имам важна работа в някое учреждение и сме с Мони, той се сърди, а там все е една тишина, ама няма как.
Ели, не се ядосвай толкова за вирусчето, ще мине и ще замине, няма как така растат децата, дано по-бързо и безболезнено да минава.
Стефанийка, как е оченцето ви?
Ох, нашите кътници и те растат, а не се заголват, много гадна гледка, така го дразнят милия, днес почти цял ден реве.
За парчетата мисля, че мама Нина беше писала.
И ние утре сме на консултация и ваксина, направо хич не ми се ходи.
На мамите с почивките, всичко най!

# 74
Привет!
Ели, дано бързо да се преборите с вирусчето! Няма смисъл да се обвиняваш! Спокойствие и много ласки ще помогнат на мъничето да се оправи по - бързо! Не е лесно, но нали сме майки...
И на мен близките ми казват Ели, а на сина ми Калоян - Кали (малко женско, ама), затова често се зачитам по - внимателно като видя тези имена Grinning newsm78
И телевизора и компютъра са в хола, където малкия играе през деня. Много обича рекламите и хубавите "каки"! Дори ги целува(т. е. телевизора). Затова често се застоява много близо до него. На компютъра обича да слуша песнички и да гледа "бебетата". Нашите ми бяха на гости и голямо конско ми дръпнаха, дори дядото изключваше tv-то, Калоян ревеше, аз #Crazy............
Не знам доколко е вредно и дали изобщо може да се избегне влиянието на телевизори, компютри, gsm-и и тем подобни. То трябва да се пренесем в някоя пещера и да живеем като отшелници newsm78
Ако все пак някоя мама е попрочела някъде нещо да сподели или да даде адрес Praynig

Общи условия

Активация на акаунт