Правя си изследвания на кръв и урина почти на всеки 30 днл по съвет на АГ, за да проследим дали всичко е нормално. Изследвания са базови и не са скъпи така или иначе, пък и дават някакво спокойствие. Понеже и моят хемоглобин беше паднал малко в сравнение с последния път започнах да ям повече храни и богати на желязо.
За късна фетална мисля, че се прави още за да се установи как се чувства бебето как върви бременността и също да се предвидят, някои рискови фактори по време на раждане. Поне така ми беше обяснила АГ.
Аз се следя в Щерев и правя всичко на едно място. Харесва ми, че лекарите си комуникират или поне имат информация кой преглед как е преминал. За сега всички са много мили, но леко ме притеснява това, че от много места чувам, че държат на естественото раждане, за да си поддържа висок процент статистика. Една позната наскоро сподели, че въпреки рискове, които е имала са настоявали да се пробва да роди и нормално.
Друго, което ме притесняват и чувам е, че в много болници в България имат практика да пускат бебетата на антибиотик по неясни причини, за да точат здравни пътеки. Явно е добре все пак хората да се информират, ако се налага защо се налага, а не да се съгласяват веднага.

Момичета днес ми излязоха резултатите , до сега не съм имала проблем с щитовидната, освен през първата бременност, в края и от тогава беше добре . Чак на 23 ми е часа , според вас да търся ли по- бързо връзка или мога да чакам.