Термин Ноември 2025 - Тема 4

• 17 314
  • 548
  •   1
Отговори
# 540
Аз минах третата фетална вчера на 30+0 седмици. Като цяло бебето е добре и си расте, отговаря на седмица напред по размери, 1740гр я отчетоха. Обаче лекарят видя проблем с удебелени стени на сърчицето и аз успях да се сдухам Sad

Уж не е нещо сериозно и само се наблюдава, защото се очаква да се оправи от само себе си до няколко месеца след раждането, ама като ти кажат, че нещо не е наред… нали се сещате Confused

Пратиха ме на фетална ехокардиография, така че записах час за след две седмици и за това. Дано всичко е наред Heart

# 541
Съншайн, всичко ще е наред, стискаме палци и спокойно, доколкото е възможно!

# 542
Аз днес бях на първи тонове, като преди това ми правиха ехограф, като доктора измери бебето по-малко от миналия път, на същото място със същия апарат. И аз съм във филма, както една дама по-напред беше писала. Надявам се другата седмица всичко да е наред и така. От днес съм в 45 дневен и направо нямам сили да мърдам, идея си нямам защо, нещо се претоварих ли, нещо неправилно ли ядох, но е факт, че не съм в кондиция.

Успех на всички за добри новини! Green HeartFlowers Four Leaf Clover

# 543
Кинира, сигурна съм, че до следващата седмица всичко ще се нареди, че и ти да си отдъхнеш като Хоупчето!

На мен днес ми е последният работен ден преди 45-дневния болничен и се чувствам като работна пчеличка, която иска всичко да си завърши преди да се прибере за зимата. Утре пък съпругът ми има рожден ден, та рязко ще премина от работен на празничен режим.

# 544
  • Варна
Стискам палци при тези, които имат някакви притеснения, бързо да изчезнат и всичко да е наред!

Аз да питам за бейбифон към кои марки сте се насочили/сте доволни? Вчера с мъжа ми гледахме в OLX, имаше и чисто нови. Та ще ми е от ползва да споделите мнения. Благодаря предварително!

Отделно в Кауфланд има(ше) потници за кърмачки 2 бр. за 15,99 лв. Взех за все случай, а и да не успея да кърмя, поне мога да ги ползвам и като обикновени потници.

# 545
Ние ползваме wifi камера Xiaomi C400 в стаята на сина ми. Мисля да поръчам още една и за бебчето.

# 546
Ние сме си избрали бебефон от Амазон. Нямаме мнения за него, но има доста ревюта и е на хубава цена.

# 547
Ние имаме бебефон на Philips с цветен екран всичко, реално сме бая доволни, чудя се дали ни трябва втори, но май за сега ще караме с наличното и ще го мислим в движение. 

# 548
Искам да се похваля, че нямам гестационен диабет.

Но също така, така или иначе, след тази глюкоза категорично ми се отщя всичко сладко. 😀

И остава въпроса защо околоплодните са ми в горната граница.

Общи условия

Активация на акаунт