Къде купувате сутиени за кърмене?

• 261
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате физически магазини в София, където мога да пробвам сутиени за кърмене преди да купя? Много ми е трудно да позная точния размер – вече поръчах два онлайн, които не ми пасват, и вече се отчайвам. Ще съм благодарна за всякакви съвети!

# 1
От Лидл бях взела. Странното е, че единият беше много удобен, а на другия все нещо му се откачаше презрамката, а уж бяха еднакви, само различни цветове. Има и много по-хубаво марки сигурно.

# 2
  • София
Лидл пускат хубави и Х&М също.

# 3
Аз си купих от Nikol в Sky city.Там може да пробвате,но понеже държах да е без подплънки имаше само един модел.Сега не знам какво предлагат.

# 4
Medela имат сутиени за кърмене, бях ги купувала от DM, но не в България.

# 5
Моите бяха от H&М.

# 6
  • София/Севлиево
Моите бяха от НМ и Лидл,а тази пролет си взех и един от Пепко(изобщо не видях,че е за кърмачки,хареса ми материята и модела и чак в къщи осъзнах какъв е,нося си го, много ми е удобен).

# 7
Всякакви си купувах и понеже съм с голям бюст - тип голяма чашка и по-малка обиколка, си взимах по-големия размер, ама не ми беше удобен, по-малкия не побираше сисите и в крайна сметка съм най-доволна от тему, поръчах си различни размери и цветове за по 4-6 лв и се оказаха най-удобни.
От тоя тип -

# 8
Точно такъв беше моят най-любим от H&M и най-удобен всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт