Бягай с 200...

• 8 851
  • 154
  •   1
Отговори
# 135
секс != връзка

Двете може да си съществуват доста независимо неопределено дълго време. В едната крайност бих сложила платоническата романтична любов, а в другата механичния безчувствен секс.

Но май си е вярно, че жените се съгласяват на секс, защото се стремят към връзка, а мъжете на връзка, защото искат редовен секс. Не знам за кои ми е по-жал в случая.

# 136
  • София
Лъвче, знаем, че си идеална. Айде не пресолявай манджата, а ? Wink

Не съм бе Joy Изобщо даже. Но ако от всичките ми изяви си ме сметнал за такава, явно просто много ти допадам Relieved

# 137
  • По света и у нас

Но май си е вярно, че жените се съгласяват на секс, защото се стремят към връзка, а мъжете на връзка, защото искат редовен секс. Не знам за кои ми е по-жал в случая.

Моля ти се не обобщавай …. Единствената причина да съм склонявала да създавам връзка е заради умопомрачението, което идва от безсексието. И като си на 20 то е огромно, считам че е правопропорционално на нивото на хормоните ти. Вече след 26 връзката се създава с идея брак и деца, което пак е сексуално насочено. На 35 беше с терапевтично сексуална насоченост, а сега на 40 е абсолютен бизнес.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 11:25 от PriMadonna

# 138
  • София
Аз пък създавам връзка, защото искам връзка. И ако ще е гарга, да е рошава - искам пълноценна връзка, а не нещо си там със 100 компромиса.

# 139

Моля ти се не обобщавай …. Единствената причина да съм склонявала да създавам връзка е заради умопомрачението, което идва от безсексието. И като си на 20 то е огромно, считам че е правопропорционално на нивото на хормоните ти.

Smirk

А да бе той ще прави секс с мен цяла година, а ще се чуди дали да ме пусне у тях или да ме запознае с техните….

Ако някой много се чуди значи не те харесва достатъчно и те крие.

Мъжа когато те харесва моментално те обявява за да не пипат другите.
Сега разбрах картинката Grinning От нужда от секс и жалост към мъжете се съгласяваш на връзка, а те горкичките от страх други да не те пипат, бързат да маркират Wink

Еми добре.  И такива случаи има явно Joy

# 140
  • По света и у нас
Къде казах, че имам жалост към мъж?

# 141
Къде казах, че имам жалост към мъж?
Приеми го за усещане Grinning Макар че аз не си споделям точно усещанията в момента. Много различно изглеждат нещата отстрани Smirk

# 142
  • По света и у нас
Ти влагаш някаква жалост в секса защото може би правиш неща от жалост.

Аз го правя защото съм решила че това е добре за мен самата. За да функционирам.
Секс от жалост до сега не съм правила.

# 143
  • Обран бостан ;)
Сега разбрах картинката Grinning От нужда от секс и жалост към мъжете се съгласяваш на връзка, а те горкичките от страх други да не те пипат, бързат да маркират Wink

Еми добре.  И такива случаи има явно Joy

И аз съм жалостив. Като видя някоя позагоряла, и като ми дожалее ..... Trollface

# 144
Ти влагаш някаква жалост в секса защото може би правиш неща от жалост.

Аз го правя защото съм решила че това е добре за мен самата. За да функционирам.
Секс от жалост до сега не съм правила.
Ама връзката ти е от жалост, връзкатаааааааа Joy

Разбрахме вече, че си много сексуална и там милост няма. Упс, май пак почнах да си съчинявам Joy

# 145
  • По света и у нас
Нали Бънде, като линейки щяхме да сме с тая жалост към всички…

Телесила, явно не разбираш. В момента не съм сексуална - защото вече мога да си контролирам нагона. На 20 съм била хиперсексуална.
Защо казваш че връзката е създадена от жалост? Това не ми е ясно. При положение че имаш избор и си избираш добре защо да е от жалост? Да не мислиш че съм избирала зубър пред конче или кво?

# 146
Ако човек тръгва с определена нагласа към даден човек – тя винаги натежава или опропастява нещата.
Ако и двете страни са спонтанни и естествени, не се напъват, правят, представят да ги харесат специално и нам какво, се случват нещата.
Никога не тръгвам при запознанство или среща с нагласата за сериозна връзка – това е неадекватно за мен.
Бягам с 200 от такива дето искат вече веднага да се женим, събираме, да се борят за мен.
С бебешки стъпки, макар и бързички.
Не ми се е тутал никой досега, даже повечко се натяга, което не ми е ок.

# 147
Ако човек тръгва с определена нагласа към даден човек – тя винаги натежава или опропастява нещата.
Ако и двете страни са спонтанни и естествени, не се напъват, правят, представят да ги харесат специално и нам какво, се случват нещата.
Никога не тръгвам при запознанство или среща с нагласата за сериозна връзка – това е неадекватно за мен.
Скрит текст:
Бягам с 200 от такива дето искат вече веднага да се женим, събираме, да се борят за мен.
С бебешки стъпки, макар и бързички.
Не ми се е тутал никой досега, даже повечко се натяга, което не ми е ок.
За мен също това е здравословният или естественият подход Hands Plus1

Не се преструвам и опитвам да бъда друга, за да получа или за да се получи каквото и да е.

# 148
  • По света и у нас
Разбирам ги тия концепции за любовното бомбардиране, как според новата психология не било хубаво, как било странно да те представят на вашите моментално - имам чувството че тия учебници са писано от някакви мустакати моми доцентки, които никога не са ги изкарвали на бял свят.

Нормалното е мъжа да те бомбардира с любов в началото и да те запознае с техните доста бързичко ако те е харесал. Така си показва че е сериозен, а не умряла риба феминист (😂 дано никога не срещам такъв)

# 149
А ако иска да се запознае с твоите родители, брои ли се.
Знам, че се натрапвам вече, но при мен става точно обратното – колкото повече се опитвам да давам дистанция и стоя по-прибрано, толкова повече имат сериозни намерения. Аз искам само секс, те искат връзки. Поопарих се последните години, та сега съм скептична повечко. Но когато срещна правилния човек със сигурност ще му дам шанс. Защото обичам да съм влюбена, да обичам, да съм в компанията на любим човек. Но съм доста рафинирана вече в допускането до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт