💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 12 024
  • 429
  •   4
Отговори
# 300
Да, мисля, че и аз ям сравнително здравословно. Позволявам си хляб, но примерно сладкиши ям веднъж в седмицата, газирано не пия, не поръчваме фаст фууд, не ям пържено. Готвя всеки ден и то все е нещо + салата. Може би наистина си е до организъм, качването ми не е рязко, това поне е хубав знак, но все пак ми се струват множко и сигурно още 8 ще кача до края. 😶

# 301
И аз преживявам на въглехидрати, но още съм окей с качените кг 🥱 Тея дни съм се притеснила явно повече, че тая вечер сънувах, че съм качила 32кг и се събудих стресната 😆😆

# 302
В 18-19 седмица усещах бебетата също само в ляво предимно ниско, а от 20 седмица някъде (сега съм 21) усещам по целия корем и вече над пъпа. От както ги усещам, всеки ден напомнят за себе си и вече все по-осезаемо. За момента съм + 6 кг. Храня се като преди, мисля че трябва да вдигна калорийния прием, но има и дни, в които прекалявам, позволявам си и не толкова здравословно. Не съм перфектна в храненето.

# 303
Аз не се храня точно като преди, защото нещата които харесвах - в момента не ми допадат особено. Карам го предимно на въглехидрати, добре че ям и някой банан. Чувствам се ужасно, но опитам ли се да ям от по-здравословните неща /примерно за закуска кисело мляко с  гранола и плод или смути / ми става много лошо след 1-2 ч. Sad

# 304
Аз засега съм качила 2-2,5 кг, в 19 седмица съм, много ми се виждат, макар реално да не са. Ще намалям въглехидратите, сладко така или иначе не ям, но явно не са ок нещата, защото глюкозата ми на гладно беше леко завишена.
Аз от притеснение си докарах леки контракции явно, много стрес ми се събра и на работа не спира. Трябва да изкарам до следващия преглед някак и после може и да излизам болничен...

# 305
Аз съм +3.8 кг в 20 +0 гс. Ям много въглехидрати и сладко за жалост но си следя редовно глюкозата. Днес ми излязоха бактерии в урината 160 при Горна граница 130 и много се надявам да има как да се лекуват без антибиотик Sad

# 306
Аз се следя в медицински комплекс Щерев.
Д-р. Александров съм си избрала . За сега съм доволна от него . Избрах го , защото е завеждащ родилното отделение, по моята логика щом е така е доста добър специалист.  Ако някоя от вас има впечатления от него ще се радвам да ги сподели

# 307
Аз съм +3.8 кг в 20 +0 гс. Ям много въглехидрати и сладко за жалост но си следя редовно глюкозата. Днес ми излязоха бактерии в урината 160 при Горна граница 130 и много се надявам да има как да се лекуват без антибиотик Sad

Ако не е била стерилна урината, си пусни стерилна. На мен в обикновена също ми бяха излезнали бактерии, стерилната беше чиста.

# 308
Днес ми излязоха бактерии в урината 160 при Горна граница 130 и много се надявам да има как да се лекуват без антибиотик Sad
+1 за стерилната урина. Аз се бях шашнала така с 305 на граница 130 миналия месец 🤐

# 309
+ за стерилна урина, там ще си покаже дали трябва да пиеш антибиотик.

# 310
Ще пусна да, не е стерилна, нормална е.

# 311
Момичета видях, че някой от вас са били на ФМ при д-р Калев в Щерев. Таткото с вас ли беше? Четох разни мнения, че не пускали мъже, но бяха много стари и не знам дали са верни. И отделно да ви питам цената каква е? Знам че при Чавеева е 270, но за него не видях информация.

# 312
Момичета видях, че някой от вас са били на ФМ при д-р Калев в Щерев. Таткото с вас ли беше? Четох разни мнения, че не пускали мъже, но бяха много стари и не знам дали са верни. И отделно да ви питам цената каква е? Знам че при Чавеева е 270, но за него не видях информация.

Аз ходя на ФМ при Калев. Пуска с радост танковци. За втората ФМ мисля, че платих 200 лв.

# 313

Ние платихме 250лв . Не сме питали дали таткото може да влезе , направо си влязохме заедно. Даже разказа на мъжа ми, че и той от скоро е баща и доста си поприказваха за бебенца .
Страхотен професионалист и човек е !

# 314
Аз се следя и смятам да раждам в Щерев

Общи условия

Активация на акаунт