💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 11 224
  • 423
  •   3
Отговори
# 330
Разбирам те и аз много се тревожа, но се опитвам да съм позитивна и да си повтарям, че всичко ще е наред. Реално шийката ти е с нормални за периода размери, четох доста и опасно е ако спадне под 2,5 см преди 24 седмица, след това не се смята за индикативно за проблем. А и имаш прогестерон назначен, той много помага. Стискам палци да са напразни всички притеснения!

# 331
Благодаря ви много момичета. Просто вече след всеки преглед излиза нещо ново и се превърнаха в някакъв ад за мен, ходене по различни лекари, различни мнения и накрая излизам все по-объркана. Другата седмица влизам в 7 месец, вече стискам палци и се моля за всяка седмица, дано добутам до 8-ми.

# 332
И аз се следя в Щерев при д-р Певтичев (страхотен лекар). Имаме леки разногласия относно раждането иначе досега да бях купила пакет Рано рано 😂 но вече съм в 22ра седмица и мисля само за раждането пакет или проследяване в последен триместър предвид това, че цената включва и тонове

# 333
Момичета, обнових първата страничка на темата ни, дано Ви харесва. Ако искате да добавя нещо или редактирам, пишете.

❄☃💕

# 334
Много е хубава Simple Smile благодаря
Момичета, обнових първата страничка на темата ни, дано Ви харесва. Ако искате да добавя нещо или редактирам, пишете.

❄☃💕

# 335
Момичета как я карате?

Моля ви за някакъв съвет, на лекар съм чак на 23/09.
Тази нощ почти не спах, пак ми се схващаха зверски двете ръце и левият крак… сега ме болят се едно имам ужасна мускулна треска и едвам ги движа.
Преди 2 седмици, започнах да пия магнерот (500 мг.) два пъти на ден х 1. Уж имаше ефект… ама пак се започна. 😕

# 336
Уфф, май е нормално, сигуено ще ти увеличат дозата. Аз съм вече 3по2 магнерот и имам страшен проблем с кокалчетата на ръцете. Така ме болят нощем и сутрин, едвам ги свивам да го раздвижа.

# 337
Уфф, май е нормално, сигуено ще ти увеличат дозата. Аз съм вече 3по2 магнерот и имам страшен проблем с кокалчетата на ръцете. Така ме болят нощем и сутрин, едвам ги свивам да го раздвижа.

И аз! Мале мислех, че се побърквам. Особено двата палеца, почти не мога да ги мърдам.
Чудех се, понеже има две седмици до прегледа, дали да не си го увелича на своя глава, ама ме е страх. 😕 ако не бях бременна нямаше да се замисля ама сега…

# 338
Уф, звучи много неприятно това 😞 Нямаш ли контакт със следящия, да звъннеш да попиташ? Според мен също ще ти го увеличат, но и аз не бих правила промени на своя глава.

# 339
Схващат ми се ръцете , по-често дясната .
Краката постоянно са подути . Взела съм си маратонки 39номер, че да не ми стягат странично , нищо че съм 36ти по принцип.
Бях на преглед преди 2 дни , общо взето ми казаха , че е нормално и че и по - зле ще става .
Така че аз се опитвам да свиквам и да намирам за себе си начини , които да ми облекчават дискомфорта.

# 340

И аз! Мале мислех, че се побърквам. Особено двата палеца, почти не мога да ги мърдам.
Чудех се, понеже има две седмици до прегледа, дали да не си го увелича на своя глава, ама ме е страх. 😕 ако не бях бременна нямаше да се замисля ама сега…
Максималната доза на магнерот е 3х2 и да го увеличиш нищо няма да стане на бебето, а само ще си помогнеш. 2х1 е ниска доза.

# 341
Аз до скоро бях на 2по2 и моя доктор ми беше казал да увелича на 3по2 ако усетя нужда, без да се консултирам с него. Също по време на бременността съм сменяла дози и от силна на по-лека и обратно. Мисля, че може да си го увеличиш и сама.

# 342
Благодаря ви момичета! Ще го увелича май, че то е нетърпимо

# 343
Момичета да ви попитам претеглиха ли ги вашите бебета, аз днес се връщам от втора фетална морфология (момче ще е ) вече със сигурност, но ми казаха че върви по-едричко , увериха ме че не е проблем седмица 20+5 -515гр

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:11 от Morska97

# 344
А защо не говорите с АГ да смени препарата
Една таблетка магнерот има 32,8 mg магнезии, за пример едно саше магнезиев диаспорал 300 - 295.7 mg

Общи условия

Активация на акаунт