💕✨Януарска радост 2026-та годинa✨💕 Тема - 2

• 10 988
  • 416
  •   2
Отговори
# 360
Имам бодежи и аз долу ниско. А иначе тежестта от 2-3 седмици я имам, но вече е доста осезаемо, даже стойката си променям, за да преместя центъра на тежестта. Интересно, че бебетата още не тежат много, не знам после какви ще ги вършим като станат по 2-3 кг.

# 361
Имам и аз тежест ниско долу и напрежение, през нощта не мога да си намеря място как да застана нито на ляво нито на дясно, нито по гръб ми е удобно все от всякъде ме придърпва и не мога да заспя нормално.
И аз съм вече цялата в стрии на краката и дупето както и целулит 😤 а се мазах ли мазах. Явно си е до ген.

Вие започнахте ли да пазарувате за бебето? Аз съм с постоянното усещане, че “закъснявам”, че минава неусетно времето.

Да ви се оплача и че никакви дрехи не ми стават, а не ми се щеше да купувам само за няколко месеца боклуци да трупам.
Но май зимно яке за голям корем ще се наложи 😅

# 362
Нищо не съм пазарувала, май ще го правя в последният момент. Малко сме суеверни у дома.

И на мен не ми става нищо вече 😕 и ще трябва да започвам да търся зимно яке…

# 363
При мен тежестта е по-скоро като съм права, даже до тоалетна да отида и ми тежи ниско. Иначе също мнооого се въртя докато спя, все ми е неудобно.

Вчера направих първа покупка, имаше намаление на дрешки в H&M. Също правя списъци и започваме усилена подготовка вече.

И на мен нищо не ми става, разглеждам якета в Ремикс, понеже не ми се дават пари, честно казано.

# 364
Аз имам много дрехи от баткото, както и количка, люлка и шезлонг, но въпреки това вече купих няколко дрешки , очаквам в момента и поръчка от H&M с няколко неща, измежду които съм си преплюла и дрешки за изписването Grinning
Сега смятам вече да се съсредоточа върху останалите неща като помпа за кърма, кошара, матрак, одеяла и т.н, но мисля да чакам намаленията покрай Черния петък.

# 365
Още ли има намаления за бебешки дрехи в H&M?

Иначе и на мен не ми се купуват дрехи са мен 🥲 надявам се да не съм завинаги тези кг хаха, мен и маратонките ме стягат много, задържам мноогоо вода 😕

# 366
До вчера беше намалението мисля, но и то не беше кой знае какво - 20%.
Предполагам, че ще пускат пак, особено покрай Черния петък. Но и те редовно си пускат някакви промоции от по минус 15 или 20% .

# 367
Ще проверявам там, те имат приятни материи.

А вие на куп ли мислите да взимате бебешки дрешки или?
Защото аз мислех да взимам леко по-леко (за да не се зарием с дрехи в нас, че малко сме кът с мястото)
Мислех примерно да купя за новородено + 1-3 м. първоначално и после по натам примерно от 3-6 и така…

# 368
Хубави са им много нещата на H&M. Бельо на децата взимам само от там, но напоследък много си вдигнаха и те цените сякаш и не е основното ми място за пазаруване. За три ромпъра не бих дала 60 лв например, при все че ще умалеят точно за месец. Но от промоциите им се възползвам активно, когато са изгодни обаче. Grinning

Иначе взимам и 0-3, и 3-6. По-големи вече по-нататък. Но 56 не взимам, защото с каката се оказа, че този размер беше малък и така си върнахме вкъщи много нови дрешки, а аз се чудих с какво да я обличам в болницата.

Специално моите деца размер 0-3 са носили до към втория месец. Даже каката носеше 3-6 още на месец и половина Grinning
И двамата се родиха 3.600 кг и 51 см.
Сега и двамата са най-високи измежду децата в градината. Може би си е и до дете, но все пак не прекалявайте с дрехите. Ако купувате повече по-добре да е в различни размери.

# 369
Ние започнахме пазаруването. Дрешките ги оставям за последно, че едвам се ориентирам, а не искам да пазарувам в количества...
Подариха ни два коша за новородени /но само едното ще ползваме, другото го пуснахме за подарък в ОЛХ/, количка си взехме, к-ти за количката, помпа, а другият месец ще поръчаме леглото и матрака. Абе бая са си нещата, а и аз чета доста, че ми е непозната територията и се обърквам лесно...

# 370
Мале, а с количката дори не ми мисли… нямам никаква идея каква да вземем.

Бебешко креватче иначе харесах от икея.

# 371
MissBabyJane, за количката можеш да видиш тази тема, на мен ми беше много полезна за избора

https://m.bg-mamma.com/?topic=1807063

Мале, а с количката дори не ми мисли… нямам никаква идея каква да вземем.

Бебешко креватче иначе харесах от икея.

# 372
ДесИ,  а ти в коя болница ще раждаш?
Не съм от Плевен, но се следя в Плевен, там ще раждам, затова питам Blush

# 373
Гледам я постоянно 😄 ама пак не мога да се ориентирам, около мен повечето още не са родили (или са родили отдавна) и много много на съвети не мога да разчитам.. иска ми се да е по-лека и маневрена но не знам за модела

# 374
Ние се спряхме на Cybex Balios S и не знам дали да чакам черен петък или да поръчвам, че сега я има намалена във Вис Виталис. Много добри отзиви четох и е много лека, маневрена, удобна. Иначе гледахме и Нуна, но тя е за по-високи хора (ние не сме от тях 😃) иначе е страхотна. Във Вис Виталис и Рая са много мили консултантите и обясняват подробно, така че ако някой се чуди, може да отиде там за информация. Предполагам, че и по другите магазини е така, просто там ми се струва да има най-голямо разнообразие от модели.

За мебели и аз съм харесала легло и повивалник от икеа 😊

Общи условия

Активация на акаунт