Великденската тема на Априлките!

• 10 241
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Мили дами, сипвам по 1 питие, защото преди 1 годинка в тази нощ се роди нашето ангелче!

Честит 1ви рожден ден на наборчето Дени! Да е живо и здраво, много усмихнато и щастливо дете!

Цачи, мила, честит празник!

Раче, честит рожден ден и на теб!
Цвети, много мило, мерси! Heart Eyes Hug

# 196
Зарка, разкажи за Мимка!  Hug Липсваш! Confused
Енви, добре е Мимката, мерси, че питаш за нас  Hug .
Води ни за 2 ръце и не смее да се пуска та гърба ми доста заякна напоследък. Преди това имаше едно плато до преди два месеца, в което нищо ново не се случваше. След това изведнъж се отприщи и почна да пълзи, да се изправя, да иска да ходи, и приказката и се отвори. Че почна и да се кара като не и харесва нещо  Simple Smile . Като се върна от работа веднага ми се лепва за крачола и така докато заспи. Душица мамина  Heart Eyes .

Иначе аз от работата не мога много да пиша. Имам 1 час обедна почивка и тогава кое по-напред? Чета в клуба, отговарям на е-мейли, поразтъпквам се малко и то отлетяло времето. А в къщи майка ми вечер окупира компютъра, на който са снимките и даже не мога аватара да си сменя  Laughing .

А, гледаме Мюзик Айдъл по интернет. Много се кефя, даже американския вече не ми е толкова интересен. Ренка, май ти беше споменала преди че може да се гледа по интернет Бг телевизия. Аз не бях търсила. Много мерси   bouquet , майка ми направо се роди.

Цвети, имената на градовете тука често се повтарят в различните щати. Е, Бостън е един де  Peace . МисЗ не знам в кой град е

Смини, страхотни снимки, а за бебетата и мамите им да не говорим! Също и за коктейлната почерпка.

Рина, много щастие в новата къща!

Желая ви весела среща!

Спирам до тук, че май се опитвам да наваксам за дългото отсъствие  Crazy.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 07:21 от Зaрка

# 197
Ok, Вени, Данчето, Нуни и аз, Бабъл и кой още ще дойде днес в 14.00?  Hug
Аз мисля после до 18.20 да изкарам, ще видя възможно ли е, за да ни прибере Саш с колата, може да ни дигне двете с Вени  Peace

# 198
Честит първи, рожден ден на Алчо-Балчо-Портокалчо!Мило дете, неко всичко в живота ти върви по мед и масло.Бъди много здрав и малко палав Wink.Мама и тати да ти осигурят щастливо и безгрижно детство, а ти да ги дариш с безброй прекрасни мигове Heart Eyes.
Смин, честит празник и на теб, мила!  bouquetРадвай се на съкровището си и нека всеки следващ празник е още по-щастлив от днешния Peace.
Честит рожден ден и на Дени на Цачката и на мама Раче  bouquet.

# 199
Момичета, искам първо да честитя на всички празнували докато не бях влизала  bouquet
и да почерпя за Дени който има ден ден
специални поздрави и за Алекс!
Смин честито вече цяла година! страхотна майка си!
и изчезвам че имаме много работа напоследък. утре ще празнуваме и ще има купон

# 200
Честит рожден ден на Алекс и Дени!!!
Да растат здрави и лъчезарни деца за радост на мама и тати!!!

Раче, Честит рожден ден!!!
Бъди все така весела и енергична мама-зареждаш хората около теб! Wink

Срещата беше страхотна Peace Сложих и моите снимки, но не са много т.к. ми свършиха батериите  bowuu Joy
Теди е с кашлица обаче, а снощи в памперса му имаше пясък хем кротко си игра в пясъчника с Емчо #Crazy

# 201
  • София
Привет!
Ванче, вие няма ли да дойдете на среща или и ти беше от работещите?
Значи остава за 1.30-14 часа на езерото Ариана - така ли? Аз май ще съм и с Лора, защото баба и ще я взима от у-ще и даже ще трябва да изчакам да ми я доведе, да оставим чантата, че тежи 100 кила и чак тогава да тръгнем, така че ми се получава и на мен да стигна към 14 ч. чак! Аги, ще ме изчакаш ли в тоя случай?

Честит рожден ден на Алекс и Дени!!!

# 202
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И ДЕНИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РАЧЕТО!  bouquet

Честито  на всички, които са имали повод за празнуване!!!

# 203
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКС! Расти здрав, умен и палав!

МАРИЯ, ЧЕСТИТ ВИ РОЖДЕНИК!
Много да ви радва, усмивката да не слиза от лицата на всички ви!

# 204
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Али-Бали и на Дени и на малката госпожица Евелина! Да растат щастливи и усмихнати, обградени с обичта на родителите си и те самите много да даряват обич!А милите им майчета да са най-гордите майки на света!
Раче, честит рожден ден и на теб! Бъди много щастлива!

Мимка, поздравления за изпита! Hug

Засега бягам, че правя май пак поредния безуспешен опит да накарам Маги да пишка за изследванията Tired Ако успея ще излизаме до лабораторията и кръв да й вземат.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 09:23 от Бабъл

# 205
Виртуална почерпка за рождения ден на Евелина  Hug

# 206
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ
АЛИ-БАЛИ, ДЕНИ И ЕВИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЦА
!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ НА РОЖДЕННИЦИ!

РАЧЕНЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БАДИ ЗДРАВА, УВАЖАВАНА И УХАЖВАНА!
ЛИПСВАШ НИ!!!

# 207
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ-БАЛИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕННИЦИ!

# 208
  Честит рожден ден и на малката Евелина!!!

Момичета малко късно, но благодаря на всички за поздравите за РД на Тедко и комплиментите към неговата особа  Mr. Green bowuu Hug

# 209
Честит слънчев Рожден ден, първи в редицата от рождени празници на Еви, Али и Дени!
Бъдете здрави, мили деца!
Честито на майките, нека се радват ден след ден, месец след месец, дълги години на децата си! Бъдете горди с тях и нека някой ден са вашата подкрепа, както сега вие сте тяхната!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт