Великденската тема на Априлките!

• 10 239
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
При нас, в съседния блок, едно магазинче започна да зарежда стоки от Аргос.ком, английски сайт-каталог, с най-различни неща. Продава се количка-чадърче, страшно лека, червена, без екстри, 25 лв.
Но не мога да ви намеря линк от сайта, за да ви я покажа.

# 211

на Али, Еви, Дени и Рачето!!!!

Аги, това ли е http://www.argos.co.uk/static/Browse/catalogId/10651/identifier/8560071.htm

Сега в това топло време по колко вода пият децата? На Яна й се събират около 200гр. Без да броя млякото, което е пак толкова. Малко ли течности приема, според вас?

# 212

Аги, това ли е http://www.argos.co.uk/static/Browse/catalogId/10651/identifier/8560071.htm

Сега в това топло време по колко вода пият децата? На Яна й се събират около 200гр. Без да броя млякото, което е пак толкова. Малко ли течности приема, според вас?

Да, това е сайта.

Вода Тони все още не пие ooooh!

# 213
  • София
 bigdance2Честит първи РОЖДЕН ДЕН на АЛИ-БАЛИ, ДЕНИ И ЕВЕЛИНКА   bigdance2 Да растът здрави, красиви, мъдри и много лъчезарни!

За най-слънчевото РАЧЕ да си остане все такава, да и се сбъдне желанието което ми каза вчера, и все такива юнаци и юначки да ражда  Hug

Раче, благодаря ти за обаждането вчера, трогна ме! И на другите Варненски мами които ми пееха хепи бърд дай  Embarassed  , сега виждам кои са Мариа, Татянче , Роди  Hug звучахте страхотно купонджийски, и сега виждам защо, разкошни деца, прекрасни  майки, а на Миленка много и отиват къдриците на Али Laughing   bouquet

Нуни, и аз каот теб окрасявах и цяла седмица тичах нагоре надолу , като мина джумбуша се чудех що пък толкова се бях впрегнала ех мамини вълнения  Hug. Вода и предлагам колко иска, пие със сламка колкото поеме  Grinning

# 214
  • София
Ей, столчето е дошло на 6-ти, но не съм олучила покана! Намерихме си го - чакаше ни на столична митница - пощенската служба! Монтирахме го и Мати се вози на връщане! newsm44

Честит първи РОЖДЕН ДЕН на АЛИ-БАЛИ, ДЕНИ И ЕВЕЛИНКА

Момичета, които ще идвате на среща - ние с Аги ще стигнем към 13.30 още!

# 215
  • 2 етажа над тавана
Вени, честито ви столче, Мати с кеф да се вози! Hug
А защо не сте получили покана да си го вземете, казаха ли ви newsm78

# 216
Леле изтървах
Честит рожден ден и на Еви и Рачето!!! newsm51 newsm51

# 217
  • София
Вени, честито ви столче, Мати с кеф да се вози! Hug
А защо не сте получили покана да си го вземете, казаха ли ви newsm78

Трябвало в нашата поща да питаме!

Ти ще идваш ли на среща?

# 218
Честит рожден ден на Али, Еви и Дени!
да растат здрави и умни дечица! Hug Hug Hug

Честит празник и на Смин, Цачката и Ели!  bouquet  bouquet  bouquet

Честита Христова възраст на Рачето!  bouquet
Бъди здрава и обичана!  bouquet

Честита придобивка на Вени и Мати! Grinning

Аги, Нунка, аз що не виждам колички на този сайт? Thinking

Нуни, стискам палци всичко да е вече зад гърба ти! Hug Hug Hug

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ    bouquet

# 220
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ

# 221
Честит рожден ден на Али, Еви и Дени! Много здраве и усмивки, малко падане и голямо папкане Simple Smile

Честит празник и на Раче! Много здраве и любов.

Смини, много са хубави снимките - много любвеобилни тези деца. И Димитрина така обича да прегръща дечицата (особено момчетата). И ние ще си имаме рожден ден  - много съм щастлива. Във вторник ще пусна някоя друга снимчица.

Днес съм поръчала сестра ми да ражда, ама тя и бебето са на друго мнение.

# 222

Честит рожден ден на сладкия Али-Бали ... Мими, да ви е жив и здрав и мноооого да се гордеете с него... .

Много поздрави и на гордия татко и страхотно изкарване на този хубав и слънчев празник .

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 18:07 от Elisir

# 223
С малко закъснение, но...
  Честит Рожден Ден на наборчетата Мадлен, Явор и Алекс!
Честито на Ексчето, Па Па с най-добри пожелания, момичета! Нека усмивките никога не слизат от лицата ви!Честито на мамчето на Черепахчето. Да ти е жива и здрава и да ви радва още дълги години!

Честито на днешните празнуващи Али-Бали, Ева и Дени! Имайте щастливо детство, мили деца! Момичета, честит празник и за вас, нека много ви радват малчовците.

Честит празник и на Рачето! Бъди все така ведра!

Смин, изкарали сте си страхотно, всички сте много хубави. Много ми е жално, че и аз не можах да съм таз и да се запозная с всички на куп. Едва ли някога пак ще се отдаде такава възможност Sad

Благодаря за всички пожелания към Лекса  Hug

Зарка, много работиш бе, жена. Влизай по-често. Поздрави на сладурката Мима Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 17:17 от missZ

# 224
Честит Рожден Ден на сладките Али-Бали, Еви и Дени!
Честит Рожден Ден на Рачето!

МисЗ, много съм работела, а? А кой до скоро имаше само 4 почивни дни в месеца  Naughty . Я да те питам ти какво реши, ще взимаш ли сгъваемата кошара на Лекса за Бг?

Нуни, Мимата пие около 200 мл вода и около 400-500 мл АМ на ден. Сокове не и давам, яде пресни подове.
Не знам дали е достатъчно това количество течности.

Бубка, исках да те питам имаше ли странични ефекти (разтройство) като почна да смесваш АМ-а на Дани с мляко?

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 20:07 от Зaрка

Общи условия

Активация на акаунт