Великденската тема на Априлките!

• 10 227
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Смин, живот и здраве на 18 Май кацаме във Варна.

Енви, честито ви ходещи крачета! Дано леко се размине Велинка с тази шарка ако въобще се окаже такова Praynig

А, ами значи Марти и Шуши на един ден празнуват , а? Чести имен ден тогава  bouquet!

Наде, не се притеснявай. На моя приятелка дребната и изкара първи зъб на 14 месеца. Така че споко, без зъби няма да остане Стенли  Mr. Green. Лекса е само с два и то от Януари месец. Голям застой направи за горните ама аз не се шашкам. Когато - тогава.

# 256
missZ, аз го бъзикам, че докато е е редил на опашката за крачета е забравил да се нареди на опашката за зъбчета  Joy нали рано-рано проходи, още на 9 месеца и си останахме със сладката беззъба усмивка  Joy

# 257
Ха, ха, голям майтап си. Еми ето виждаш ли сега защо. Моята Лекса още не ходи и като гледам скоро няма и намерение.

# 258
Пробвах да кача снимка от нашия РД ама не стана и не ще да ми изтрие поста, та за да не е празно...

# 259
  • София
Привет! Днес съм голяма късметлийка - можех да се понаспя, че децата са у свеки, а часовника, който буди Лора за училища ме събуди, защото не е достатъчно умен, че да помни кога да звъни и кога не! Така че днес съм спала по.малко, отколкото през седмицата, заради късно лягане!
По-късно планираме да ходим на вилата и бях навила тлефона си за 8.15, но не ми било писано!

Вчера бях на лекции и ни обявиха дата за изпит - 13,05! Отначало не се усетих, но по-късно, вече в маршрутката, изведнъж ми светна - тогава трябваше да бъда с вас на среща! Даже онзи ден се уговарях с Янчето да ме возят, защото нашия тати обяви, че заминава за морето на 5-6 май! И каква стана тя...! С Варненки ще се видя лятото, но...с другите не ми е писано за сега! Sad

Честит първи рожден ден на Сонята!

# 260
Добро утро!

Шуши честито на патерици!!! Mr. Green  Joy Само някой да ме светне какво беше-ти ли имаш ИД,РД или newsm78  АААХА твойто Марти има ИД..... целувки най сърдечни!!!

Смини завидях ви за снимките ей, не само на теб де на всички с ясни и много снимки  Banghead  Crossing Arms

Теди будува от 5 до 6,30 и се предадох - взех го на спалнята и спа до 9,30  Tired
На антибиотика пише, че е възможно превъзбуденост- само това липсваше hahaha Иначе кашлицата е все така гадна и влажна-откъртваща, текна и прозрачна хрема.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИЯН И СОНЯ!!!

# 261
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СОНЯ!
ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА РЕНИ!

bouquetЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ХРИСТИЯН!  bouquet

Еее, Вени, много жалко! Confused

Ама, лятото ще ме навиете и аз към Варна, да намина! Ако ме искате, де! Mr. Green

Велина също е с варицела.  Sad Никакви планове не правим за РД-то й, но вече се бяхме настроили, че и тя ще следва след брат й. Confused

# 262
Енви, идвай - аз те искам Hug Mr. Green
Съжалявам за Велинка, но като сте я метнали тая шарка поне да я искарате Tired Дано мине леко и бързо Peace

# 263
Честит Рожден Ден на Соня и Християн! Бъдете здравички, усмихнати и щастливи дечица!

Лек ден и приятни разходки на всички

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОНКА-БОНБОНКА! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛА РЕНИ!

Вени, Енви, чакаме ви тук  Hug
за националната среща почвам да имам аз едни съмнения ама Crossing Arms Thinking
Енви, има време до рождения ден на Велинка Hug
Днес съм решила да прибера зимните дрехи и да изкрам летните, и без това не става за разходка, всеки момент ще завали, а и да изчистим пак цялата къща и така, та съм тук де:)

# 265
  • София
На патерица, но от все сърце -

Честит Рожден Ден на Ивчо, Дани, Калоян и Ева!

Честит Рожден Ден на Мадлен, Алекси, Явор, Алекс!

Честит Рожден Ден на Али-Бали, Дени и Еви!

Честит Рожден Ден на Ева, Вики, Валката, Деян, Йоанна!

Мили, хубави, слънчеви деца, бъдете все така радост за мама и тати! Бъдете весели и щури! Прегръщам ви и най-най-най искренни поздрави на невероятните ви мами, които искренно наричам свои приятелки!

С много обич Честит Рожден Ден и на сватята и Рачето! На сватята пожелавам един Хари Потър сама си го пожела на Рачето да е все такъв добър и невероятен човек! Обичам ви!

Честит Имен Ден на Марти! Шуши, да ти е жив и здрав!

Честито на днешните рожденници - Сончето и Хриско! Честит празник на мамите им!

# 266
Честито на Соня и Християн! Щастливо детство, мили деца!

# 267
ЧРД на Сонята!  bouquet Hug  bouquet

Рени, честит празник!  bouquet

енви, наистина много съжалявам SadНадявам се до РД на Велинка обривът да е утихнал и да си изкарате страхотно HugВсяко зло за добро, нали така? Wink

# 268
Днес отново голямо затишие тук.

А някой приготвил ли е нова тема?

Смин, к'во стана с фрезийките бе, мацка Mr. Green?

# 269
Смин, к'во стана с фрезийките бе, мацка Mr. Green?

ми то пролет, пролет...ама не са само цветята я...и други неща се разбушуват Embarassed Laughing
аа, мисче, много настроение носят аватарът ти и подписът ти Hug
де сте бре хора newsm78

Общи условия

Активация на акаунт