Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 28 091
  • 300
  •   2
Отговори
# 105
Не са ментета. По принцип за всеки сайт се въртят такива мнения. Чувала съм за фешън дейс, за абаут ю, за Модиво… Под въпрос е и купувача колко е наясно с репликите, та да твърди кое е менте и кое не.

# 106
  • Варна
Имам чанта на Tory Burch и нямам повод да се съмнявам, че е реплика.
А, сетих се, че и на DKNY чанта и раница са ми от best secret.

# 107
  • София
Благодаря ви, момичета! Hug Поръчвам!

# 108
Мисля, че по-скоро контролът върху върнатите артикули е слаб. Ако някой си задържи оригинала и върни реплика, така ще я получи следващият купувач. Това важи за всички сайтове.

# 109
Да. И аз мисля, че по такъв начин може да се получи реплика.

# 110
  • Хасково
Да покажа моята поръчка. Ще върна якето , много уголемен модел. Ботите на снимката изглеждат кафяви, грешката ми е че не прочетох а то си пише антрацид, но ми харесват и ще ги оставя. Всичко друго е ТОП и си отговаря на размера.

# 111
  • София
Аз чакам това палтенце. Снимката е с линк. 75% вълна.

# 112
  • София
Аз съм в шок. Поръчката ми пристигна за 2 дни, без изобщо да получа поне потвърждение на мейла.
Поръчах ето тази чанта на Карл Лагерфелд, но ще мога да я видя следобяд, като се прибера от работа, тъй като пратката вече е вкъщи.

Ще дам отзиви. И пак недоумявам. Поръчана понеделник вечерта и днес сутринта е получена. И без обратна връзка от сайта.

# 113
  • Варна
Здравейте, в сайта в момента ооределени артикули са с етикет NEW Price Drops, като отвориш такъв артикул- цената е доста занижена. Но слагайки артикула в количка, цената пак е първоначалната... Какво пропускам?

# 114
  • някъде там
Здравейте, в сайта в момента ооределени артикули са с етикет NEW Price Drops, като отвориш такъв артикул- цената е доста занижена. Но слагайки артикула в количка, цената пак е първоначалната... Какво пропускам?
Според мен бъг, защото цената в лв и в евро е една и съща

# 115
  • София
Тонка, сигурно ли е, че тази поръчка е пристигнала?
Обикновено сайтът уведомява, когато е създадена
товарителницата и след това пак минава време, докато
бъде получена пратката. Ще очаквам с интерес отзивите.

# 116
  • София
София, в смс-а от Спиди си пиши, че е от best secret. А и нищо друго не съм поръчвала.
Влязох в акаунта ми на сайта и като цъкнах на проследяване пише, че поръчката е в София. Явно още не се е ъпдейтнато инфото, че е получена. Довечера ще пиша дали всичко е наред.
Проверих си отново мейла, в частност спама - няма нищичко!

# 117
  • София
Извинявам се за двата ми поредни поста, но никой не е писал след мен, а обещах да ви ъпдейтна за пратката.
Колкото и да е странно точно 2 дни след поръчката ми, чантата пристигна. Изглежда страхотно, въпреки че всеки един детайл по нея е старателно опакован и няма как да я видя изцяло, тъй като е за коледен подарък на дъщеря ми.
Сега ще се огледам за още една чанта за кръщелницата ми, този пък на Guess, понеже е фен на марката. Виждам, че изборът е голям...

# 118
И аз съм доволна от обслужването и поръчките. Лятото бях поръчала пуловер на Сандро, дойде без етикета с пломбата. Писах им, че го харесвам, но че е редно да е с етикет. Беше намален на 50% , от 300 на 150 лв. Предложиха ми веднага без всякакви снимки и обяснения да ме компенсират с 40 лв или да го върна. Съгласих се на компенсацията и след 3 дни си я получих.До сега не съм връщала, от  пет поръчки  с по няколко артикула всичко е ок. Сега съм харесала естествена кожа колани за подаръци, има между 20 и 40 лева много голям избор. И да питам- имат ли Черен петък при тия намаления, дето постоянно пускат?

# 119
Водят се, че имат някакъв черен петък.
Иначе и аз съм доволна. Нямам никакви забележки към сайта. Не съм получавала неща без етикет и не бих се сетила да направя проблем, защото така или иначе махам етикета. Проблем би било, ако е за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт