Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 27 765
  • 297
  •   2
Отговори
# 90
В петък се очаква 20% намаление на групи артикули.Може би ще продължи и уикенда,ако съдим по предни подобни.

# 91
Долу горе колко време отнема одобряване за регистрация в сайта на best secret и изобщо случва ли се? Получих и-мейл, че съм в лист на чакащите.

# 92
Би трябвало да е веднага, ако няма някаква промяна, за пръв път чувам за листа на чакащите.

# 93
Да,има лист на чакащите.Бях писала тук,че изпратих покана на приятелка.Писаха и,че в момента капацитета е запълнен и ще се свържат с нея ,когато има места.След около 3 седмица и дадоха членство.Но, доколкото разбрах няма определен срок,може и след 2 дни да те приемат.

# 94
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, вчера получих пратка. От тази дата ли започва да тече 14-дневния срок за връщане?

# 95
То май си пишеше като влезеш в поръчката до кога ти е срока за връщане.

# 96
  • Plovdiv, Bulgaria
То май си пишеше като влезеш в поръчката до кога ти е срока за връщане.
Благодаря! Доста поръчвам, но бях забравила за това.

Скрит текст:
Детайли за поръчката

Дата на поръчката:
15 октомври 2025 г.
Краен срок за връщане:
20 ноември 2025 г.

# 97
  • Варна
Трябва да променят срока на връщане и да го удължат, защото вчера си взела пратката.
Поне при мен после се променя крайната дата.

# 98
Само днес 10% на CK и TOMMY

# 99
Имам няколко артикула на Томи в любими.Цените са по-високи от вчера.

# 100
Щях да разгледам някои неща на Томи и да поръчам, но ме отказа. Много мразя такива шмекерии.

# 101
Ето ,поръчката дойде преди десетина дни!

# 102
  • Plovdiv, Bulgaria
При мен за късмет, цената на дънките беше същата като тези, които поръчах и ми бяха малки, и успях да грабна 25 номер на същата с отстъпка даже.

# 103
Днес има 10% на всички боти,якета и палта.
Дали случайно в любими тези неща са ми с около 15% нагоре.🤔

# 104
  • София
Привет!
Благодарение на отзивчиви съфорумки успях да се регистрирам в сайта.
Обаче chat gpt ми дава разнопосочни мнения относно оригиналността на стоките. Харесала съм две дамски чанти на Карл Лагерфелд, но ме е страх да дам около 500 лв за евентуални ментета, все пак от Турция мога да намеря на тройно по-ниска цена. По разни аутлети гледам сходни модели, но на определо по-високи цени. Да продължавам ли да се чудя или да поръчвам? Grin

Общи условия

Активация на акаунт