Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 15 011
  • 167
  •   1
Отговори
# 15
Щефи, много симпатични рокли от естествена материа! Отговарят ли си на номера? Жълтата не се вижда.

Мисля, че си отговарят, да.
Кройката е тип - свободна, много зависи от пропорциите как ще изглежда.
При рязания модел в талията взех номер надолу, другите с набор от линията на гърба моят си номер. Има значение ширината на раменете и гърба дали има възможност да е комфортно.

Понеже ги хванах преди да ги наченат с изключение на синята бродерия,  отворих сайта на марката да огледам, там по-подробно са снимани моделите.

Тук например, момичето представящо червената рокля ми изглежда едричко от тренировки - отчитам по формата на прасеца и отзад роклята няма нужния естетически набор като се сложи колан.
Скрит текст:

Ето, зелената от сайта на smahed lemon как изглежда, когато модела не е изгърбен като в best secret https://www.smashed-lemon.com/en-bg/products/24075-te-zomerjurk- … rwerk-white-green

И същата щампа на съвсем друго телосложение https://rubynu.ie/products/smashed-lemon-green-embroidery-dress

Ето и другите от официалния сайт
Синя
https://www.smashed-lemon.com/en-bg/products/23147-luxe-paisley- … d=52d577fb3&_ss=r

Розово
https://www.smashed-lemon.com/en-bg/products/24081-geborduurde-t … d=18fb7abe8&_ss=r

Червено
https://www.smashed-lemon.com/en-bg/products/24115-jurk-met-3d-bloemenpatroon-red

Доволна съм, че се нацелих, всичко без забележки, аз ги отворих за първи път с изключение на синята, която беше с разкъртен етикет при мерене

Жълтата е на max mara weekend, случайно се "блъсна" в мен от секцията намаления, изчерпала се е

# 16
  • В центъра на моретата
Изпратих.
Аз да питам - има ли някакви отстъпки при достигане на silver status. Иначе в профила имам за всяка покупка точки, но не виждам как могат да се ползват. В секцията за ваучери няма нищо.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 10:27 от zaek

# 17
Яке естествена кожа веднъж ми се е случвало да дойде без етикет, но имаше найлон със сериен номер и беше прилично изглеждащо. Доста често малките размери са на символична цена, може би точно поради някаква причина - или на никой не му става или е връщано. Но чак на петна е кофти, може ли да снимате петната? Интересно ми е какво пращат.

# 18
Здравейте, имам поръчка от 10-на дни и още не е тръгнала, нормално ли е?

# 19
Имам поръчка от сряда в 18.30. Снощи получих съобщение от Спиди, че в понеделник е при мен.
Закъсняла поръчка имах когато си бях поръчала комплект за баня. Тях ги изпращат от други складове.
Получихте ли имейл, че е обработена? Понякога проследяването не е актуално и пратката си я получавате.

# 20
И аз имам поръчка от 16.08.Вчера сутринта получих имейл.че са много натоварени и ще се забавят с изпращането.По късно през деня получих,че е шипната.

# 21
И аз получих имейл за забавяне тази сутрин. Поръчката ми е от 18.08

# 22
  • Варна
Някой може ли да ми каже маратоните на Steve Madden дали си отговарят. Харесала съм на дъщеря ми едни детски, обаче не знам какъв номер да поръчам. Гледах size chart в сайта им, според който трябва да взема 33, тя в момента носи 31, възможно ли е такава голяма разлика да има?

# 23
Smile , детски не съм вземала, имам боти 41 н и са ми добре. Нося 40.5/41 и обикновено вземам 41 н на всички маратонки и боти, за да не ме стягат. Преди дни връщах 40 на SM, купени за дъщерята (един номер сме), едвам пробвахме по една, абсурд за носене. Поръчах 41, аз не съм ги мерила, но тя каза, че са и супер, дори леко свободни. Така че аз бих заложила поне 1/2 н нагоре

# 24
  • Варна
Благодаря, поръчах 32, надявам се да са ок.

# 25
Здравейте! Получавате ли навреме парите си при връщане на покупки? Датата, на която са приели чантата, която върнах, е 18.07. Срок за връщане на парите 14 дни, т.е. към днешния ден минаха 3 седмици след тези 14 дни. Писах им 2 пъти, получавам един и същ отговор, че понякога може да има забавяне от няколко дни, но 3 седмици след срока не са няколко дни. Какъв е вашият опит, какво бихте ме посъветвали да направя още, освен да продължавам да им пиша?

# 26
На мен през м. май не ми върнаха парите за едни обувки от поръчка с няколко артикула. Беше втората ми поръчка от тях. В профила ми пише, че са получили пратката. Обувките бяха само пробвани вкъщи, т. е. са изпратени в идеално състояние. Писах няколко пъти и дори не ми отговориха. Прежалих 75 лв. и приключих със сайта. В темата обаче чета, че са коректни, бързо връщат пари, отговарят на имейли и т. н.

# 27
Да не кажа, че на всяка поръчка връщам нещо, защото винаги поръчвам за мен, мъжа ми, детето. Никога не съм имала невърнати пари. Максимум до 5/7 дни ги връщат. Имах преди забавяне в пътуването с БГ пощи, но сега със Спиди всичко е точно.

# 28
При мен винаги са връщали до два дни, след получаване на стоката при тях.
Проверете си сметката, от която е плащано. Винаги  заверяват сметката с върнатата сума с вальор дата на покупката. Ако покупката е извършена на 01.07, дори и да е получена сумата на 15.07, вие ще я видите в движението на сметката на 01.07 като приход. Дано да го обяснявам както трябва.

# 29
Преди получавах пратките до около седмица. Сега обаче много се забавиха. Разделиха ми поръчката и единия чифт обувки още се бави.
Връщането на сумата от предходна поръчка много се забави. Или са претоварени или нещо са занижили качеството на обслужване.
Доволна съм от ботите, но са за по-широк крак. Ще ги помисля.

Да попитам, каква беше схемата, ако скоро след покупка, видите артикула на по-ниска цена? Бях чела, че дават ваучер за разликата, но доста назад в някоя тема. Даже се учудих, че го правят.

Общи условия

Активация на акаунт