Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 27 557
  • 293
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте, получих пратката,но не и възстановяването на средствата за артикула,който пишеше ,че няма да пристигне и че ми възстановят средствата. За колко време възстановяват?

# 76
Здравейте, от едно известно време BESTSECRETS явно имат проблем с доставките.Имам поръчка от 17,09 и първо чаках 10 дни да я обработят, след това получех номер на товарителница ,ноо праткта така и не предадена на Спиди.
Виждам че доста потребители са в същото положение и то не само от БГ.Няколко пъти вече пиша , но очевидно си комуникирам с бот.На 02,10 ми отговори, че явно праткат ми е загубена и ще се свържат след 48 часа с мен, днес след като нямам отговор , отново им писах и получих същото съобщение.Казах им, че искам да ми въстановят парите.Бях направила в петък нова поръчка , но я отмених.Има ли други с неполучени пратки и поне въстановени пари?

# 77
Аз на 26.09 поръчах и пратката пристигна на 02.10 със Спиди. До сега съм нямала проблем с пратките от сайта. По скъпи неща купувам, но винаги пристигат навреме.

# 78
Аз на 26.09 поръчах и пратката пристигна на 02.10 със Спиди. До сега съм нямала проблем с пратките от сайта. По скъпи неща купувам, но винаги пристигат навреме.
[/quote]

И аз поръчвам често от тях и обикновенно идват до 10 дни, този път се закучиха нещата!

# 79
Вчера направих поръчка. Имаше надпис с червено, че поради големият обем и натоварване, са възможни закъснения. В момента пускат и допълнителни намаления.
Относно връщането на средствата, ще напомня, че постъпват в сметката ви с вальор датата  на поръчката, а не с датата когато са постъпили средствата от връщането по сметката.

# 80
Мъжките обувки Lumberjack отговарят ли си на номера?

# 81
Мъжките обувки Lumberjack отговарят ли си на номера?
За мъжките не мога да отговоря, но женските поне при мен със сигурност са умалени с 1 номер. По принцип нося 39 (стелка 25-25,5 см - зависи от модела), но Lumberjack трябва да поръчам 40.

# 82
Мъжките на Lumberjack са уголемени с поне номер нагоре и са много широки. Опит с 2-3 модела.

# 83
Благодаря, този модел съм харесала:

# 84
Моят опит е с маратонки. Не мога да кажа дали и с ботите е така.

# 85
Аз съм си купувала маратонки Lumberjack от Турция и номерата си отговарят.

# 86
Здравейте, бих искала да попитам нещо относно връщането. Поръчката е пристигнала на 30.09. Създадох документи за връщане на същата дата. Знам, че срокът за връщане е 30 дни и изобщо не съм видяла, че след генериране на товарителницата там пише 7 работни дни. Дали ще мога утре да отида до офис на Спиди и да върна артикула или не?

# 87
Аз един път бях решила да връщам една блуза. После се отказах и им писах, да ми анулират връщането. Те пък ми отговориха, че ще направят компромис и ще ми активират връщането отново. Бяха минали дните за връщане. Явно правят компромиси понякога.

# 88
Момичета, поръчах с виртуална карта, която не запаметих в сайта. Сега искам да върна част от поръчката… Не ми дава да добавя нова карта. В случай , че е запаметена виртуалната, могат ли да ми върнат парите по нея ?

# 89
  • някъде там
Момичета, поръчах с виртуална карта, която не запаметих в сайта. Сега искам да върна част от поръчката… Не ми дава да добавя нова карта. В случай , че е запаметена виртуалната, могат ли да ми върнат парите по нея ?
Парите се връщат по сметката към картата, не по самата карта!

Общи условия

Активация на акаунт