Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 17 862
  • 205
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте! Имате ли опит с дамски обувки от марката Hammerstein?

Аз да, удобни са и си отговарят! Два чифта имам вече.

# 166
  • sofia
Благодаря! Аз съм между два номера по принцип и не знам кой да взема. За боти става въпрос.

# 167
  • София
Благодаря! Аз съм между два номера по принцип и не знам кой да взема. За боти става въпрос.

Бих взела по-големия! Аз съм между 40 и 41 и 41 са ми много удобни

# 168
Утре 25% на определени стоки.

# 169
  • някъде там
KНякой таен агент на бест сикрет ли си? Мерси за инфото!

# 170
KНякой таен агент на бест сикрет ли си? Мерси за инфото!
То си пише,просто трябва да знаеш къде да погледнеш.
Примерно дамското-сникърси(не всички),бельо,Марко Поло и т.н.
Разни неща.

# 171
Момичета,

връщането през автомат на Спиди как става точно?
Артикулът плюс принтирания формуляр в кашона, а отгоре генерираната товарителница, нали? Но как отваряш клетката, за да сложиш пратката? Как посочваш, че ти трябва по-голяма такава? Никога не съм пращала по този начин.

# 172
Не става с автомат. Само връщане в офис.

# 173

Аз искам да споделя огромно разочарование.
Последния месец имам 6-7 поръчки, но 2 от тях ме взривиха.
Поръчвам яке на Босс и дойде същя модел, но цвят и десен, който дори го няма в сайта. Писах им, те се извиниха и след като няколко пъти им написах, че не могат да не ме компенсират, ми дадоха уникалните 20 лева ваучер.

Втори случай от вчера. 2 седмици чакам пратка, вече е в Спиди, всеки ден се надявм да дойде и изведнъъж получавам мейл, че пратката се връща и ще ми върнат парите? Защо? Бях поръчала суитчер за 80лева, който сега е 150 ... много балкански номера въртят и ми стана доста неприятно.

# 174
От кога стои в Спиди? Да не би да е минал срока за престой и да се връща.

# 175
От кога стои в Спиди? Да не би да е минал срока за престой и да се връща.

НЕ, имам предвид, че имах проследяващ номер от преди 1 седмица т.е. чаках всеки момент да я доставят и вместо доставка получих мейл, че пратката се връща и ще ми върнат парите. Не съм получавала статус, че е пристигнала в София.

# 176
  • някъде там
Успокойте се малко, прекрасно знаете, че може да стане фал с куриер, не мисля, че сайта имат нещо общо. Това ми е ТОП 1 сайт по коректност

# 177
Не става с автомат. Само връщане в офис.

"The parcel can be left at any speedy Office (or in a speedy Automat locker) by showing the Shipping Label. You will not have to pay any additional fees."

А какво е "a speedy Automat locker"? Реших, че са автоматите.

# 178
Успокойте се малко, прекрасно знаете, че може да стане фал с куриер, не мисля, че сайта имат нещо общо. Това ми е ТОП 1 сайт по коректност

Къде разбрахте, че съм неспокойна? Написах, че съм разочарована. Сайтът ми връща отговор, че аз съм отказала пратката, което е лъжа.

Поне 5-6 кофти случая имам със сайта.

# 179
  • някъде там
Аз пък имам стотици поръчки и нямам причина за разочарование, ама никаква, и да имам загубена пратка, но безпроблемно си ми върнаха парите. В крайна сметка нищо не е на живот и смърт , една дреха повече или по малко не е от ъществено значение. Като не е тази, ще е друга.

Общи условия

Активация на акаунт