Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 26 639
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте. Рядко разглеждам и пазарувам от сайта (имам само 2 поръчки).. Сега разгледах и си харесах 3/4 неща. Има ли в момента код/ваучер за отстъпка? Гледах в приложението,но не открих. Имам някакви 274т натрупани. Те използват ли се за нещо? Благодаря.

# 241
Най-отгоре пише, ако има код.
Точките не се използват за поръчки, а ти дават някакви привилегии.

# 242
Здравейте!
Направих една поръчка и без да искам я анулирах. Плащането не е минало, или поне така виждам от банкирането. Сега трябва ли да изчакам потвърждение от тяхна страна, че е анулирано, или да поръчам отново? Не знам дали инфото от банката е достоверно в предвид смяната на валутата, и забавянето на информация от страна на банката.Или има някаква опция в сайта да възтановя поръчката.

# 243
Щом в анулирана, значи е направена и сумата е блокирана. Може да има лаг е банкирането, провери към 12 ч., мейлите понякога идват със закъснение, но ако в профила има cancelled , значи ще дойде и мейл

# 244
Здравейте, знаете ли дали всички продукти са нови или има и втора ръка?

# 245
  • София
Здравейте, знаете ли дали всички продукти са нови или има и втора ръка?

Всички продукти трябва да са нови. Обаче, възникват ситуации,
при които съм получавала използван продукт - например дамска
чанта и ботуши, което никак не е приятно. Хубавото е, че тогава
връщате стоката без проблем и си получавате парите.

# 246
Добре, а не беше ли описано изрично в описанието, че е втора употреба ? И като цяло как разбрахте че са използвани като пристигнаха - по опаковката или по състоянието?

# 247
В сайта(по-принцип)не се предлагат стоки втора ръка.

# 248
В сайта не се предлагат стоки втора ръка, но понякога някой може да поръча нещо, да го носи и върне в споменатият срок. Ако няма добър контрол на върнатите стоки, може да получите нещо носено.
Същото се случва в доста он лайм магазини.

# 249
  • София
Добре, а не беше ли описано изрично в описанието, че е втора употреба ? И като цяло как разбрахте че са използвани като пристигнаха - по опаковката или по състоянието?

Не, не е било описано в описанието.
Случва се точно, както го е описала mmm_st - някой поръчва,
носи и след това, в рамките на допустимото време, ги връща.
След което персоналът или недоглежда, или напълно умишлено
отново ги връща за продажба. Личеше си по състоянието им,
както и по опаковката - и при чантата, и при ботушите
липсваха оригиналните опаковки. Но, по състоянието им, без
никакво колебание, си личеше, че са използвани.

# 250
Благодаря за полезните отговори!

# 251
  • По широкия бял свят
Върнах поръчка на 29.12. В писмото ме уведомяват, че ще ми възстанвят 80.74 евро, а в сметката ми са върнали 80.74 лева. Писах през контактната форма.
Някой друг има ли такъв проблем?

# 252
  • Варна
А реално колко трябва да са, съгласно поръчката?

# 253
Върнах поръчка на 29.12. В писмото ме уведомяват, че ще ми възстанвят 80.74 евро, а в сметката ми са върнали 80.74 лева. Писах през контактната форма.
Някой друг има ли такъв проблем?

Току що една колежка сподели за същият проблем. Писала е контактната форма, чака отговор.

# 254
Здравейте, и аз имам проблем с връщане на продукт. Върнах портфейл, който е закупен за 44,98лв. В сметката си съм получила 9,40 евро. Видях в сайта, че сега е на тази цена, но аз съм го взела за повече.

Общи условия

Активация на акаунт