Петокласници 2025/2026

• 6 151
  • 141
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Сутринта звъня на секретаря на училището, не вдига, а следобед ми звъни новата класна. Смях се, че ги предизвиках да се задействат.
Доволна съм!

# 16
И аз вчера звънях на секретаря в у-щето ,но ми казаха ,че учителите идвали на 1.09 на работа и тогава щели вече да се определят род.срещи.

# 17
  • Варна
При нас не е само родителска. Изобщо не знаехме кое дете в кой клас е, а децата ги вълнуваше най-много с приятелите си ли са.
Иначе и родителска са определили- още на 3.09. Изненадаха ме приятно, че предни години все след 10ти и аз не ходя.

# 18
  • София
Имаме насрочена родителска среща за 10 септември в 32ро. Да видим как ще тръгнат нещата.

Случайно някое дете да тренира волейбол в тази тема? Синът ми много се запали и иска да го записвам, но единствената зала за волейбол в центъра е тази на ЦСКА. Всичко друго е по Младост и Дружба. Ще са ми полезни всякакви съвети.

# 19
Дали се изисква още амбулаторна карта на детето  от ЛЛ при започване на училището ,или това изискване отпадна от тази есен?

# 20
Все още не е отпаднало. Класната ни напомни да си ги набавим.

# 21
# 22
Здравно-профилактичната карта се издава задължително заедно с преглед, а дали ще е на хартия или с електронен достъп..няма голямо значение за нас родителите Simple Smile

# 23
Хубаво напомняте.
Аз съм си записала час за личния другата седмица за да ми изпише лекарствата. Ще взема и дъщеря ми с мен, ако има възможност да я измери и нея. Тази година нямат ваксина.

# 24
  • Варна
Искат ги и срока в до края на октомври, нищо че от 15.09 дават зор.
Вземах и аз преди 2 дни, че септември става лудница, а и нас ще ни няма 10 дни.

# 25
От 1 септември започва моето момче, до 15-ти ще имат само специалните предмети - Информатика, ИТ, Математика. Още ни учебници има, нито за тетрадки са ни казали какви ще искат, ще отиде в понеделник с една празна раница, че си имат 6 учебни часа.

# 26
  • София
Одеве получих имейл за родителска среща на 10.09 в новото училище. Вижда и се краят на ваканцията, уви. Другата седмица им записах час за зъболекар, ще ги накарам да минат и през ЛЛ за прословутия преглед и остава само да поръчам помагала и тетрадки.

# 27
Някой купил  ли е вече Ученическа лична карта ?

# 28
Дали са готови?
Маркирала съм снимки в мола за 10 лв някакъв училищен комплект.

# 29
Днес беше първият учебен ден на моя петокласник - всяко ново начало винаги е вълнуващо - ново училище, учители, съученици, всички са много развълнувани и леко уплашени. Довечера е и втората родителска среща.

Общи условия

Активация на акаунт