Петокласници 2025/2026

• 6 146
  • 141
  •   1
Отговори
# 45
Не е прочела Библията, детската я нямало в библиотеката и е взела някаква Христоматия с откъси. С Библията правихме опит и миналата година с цел обогатяване на общата култура, но не я хареса и я остави. Митовете и легендите на Кун също не е дочела и като гледам няма и да я дочете, тя се опитва да запомни имената на всички, а това е невъзможно и се е отчаяла.

# 46
Пърси Джаксън и боговете на Олимп е страхотна поредица. В момента е на трета част и много е запален, дано изкара до 6тата последна част.
Иначе изчете няколко мита, Хайдути до разпечатай,но не и е поглеждал. Другите приказки абсурд да го накарам, той ги е чел.

# 47
Точно се връщам от Кауфланд, имаше Христоматия за 5 клас, покриваща всички изискуеми в списъка за литература. Цена 4 лв . Grinning

# 48
  • София
Ние минахме всичко слушайки Сторител. Имаше помощни обяснения по български и литература.

# 49
Ама и библията ли имат? Не е ли само мита за сътворението на света?

# 50
  • София
Моята девойка прочете Христоматията, но Пърси Джаксън още я мъчи... Готови сме с униформата, тази седмица трябва да поръчам помагалата и тетрадките.

# 51
И аз това се зачудих.Моят прочете само това,което ще учат.При големия дори не са ги изпитвали да го разказват този мит.

# 52
Моят на втората глава от Пърси Джаксън се светна, че е гледал филма. Цяло чудо е, че се усети, като знам колко мислене влага в процеса.

# 53
Моята прочете Пърси 8те книги, сега дочита 4тата на Героите на Олимп, прави си устата за останалите части. Дали ги има в библиотеката, че се разорихме, а и вече нямаме място вкъщи Grinning

# 54
Моята чете други книги, които на нея и харесват. За мен е важно да чете, а не да намрази книгите защото са задължителни и неразбираеми за нея. Научи половината стихотворение Хайдути ( имаме христоматията за 5 клас), за да си помогне за учебната година. Пърси Джаксън не е нейната  определено.

# 55
Моята прочете Пърси 8те книги, сега дочита 4тата на Героите на Олимп, прави си устата за останалите части. Дали ги има в библиотеката, че се разорихме, а и вече нямаме място вкъщи Grinning
Отдавна разчитам я на библиотеката, я на Киндъла, няма как да купувам тези хиляди прочетени страници на година.

# 56
  • София
ето ги част от заглавията, дори на пет годишната девойка й беше интересно, като дължината им е около 15/20 Мин
Скрит текст:

Скрит текст:

# 57
Има Библията и Библейски легенди, едното в списъка по БЕЛ, другото в списъка по История. Новото училище има собствени списъци, които само частично покриват стандартния, който получихме от старото училище. Не е свързано с часове по религия, а с история и антична култура.

# 58
Дали са готови?
Маркирала съм снимки в мола за 10 лв някакъв училищен комплект.
Къде в мола може да се извадят снимки за ученическа карта?🙂

# 59
Дали са готови?
Маркирала съм снимки в мола за 10 лв някакъв училищен комплект.
Къде в мола може да се извадят снимки за ученическа карта?🙂

The Mall, като се слиза към подземния паркинг има машина с ученически комплект (откъм Тавекс изхода)

Общи условия

Активация на акаунт